Topic: Apie stiliu
Ar daug vaikinu-vyru turi stiliu?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Apie stiliu
Ar daug vaikinu-vyru turi stiliu?
Lietuvoj kiek pastebejau nelabai, nebent treningus pavadinsi stilium :?
Na o as manyciau kad po truputi atsigauname mes vyrukai
na, nezinau kur visos panos ziuri.. bet as tai siaip tikrai ganetinai daug matau bernioku su geru skoniu ... :V
jei eisi ir galvosi, kur tie treninguciai, tai juos tik ir matysi.. o as tai daug grozio matau gatvese... daug... :-) et..
Nijole, galbut tu ir teisi. Kadangi Lietuvoj paskutini karta tebuvau pries kokius 3-4 metus ir tai labai trumpam tai apsizvalgyti labai gerai neteko. Siaip manau priklauso nuo miesto ir nuo rajono. Vilniaus centre tikrai rasi daugiau stilingu vaikinu negu Panevezy kokiam prastesniam rajone.
na, as vilniuj retai bunu.. as apie kauna sneku ir savo gimta Marijampole <<< net cia stovedama traukiniu stoti, laukdama keliones kaunan matau graziai uzaugusiu berniuku ir visai tokiu
Prajuokinot merginos... su graziai uzaugusiais berniukais.. o jus kad jau labai uzaugusios
na,musu lietuveles berniukais nereikia skustis...jau tikrai pradejo jie puostis...man ypac labai patinka kai vasara matau su kokiais sviesiais dzinsais ir maikute grazia,,paprasta,bet tikrai patrauklu..
Nijole, jei ju Kaune matai tai ir man parodyk:p nes labai jau retas kuris
kartais beieskodami stiliaus lb persistengia zmones ;D
stilius yra jau lietuvoje, tiek kad ju rusiuo yra visokiu, jai apsivelki D&G (darius ir girenas) maikute yra taspac kaip ir apsivilkti adidas maikute juk firmines yra abidvi, stiliu gali ir kritikuoja tik kaimieciai kurie neislenda is savo trobu ir nemato kas dedasi lietuvoje, kikvienas zmogus turi savo stiliu ar jis forsas ir jis milijonierius, stiliu tau niekas neparinks tik pac ji pasirinksi... jai pac esi banglas ar forsas taj jau yra stilius bet kikvienas diktuoja skirtingas madas, vienas diktuoja D&G madas o kitas sportinio stiliaus madas.... nieko pries nesu nei pries vienus nei pries kitus stilisu... cia yra mano nuomone ir ji yra gincijama :DDD
Tai gal ta stiliu riboja pinigu trukumas :V pastebejau kad stilius atsigauna kartu su pinigu kiekiu kuris randasi piniginei :=D
Tai gal ta stiliu riboja pinigu trukumas :V pastebejau kad stilius atsigauna kartu su pinigu kiekiu kuris randasi piniginei :=D
Tu klysti. pinigu nereikia tam kad isigytum geru rubu ir juos sudeliotum taip kad jie deretu
tomas sioje situacijoje ir klysta yra teisus...nes kad or turedamas bapkiu belekiek,gali atrodyti kaip bomzas,jei nieko apie stiliu nenutuokia(o labai daznai taip pasitaiko),o galima ir neturint pinigu apsirengt stilingai,graziai,tvarkingai ir nebutinai tai turi buti "versaci"...o teisus,nes turint pinigu ir turint skoni,gali atrodyti PRITRENKIAMAI,o ju neturint eiti i turgu ;D !!!
O turgaus ir nereik labai nuvertint Nors senai ten nebeperku, nes parduotuvese tai kanos net mazesnes buna
ir rubai grazesni...
jo,zinojau kad sulauskiu komentaro apie turgu ,nu jo,nu man ten tik uzmusa tai kad viskas yra "made in china arba taiwan"
,nors nieko negaliu sakyti,esu daug ka is ten pirkusi..
bet biski anksciau..
jo,zinojau kad sulauskiu komentaro apie turgu
,nu jo,nu man ten tik uzmusa tai kad viskas yra "made in china arba taiwan"
,nors nieko negaliu sakyti,esu daug ka is ten pirkusi..
bet biski anksciau..
ha.. truputi sujuokinai negaliu.. nepyk ;D made in china
leisk pasijuokt << buvau 4dieni parduotuvej... (3 ilgiausias mano gyvenimo valandas
) , dar nuejom iki gedimino 9, j.lo parde.. ir spek kainos kosmose skraido o laikrodis made in china << tai jau labai nejuokink manes su ta made in china..
>> kad made in china, tai nieko nereiskia... pasidomek pasidomek nes ten pigesne darbo jega ir visa kita. yra, kad kai kurios kompanijos steigia savo kazkokias atstovybes ar gamyklas ten, kur pigiau, bet tai nereiskia, kad del to kokybe prasteja.. kazkaip netinkamai palyginai
nu jo,ir made in china dominuoja ne tik turguje,,paziurekit kad ir i parduotuve"zara",pries kelis menesius ,kai buvau lietuvoje,nesipirkau pora bliuskuciu is ten,tai visos buvo"made in china",ciut neuzmusiau pardavejos,kai gryzau namo ir perskaiciau sudeti.. ,o apie "made in china" kalbu blogai,nes yra labai bloga kokybe,susiuvimas pats,nes buna,kad neilgai trukus po nusipirkimo, ima sau is pradeda irti..
,negaliu pakesti !!!
o nukrypstant nuo temos apie kiniecius,tai man visi jie sony panasony..as taip juos vadinu ,
KAm tas turgus.. jei imano per ispardavimus nusipirkti rubu net uz 90 procentu nuolaida.. as tai patyriau savo kailiu.. net nepatikejau kad tokios nuolaidos gali buti tai prisipirkau visko po 2 tik skirtingomis spalvomis megstiniai kainave virs 100lt nusipirkau uz 10lt tai kam tas turgus as manau:)
o kokia kokybe man nesvarbu nes ir taip aisku kad kokybes niekada nebebus.. o jei nori kokybes tuomet eikite pas privatininkus
na, Gabija, cia siaip apie stiliu.. bet tiek jau to.. nepyk, bet savo pasakymais tu man primeni viena tema, kuri buvo anksciau gvildenta :V ir nepyk.. ten su tais savo pasisakymais "pirkau zaroj" tai kazkaip man turgaus lygio... tipo cia made in china, tai as jau neperku ir t.t. tipo sudetis ne ta ir t.t. zdz... ne zara, o turgus :-) oi .. ne ne. kaimas jau ...
?>>> ir apskritai.. skudurai visada bus tik medziaga...
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Apie stiliu