81

Re: Tokio Hotel vis dar dievai?

nesuprasi,merginos ten ar vaikinai.... iskrypusi kuno liesuma propaguojantys,net nezinantys,ka su jais daro produseriai,maziukai... neikada ir nebuvo ji tokie populiarus tarp sveika prota turinciu zmoniu,tuo labiau normalioje amziaus grupeje.. man cia panasiai kaip kokie Vudziai is Kelias i zvaigzdes,vienadienes zvaigzdes smile nors ir uz tai jiems pagarba-pinigus kokius uzdirba big_smile

82

nesamone

83

Paulina, 17 wrote:

nesuprasi,merginos ten ar vaikinai.... iskrypusi kuno liesuma propaguojantys,net nezinantys,ka su jais daro produseriai,maziukai... neikada ir nebuvo ji tokie populiarus tarp sveika prota turinciu zmoniu,tuo labiau normalioje amziaus grupeje.. man cia panasiai kaip kokie Vudziai is Kelias i zvaigzdes,vienadienes zvaigzdes smile nors ir uz tai jiems pagarba-pinigus kokius uzdirba big_smile

palaikau tavo nuomone bet  palaikysiu ir "merginu" puse jiem  mazdaug po 16m buvo kai ju pirmas klipas pasirode  viso pasaulio televizijoj, kurie pasieke  mtv apdovanojimo  sulauke daug gerbeju, ir ispopuliarejo , klausimas o ar tu taip sugebetum?:)

84

as to nesugebu,todel ir nesiraunu i eteri... o jie taip pat neturi ypatingu sugebejimu,tik slamanciu dideli kieki,prodiuseri ir visus kitus,kurie juos popiuliarina. be situ veiksniu butu jie i mtv papuole ir i pasaulini eteri? nemanau... nors kiekvieno skonis skirias,kitiems jie gal ir yra Dievai,nesigincinu smile

85

tas pats kelias i zvaigzdes tik pelningesnis:D

86

jie kazka naujo padare ir jiems pasiseke(kalbu apie isvaizda) bet vistiek su tokia nesamone tokius turtus susikrauti, tai zmones bukime geri ir vokime, kaip voge muzika ir neleiskim visokiems snargliams uzsidirbti:D

87

Mindaugas, 17 nusisnypsk nosi:D

88

na....,:::639 man jie nelabai..,:::a46 bet nieko blogo pries juos neturiu..,:::041

89

big_smile nu bent manija praejo big_smile

90

tikrai nebe... big_smile

91

Tikrai taip,bent jau tam one.lt nebebėr dešimtmečių mergaičių pasirašiūsiu "myliu bilą,džonį" ar dar ten ką. xD o šiaip,apie pačią grupę tai galiu pasakyt kad po jų nebenoriu klausytis jokių vokiečių,nes rėžia ausį xD schreiiii xD

92

o kada jie buvo dievai? :::041 man tai niekada big_smile

93

na supranti dvylykametem mergaitem buvo xD

94

gal ir taijp gal ir ne... pirmosios daijnos buvo visaij nieko... pirmosios... na o dabar ne tik kad nieko naujo ir geresnio nesugalvoja bet jau ir nusivaziave...nesinori net klausyt

95

matyt suaugai smile

96

Matyt atejo kita mada,iki jusu suaugimo dar toli.zdz ka mtw db dazniau nei tuos vokietukus groja tas jum ir patinka.

97

man nei viena ju daina nepatinka:) tas stilius, viskas vnz ....fuu.

98

Kai buvau kažkur 15 metų tai jie man patiko .Na o dabar tikrai nebesu mėgėja jų klausytis smile

99

Jokiu būdu ;D

100

Man labiau prie sirdies Cinema Bizarre, nei TH :::248