Re: Kaip as atrodau?
as nelabai galiu foto kokiu ikelt
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kaip as atrodau?
kodel?
o tai kokias tu ten foto keli kad jau neideda moderatoriai ? :?
Jo jo kodel :? kaip kas neleidzia
Jo jo kodel :? kaip kas neleidzia
man net neatidaro foto kai reikia ja koreguoti (ikelus faila rodo balta fona ir viskas)
hmm..kazkas negerai...pabandyk daug kartu-gal pavyks
Tomas, 25 wrote:Jo jo kodel :? kaip kas neleidzia
man net neatidaro foto kai reikia ja koreguoti (ikelus faila rodo balta fona ir viskas)
Pabandyk isiaiskinti ar tai tavo kompo problema tiesiog nueik pas koki daruga ir pabandyk ten su juo pc kelti ! jei pavyks tai reiks kad tavo kompo problema ,tada imkis tvarkiti .O jei pas ji tapati rodo ,tai reiks kad problema kita.
Viktorai kokia narsykle naudoji ?
firefox, exlporer, opera,
nam ans u exploreriu 7 problemu nekyla ir su opera viskas ok o mozilla man nepatinka gi atnaujino ta foto kelimo paslauga galdb pamegink
Idomiai cia: tema prasidejo "ar patikciau?..." o i gala jau apie explorerius... Del patikimo: cia pagyru sau uzsimanei??? Vamzdiec!! Vyrai!... "Paziurekit! Ar as grazus?..." Nu griuk negyvas.. :DD Nrcisizmo virsume... Su didesniais raumenim foto reikejo isidet... :DDD Vien del intelekto trukumo nepatiktum.. Merginos ne tokios kvailos..
Idomiai cia: tema prasidejo "ar patikciau?..." o i gala jau apie explorerius... Del patikimo: cia pagyru sau uzsimanei??? Vamzdiec!! Vyrai!... "Paziurekit! Ar as grazus?..." Nu griuk negyvas.. :DD Nrcisizmo virsume... Su didesniais raumenim foto reikejo isidet... :DDD Vien del intelekto trukumo nepatiktum.. Merginos ne tokios kvailos..
na intelektu tu mano nevertink ok?
na atrodo viskas pavyko
jo Viktorai tu tik nesijaudink lieka draugai kurie visada tave teigiamai ivertins
aciu;)
Aušrinė, 28 wrote:Idomiai cia: tema prasidejo "ar patikciau?..." o i gala jau apie explorerius... Del patikimo: cia pagyru sau uzsimanei??? Vamzdiec!! Vyrai!... "Paziurekit! Ar as grazus?..." Nu griuk negyvas.. :DD Nrcisizmo virsume... Su didesniais raumenim foto reikejo isidet... :DDD Vien del intelekto trukumo nepatiktum.. Merginos ne tokios kvailos..
Kad nera ka vertint.
Viktoras, 22 wrote:Aušrinė, 28 wrote:Idomiai cia: tema prasidejo "ar patikciau?..." o i gala jau apie explorerius... Del patikimo: cia pagyru sau uzsimanei??? Vamzdiec!! Vyrai!... "Paziurekit! Ar as grazus?..." Nu griuk negyvas.. :DD Nrcisizmo virsume... Su didesniais raumenim foto reikejo isidet... :DDD Vien del intelekto trukumo nepatiktum.. Merginos ne tokios kvailos..
Kad nera ka vertint.
na ai ka as cia dabar pykinsiu tave gero gyvenimo :*
Tau taip pat. Sekmes.
aciu;)
Pakeisk avatara ;/ nu net jei esi oziaragis :? bent gali pakeisti ji ta gyvuna kuriais metais esi gimes
tigro suns drakono :V nu pasikelsi ivaizdi
cias as realus manau labiau kam patiksiu
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kaip as atrodau?