141

Re: Ar gali buti tik draugyste tarp vaikino ir merginos?

as manau kad imanoma draugyste tarp vaikino ir merginos smile ir manau kad jie gali buti tik draugai... smile

142

As pvz galvoju kad jeigu ir pasilaizo bet neperzengia sekso ribos tai tada jie tokie draugai gali buti ilgai ilgai smile

143

įmanoma, jei kas nors saugo nuo artimesnių santykių, pavyzdžiui tikėjimas, kad tik draugystė yra įmanoma. Visgi, jei jau malonu bendrauti abiems, tai kaži ar nuo grieko apsisaugot pavyks

144

Doroteja, 21 wrote:
Audrius, 26 wrote:

Visikai imanoma, turiu tokiu draugiu, kur tiesiog yra didelis pasitikejimas ir ji tikrai tesiasi ne vienerius metus ..

buna buna, bet kadanors isgers per daug brendziuko ir neber draugystes

:::007

tiesei i desimtuka....

145

Tomas, 23 wrote:

Man idomi nuomone, ka kas masto apie tik draugyste, tarp skirtingu lyciu atstovu. Ar ilgai gali tai trukti? Ar isviso taip buti neimanoma...

146

As manau, kad manoma, jei vaikina ir mergina sieja tik draugiski santykiai, o ne simpatija...:) isbandyta ir patvirtinta... smile)

147

na ka,neperskaiciau visko,bet galiu pasakyti kad tokia draugyste tikrai egzistuoja...turiu toki drauga evalda.mes mokinames nuo pat pirmos klases kartu,dabar jau trecius metus studijuojame atskirai,bet jau daugiau kaip 10 metu esame geriausi draugai..na,negaliu sakyti kad nieko tarp musu nebuvo,ir man ir jam buvo pirmi kartai,tai ivyko per simtadieni 12-oj klasej,tai buvo vienintelis ir nepakartojamas jausmas..ir as ir jis turime antras puses jau daug metu,visi esame pazystami,tik,aisku,musu mazytes paslapties nezino niekas...tai va,ir kas pasakys kad tai nera grazu?
taigi,draugyste tikra ir nepamirstama tarp vaikino ir merginos egzistuoja..ir tikrai dar geresne negu tarp merginu ar vaikinu...draugyste tarp vaikino ir merginos yra nuosirdesne..

148

Aisku imanoma, kartais netgi manau reikai tureti mergina ne kaip mergina o kaip drauge, ne sjos daznai tave supranta labiau nei kaikurie draugai ir su jomis gali biski gylesnemis temomis pasnketi

149

Ne tik imanoma,bet taip ir gali buti,bet taip ir yra turiu geriausia drauga vaikinima ir tuop dziaugiuosi

150

Na jei turi mylima zmogu smile (Mergina) kuri tave patenkina ir pan.... tai nemanau kad uzvirsi ant drauges big_smile siaip mano nuomone draugyste tarp vyr. ir mot. gim.  pilnai normalus dalykas smile

151

martyna sakai imanoma,bet vaikynas negali suprasti ,kad panele benrautu su vaikynu tik is draugiskumo. vaikynai mano kad tik del sex gali draugauti. kiekvienas vaikynas mato kituose varzovus. aisku ir panos tiems kurie jomis pasitiki ir zino, kad susitinka su draugu sugeba istatiti ragus.

152

Imanoma, turiu keleta pavyzdžių. Draugaujam tik draugais jau keletą metų ir abu tikrai suprantam kad tarp mūsų nieko negali būti kažko daugiau. Neįmanoma ir net sunku pagalvoti. Visada galiu jam išsipasakoti, kaip nuotaika, kaip sekasi meilės reikalai, o jis man. Daug geriau negu draugė, nes gali geriau patarti meilės reikaluose, jis juk vaikinas smile Tikrai nekeisčiau tokios draugystės į kažką daugiau, per daug aš ją vertinu. Na o su kitu geru draugu suklydome, mus paklaidino tai kad labai gerai leisdavom laiką kartu,taip pat apie viską šnekėjomes, laikas prabūtas kartu tiesiog skriejo. Galvojom gal tai simpatija, nutarėm pabandyti, bet net savaitei nepraėjus abu supratom kad tai buvo tik gerų draugų santykiai, kaip pora mes visiškai netikom viens kitam. Po to nutarėm pamiršti nuklydimus ir išsaugoti gerą draugystę, ir toliau leidžiame smagiai laiką smile

153

manau, gali, jei tas vaikinas ir ta mergina pries tai nebuvo pora.

154

Zinoma ymanoma! Nejau neymanoma turet drauges nepasimylejus su ja big_smile. Juk neapsiriboja viskas sexu!

155

Manau imanoma, ypac jei esat pazistami nuo vaikystes, tada kazkaip neziuri i ta zmogu kitaip negu i drauga. Nors buna ir taip kad draugyste perauga i kanors daugiau smile

156

gali ir yra

157

turiu daug draugiu, su kuriom nesimylejau ir jos yra mano drauges:) tiesiog netraukia, net ir neblaiwo:))) cia manau nuo zhmogaus pacio pozhiurio priklauso;)

158

beabejo imanoma , viskas priklauso nuo zmogaus ir nujo to kas jo galvoj .

159

Laurynas, 22 wrote:

turiu daug draugiu, su kuriom nesimylejau ir jos yra mano drauges:) tiesiog netraukia, net ir neblaiwo:))) cia manau nuo zhmogaus pacio pozhiurio priklauso;)

O kai mergina pradeda blaivyti, tai cia koks reiskinys ? big_smile big_smile big_smile big_smile

160

tikrai imanoma smile