Re: kurios kuno vietos mergina jaudina labiausiai?
kokia kuno wieta jaudina? lbiausiai uzweda ta siaurute plauku juostele nuo bambos zemyn... aisku waikinas turi but sportuojantis...mmm...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → kurios kuno vietos mergina jaudina labiausiai?
kokia kuno wieta jaudina? lbiausiai uzweda ta siaurute plauku juostele nuo bambos zemyn... aisku waikinas turi but sportuojantis...mmm...
kai kandzioja ausytes...:)))
ir dar kai su pirstais begioja po nugara...:)
kiekviena yra skirtinga taip ir su tuom vietom, jei ilgiau laiko praleistum su viena mergina tuomet istirinejas ja suzinotum kur lieciant ja sujaudini ir kaip lieciant ja uzvedi
Yra labai daug orogeniniu zonu pas mergina,ir jas reik rasti,bet dazniausiai pasitaikancios yra kaklas,pirstu galiukai,ausytes,lupytes,aisku abejos:DNa cia yra pagrindiniai.;)
Ziauriai jaudina, kai paima uz uspakalelio arba liecia pilvo apacia, slaunis..:)
kiekvinai skirtingai man asmeniskai keliai, burbuliai jautrus ausys tai visiskai jautrios ....
jaudina kai vaikinas svenei alsuoja i kakla
na visos merginos skirtingos
na visos merginos skirtingos
O kažkurioj temoj rašai, kad visos vienodos Supainiojo visai bjaurybės
mane labiausiai jaudina, kai vaikinas prieina iš už nugaros, pakelia plaukus ir švelniai ir lėtai pradeda bučiuoti kaklą taip pasiekdamas ausyte, pažaidžia su ja (gali nesmarkiai krimstelt ), tuo tarpu rankos turi but apkabinusios mane tvirtai bet ne stipriai (kad jausčiausiu lyg taip, kad niekur nepabėgsiu)... na o tada ir keliai lenkiasi ir šiurpuliukai po visą kūną bėgioja....mmmmm
Ziauriai jaudina, kai paima uz uspakalelio arba liecia pilvo apacia, slaunis..:)
o sirdele nesusijaudina
merginos jaigu esate is alytaus
parasykit man mantux 38 nick plzzzzzz:)
jai myli uztenka kad tik prisiliestu ar prisiglaustu ir visas kunas susijaudina.
tai tiesa pritariu
O man patinka, kai plaukus liecia...
mane labiausiai jaudina, kai vaikinas prieina iš už nugaros, pakelia plaukus ir švelniai ir lėtai pradeda bučiuoti kaklą taip pasiekdamas ausyte, pažaidžia su ja (gali nesmarkiai krimstelt ), tuo tarpu rankos turi but apkabinusios mane tvirtai bet ne stipriai (kad jausčiausiu lyg taip, kad niekur nepabėgsiu)... na o tada ir keliai lenkiasi ir šiurpuliukai po visą kūną bėgioja....mmmmm
jo,pritariu,labai jautrios vieteles ir dar po to,kai glamonejant ausis ir kakla rankomis letai liecia tavo kuna ir pamazu,net tau paciai nejauciant,krenta salin rubai... mmm...
Na tipo tiik kaklas?O spienelei.....Nejaugi tik kakla buciuosit.......eikim toliau!
lupos, kaklas, peciai ir pilvo apacia
O spienelei?...Mmmmm?
oj cia jau tai geras klausimas, labiausiai jaudina kaklas ir lupos
O spieneliai?
o spieneliai?
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → kurios kuno vietos mergina jaudina labiausiai?