101

Re: Protingi ir grazus

Grozio ir proto savoka yra labai realiatyvus dalykas. Kaip ir minejo, vienam grazus kitam nea. vienam pratingas kitam nea.
Pvz: paimk panele kuriiai truksta pora varstu galvoj, tai jai eilinis dundukas gali atrodyti gana protingas. O va paimk kokia pasikausciucia pana arba profesoriu. Kad ir koks tu butum preotingas kitu akyse jam atrodysi neispruselis. tas pats ir su groziu. Gal sios poaneles isore ir grazi bet pries miss visata ji atrodo kaip baidykle..

Taigi tema netanka prasmes.

102

Monika, 19 wrote:

Protingu ir graziu nebuwa wiename,buna tik grazus arba tik protingi

zinot "atrodo"niekas nera protingas ,svarbu kad nebutu durnas is nenusisnekatu kaip as :::036 o jei kas sako kad "as esu protingas:::236 !"tai bekit nuo tokiuo kuo toliau :::819 tokie labai isivaizdina ir galvoja kas per as :Dnu zodziu suprtot ka norejau pasakyt :::909 svarbiau kad su zmogumi eitu susikalbet o ne imti ji uz diploma kuri jis turi pasikabines ant sienos :::818 tai kokio protingo §:?  va cia tai klausimas ...nes jei jis perdaug protingas tai jam nieko ir nereikia :::111

103

Nenoriu girtis, bet kitaip neiseina - mano vyras ir grazus ir protingas, ir svelnus, ir rupestingas, demesingas.... pats paciausias, todel manau, kad yra ir protingu ir graziu.
Vertinu arciausiai esanti vyra, kuri man lengva apibudint, o kiti?,- nezinau!

104

Nenoriu girtis....bet esu protingas ir grazus:)
bet nesu Lauros vyras

105

zinoma yra ir graziu ir protingu, net ne wiena zn smile

106

inga tu teisi;] palaikau tave

107

Inga, 15 wrote:

zinoma yra ir graziu ir protingu, net ne wiena zn smile

Jap visokiu fenomenu yra, bet va man tokiu sutikt nepasitaike big_smile

108

oj sutikciau toki vyra iskart griebciau ;D

109

Aleksandras, 22 wrote:
Vita, 21 wrote:

uz kokius nuopelnus bernam grazios panos?????? uz tai, kad jie kiaules ir sunsnukiai???

eik dar pasireiksk temoje "ar visi vyrai kiaules", manau ten puikiausiai galesi parekti savo nuomone ;]

pritariu smile

ir dar pridursiu, "yra zmoniu, kur valzioje visi vagys, gatvese visi banditai, jaunimas - visi narkomanai ir prastitutes, vyrai kiaures ir kuilia"i smile  kaip sakant uz sveika mastysena smile

110

kad nenorite jus graziu ir protingu, nes kitaip ir pacioms reikes buti grazioms ir protingoms. Ir pavargsite nuo sito.  Siaip galiu padeti. Nueikite kur zmones vaikinai rimtus mokslus kala, tikrai bus 20 % pakankamai  graziu. Arba nueikite pas sokejus, rasite ir protingu smile. Siaip juk reikia ieskoti i save panasiu smile

As manyciau, kad reikia naudoti savokas, pakankamai grazus, pakankamai protingas (ne kvailas) ir viskas tadu stoja i savo vietas. Protingas gyvenimiskai ar protingas siaip, moksliukas.

Daznai tos merginos nori protingu, romantisku, bet kai gauna tokius, joms jie atsbosta, nuobodu. O stai atvaziuoja prie lango su britva kaimynas (kuris nera nei grazus nei protingas) ir siulo nulekti kur prie ezero .... ir stai jus jau ant britvos smile ... o paskui vel rasote, kur tie protingi ir grazus smile big_smile

siaip merginos yra dvieju kategoriju, kurios dar rimtai nieko neisko ir dazniausiai istikruju nezino ko nori, dazniausiai iki 22 metu, ir vyresnes, kurios jau iesko savo antros puses, tada jos jau labai tiksliai zino ko nori smile

111

na ir dar karteli pasireiksiu:
daznai merginos varo kad vaikinai kiaules, tad kam su tokiais susidedate ir draugaujate smile ?

teko matyti poru, kai vaikinas idijotas, girtas staugia ant panos, o ta vistiek su juo.

Taigi jus pacios renkates. Ka issirenkate, ta ir turite.

112

yra teke... bet deja prie to grozio ir proto dar ziupsnelis sarkazmo ir arogancijos buvo prilipe...

113

o tai labai nemalonu, kai tenka kavinese ar kur kitur raudonuoti bunant salia tokio vyro... man asmeniskai vyras yra zavus savo charakterio bruozais, jis turi tureti kaip sakau "cinkelio", o ne buti tuscias ar per daug saldus...
o del grozio... tai mano mociute sakydavo tokia fraze, "jei tau reikia vyro tik del grozio, tau uzteks ir zilo ozio"...

114

Giedrius, 27
Man patinka tavo avataras big_smile

115

Aliona, 19 wrote:

Giedrius, 27
Man patinka tavo avataras big_smile

O man patinka Birutes :=D tai ka darom ;(

116

Na bent proto tai gali igyti jei pasistengus biski. O kam cia is merginu grazaus labai reikia? Tik bedos del limpanciu panu apstu. Svarbu kad uz velnia  grazesnis butu, ania?

117

Andrius, 28 wrote:

Na bent proto tai gali igyti jei pasistengus biski. O kam cia is merginu grazaus labai reikia? Tik bedos del limpanciu panu apstu. Svarbu kad uz velnia  grazesnis butu, ania?

Nesutinku, kad galima proto igyti. Turbut jau lengviau grozio igyti plastiniu operaciju deka nei proto. Jei galvoj nieko nera tai mokykies nesimokes, vistiek daugiau neatsiras.

118

nebuna graziu ir protingu vyru,nebuna graziu ir protingu moteru,taip jau motule gamta viska sutvarke...

119

Viktoras, 25 wrote:

nebuna graziu ir protingu vyru,nebuna graziu ir protingu moteru,taip jau motule gamta viska sutvarke...

motule gamta susimokiusi su dievuliu ;]

120

Nesamone, kad nera. Ieskot nemokat ir tiek tongue Zinoma tai priklauso nuo to kas kam atrodo grozis. Jei merginos grozis slypi peroksidiniuose plaukuose ir tonoj makiazo, o vaikino treninguose ir masinoje tai gal tada ir nera.