You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
Re: Kontaktiniai lęšiai ar akiniai?
- Airina, 26
- Forumo Naujokas
Dabar su akinukais vaikštau,tingiu lešius iminėt.nors ilgokai juos nešiojau 6 metus.per nėštumą perėjau prie akinių,taip ir likau.dabar vaikas nuolat kėsinasi į mano akiniustai reiks jaučiu vėl grįžt prie lešių
- Tomas
- Forumo Fantomas
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
- Tomas
- Forumo Fantomas
As juodus nors melini tai ir nieko :V Zidri :=D ?
- Dalia
- Forumo Naujokas
- Egle, 22
- Forumo Karalius
As tai noreciau spalva ryskinanciu :> nes man ir mano naturali spalva labai patinka
- Tomas
- Forumo Fantomas
Apie tuos neoninius tai negirdejau tokiu :? abet viens bicas neteko akies ir isidejo raudonai sviecianti proteza nes kazkokiam spektakliui reikejo ;D nu bet atrode krutai :=D isivaizduoju Gabija isjungia auto sviesas ir apsviecia neonkem kelia ;D
- Gabija, 24
- Forumo Karalius
Tomas, 25 wrote:Apie tuos neoninius tai negirdejau tokiu :? abet viens bicas neteko akies ir isidejo raudonai sviecianti proteza nes kazkokiam spektakliui reikejo ;D nu bet atrode krutai :=D isivaizduoju Gabija isjungia auto sviesas ir apsviecia neonkem kelia ;D
jo,ir tada varau ten magistralej kur visi mylisi(cia is temos sexs automobilyje)
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
(tmi)
>> bet faktas tas, jei turi jau lesiukus, tai nereikia jais apsiriboti.. va, savaitgali as palepinu akytes akinukais :V
- Dovile
- Forumo Naujokas
as akinius nesiojau 6 metus ir dabar isbandziau lesius,nesigailiu visai ,aisku as ju visa laika nenesioju...pareinu namo is darbo ir tada akinukai gerai,va o darbe akinia netiko,kadangi apdulkedavo ir nieko nematydavau kaip kas cia rase ,ziema tikrai akiniai nervina ,kai aprasoja,o va vasara gerai jie ,jeigu su tamsejianciais nuo saules stiklais...
- Gabija, 24
- Forumo Karalius
Dovile, 29 wrote:as akinius nesiojau 6 metus ir dabar isbandziau lesius,nesigailiu visai ,aisku as ju visa laika nenesioju...pareinu namo is darbo ir tada akinukai gerai,va o darbe akinia netiko,kadangi apdulkedavo ir nieko nematydavau kaip kas cia rase ,ziema tikrai akiniai nervina ,kai aprasoja,o va vasara gerai jie ,jeigu su tamsejianciais nuo saules stiklais...
niaukti akiniai
- Ela, 23
- Forumo Naujokas
as uz lesius. visa diena tenka dirbti kompiuteriu, bet akys nepavargsta. ir visai patogu... neapsunkina nei trupucio. zinoma kartais reikia leisti akims pailseti, tai namie slampineju su akiniais...
- ona, 26
- Forumo Naujokas
Aš akių lešius nešioju jau seniai, akinių praktiškai atsisakiau jau. Akiu lesiai labai gerai, kai sportuoju ar esu vakarėliuose. Dar patinka spalvotos linzes, nes visai gražu pasikeisti bent dienai
- Aivaras
- Forumo Liūtas
Ar tie ar tie tai tik tas pats kas ramentai slubuojanciam. Norite akis atstatyti treniruokite akiu raumenis uzuot visa gyvenima slubave su ramentais...
Kazkada senai ne uz ka nenorejau nesioti akiniu ir naudot pradejau kontaktinius. Regejimas pablogejo su jais, jau nekalbant apie uzdegimus ir panasiai. Nors zinoma cia gal nuo gyvenimo budo priklauso daugiau... Bet as renkuosi akinius. Apart to kad daznai duzta asmeniskai man jie daug geriau uz lesius.
- Edys
- Forumo Pradedantysis
Kontaktinius lesius nesiojau 7m kiekviena diena. ir po tiek metu akys sunkiai juos prieme akys raudonos budavo, jausdavau braizyma, nepatoguma akyje. Na o db puse metu kaip po lazerines akiu operacijos esu labai patenkintas atsikrates akiniu ir lesiu
- Lina
- Forumo Pradedantysis
Dabar jau akiniai ir tik jie
O siaip kazkada masciau apie operacija, rinkau informacija, kalbinu pazistamus. Tada viena pazistama pasake idomia minti. Sako, paziurek i japonus, sitiek atradimu, o jie toliau su akiniais vaiksto...Vadinasi, yra gana paprasta priezastis .Dar pazistamu patirtys ne 100 proc teigiamos buvo. Tarkim, drauges vyrui dare, nepavyko, teko taisyti, vargo jis vyrukas su tom operacijom...
Akinius nesioju jau nemazai metu, pati sau be akiniu atrodau keistai . Greiciausiai liksiu jau su jais, nes linziu akys nepriima
- Brigita
- Forumo Naujokas
Nuo pat vaikystės nešiojau akinius. Prieš keletą metų pabandžiau kontaktinius lęšius ir negaliu atsidžiaugti, nes su akiniais atrodžiau pikta (aplinkinių nuomonė). Pradingus akinukams sulaukiu labai daug komplimentų dėl gražių akių (o tai visada malonu). Šiaip kontaktiniai lęšiai turi daug pliusų: vasara gali nešioti saulės akinius, paplūdimyje degintis nebijant, kad veidas nudegs nelygiai ir tuo pačiu matyt kitus (ypač gražius vyrus:D), įėjus iš šalčio į šiltą patalpą neaprasos tau jie (kaip atsitinka su akiniais), lijant lietui vis tiek tu matysi (buvau sumąsčius, kad reikia į akinius įsistatyti mažyčius valytuvus:D). Aišku, akinius vieną kartą nusipirkai ir nešioji daug metų, o kontaktinius lęšius tenka pirkti kartą į mėnesį. Šiaip dėl tos regos operacijos-tikrai apsimoka. Kiek pažįstamų yra pasidarę, niekas nesigaili. Reikės pasitaupyti pinigėlių ir pasidaryti. Ir tada pasakysiu ate ne tik akiniams, bet ir kontaktiniams lęšiams:)
Pages Previous 1 2 3 Next
You must login or register to post a reply