Linas, 24 wrote:na ausrine 28.as labai pasijutau iskaudintas ir pazemintas nuo tavo komentaru tu apei mane sprendi taip baisei net man bloga vat kad tu turetum toki zmogu kaip as turiu ir pragyventum 3m. pajiustum koks gyvenimas,tu labai klysti paklausk aleksandro koke mano situacija jis zino neveina tema esu sukures ir aprases savo santikius su mergina beto as inirtingai ir nesiulau ar kaip tu ten sakai grubei to oraliunio beto manasis jai daromas labai patinka,bet...
Nesiskaudink. As , kaip moteris, uz ta, kuriai nori, kaip pats parasei "isiulyti", irgi psijutau pazeminta. As tikrai nesiruosiu nei Aleksandro, nei dar kazko klausineti. Ne mano budui svetimus patalus kilnoti. Jei jau tris metus kartu, kaip sakai, pats ja taip pamalonini, o atsako nesulauki, tai KALBEKITES apie tai. Jetau. Ne i cia rasyk, o i ja kreipkis. juk ne ieskok.lt oralinio nedaro. Atsakymai jumyse. Esat du.. Pradekit pagaliau apie tai kalbetis... Apie viska. Gal tada ir kitos bedos prades sprestis. Juk tam ir yra artimas zmogus. Kad apie viska u juo galetum kalbetis.. Gal ji kakzo nedrysta, gal kazkas is praeities, kazkokius nemalonumus atminty atsinesus.. Negali zinoti... Tam ir yra kalbejimas poroje, bendravimas, supratimas.. Ir jei tema tokia subtili, kaip pats sakai - is gyvenimo tavojo, tai ir kalbek apie ja subtiliai. Nes siuo atveju pasakymas "isiulyti" visiskai priesingai nuteikia.