12,821

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Auris, 20 wrote:
Tomas, 25 wrote:
Auris, 20 wrote:

nevarykit ;D 4 metu stazas ne siaip jum ce ;D

pasipasakokit geriau, ka jus nuveiket doro! Nors ne, geriau pasakokit apie nedorus ivykius ! :] :::607

Auri negadink doros savo raputacijos :::819

Nugi cia jus pasakosit nedorus reikaliukus, o as kaip kunigas isklausysiu ir duosiu apsvietima + atleidima big_smile big_smile big_smile big_smile

Sudeginau sptynis kaimus, viena netycia :V
isprievartavau 665 moterys viena dar liko :=D
sugriaoviau baznycos vartus ir padegiau paseliu laukus ir pavogiau Pento koines is rugpieniu kaimo,gaidziu gatves numerio astuoni , dar nusikeiniau sesis tukstancius septyniaszesimt septinis su peuse karto :::818 apie keturiastesimt  tukstanciu kartu pagalvojau negerai ir vakar Zejau kaip Maryte su Ona maudesi viesajame duse :V bet jos tai zinojo ir leidosi stebimos todel as nemanau kad tai bubvo diddele nuodeme :::111

12,822

nu ar reikia :? taip imti i plaucius :::110 ... nu reikia jug esam LIETUVIAI

12,823

Auris, 20 wrote:

Na ka, mano alaus deze atkeliavo, tad atsisveikinu su visais:) Malonu buvo, iki sekancio :]

TATA Musu geria :::851

12,824

Tomas, 25 wrote:
Auris, 20 wrote:
Tomas, 25 wrote:
Auris, 20 wrote:

nevarykit ;D 4 metu stazas ne siaip jum ce ;D

pasipasakokit geriau, ka jus nuveiket doro! Nors ne, geriau pasakokit apie nedorus ivykius ! :] :::607

Auri negadink doros savo raputacijos :::819

Nugi cia jus pasakosit nedorus reikaliukus, o as kaip kunigas isklausysiu ir duosiu apsvietima + atleidima big_smile big_smile big_smile big_smile

Sudeginau sptynis kaimus, viena netycia :V
isprievartavau 665 moterys viena dar liko :=D
sugriaoviau baznycos vartus ir padegiau paseliu laukus ir pavogiau Pento koines is rugpieniu kaimo,gaidziu gatves numerio astuoni , dar nusikeiniau sesis tukstancius septyniaszesimt septinis su peuse karto :::818 apie keturiastesimt  tukstanciu kartu pagalvojau negerai ir vakar Zejau kaip Maryte su Ona maudesi viesajame duse :V bet jos tai zinojo ir leidosi stebimos todel as nemanau kad tai bubvo diddele nuodeme :::111

as labai tavim stebiuosi :::921 kaip tu taip sugebi :?

12,825

Praktika zmogau praktika :=D

12,826

Auris, 20 wrote:

Na ka, mano alaus deze atkeliavo, tad atsisveikinu su visais:) Malonu buvo, iki sekancio :]

>>>tikiuosi dar grisi ir pasilabinsi su kitais cia esanciais :::110>>>

12,827

na as jau seniai zinojau kad Auris Alkoholikas ir didysis sportininkas (skaniai mes tekila kadaise staparijuose kilnojome ;D ) na bet db laiko nera susitikti tai jsi geria su kitais ;D ;D

>> na ka ar jau marginot kiausinius ? big_smile
> pas ane tai lyja sninga ir visa kaip kitaip dergia is dangaus.. zodziu velykines snaiges akis pakoja ;D ;D

12,828

o as puse lietuwos apkeliawau wisu kiausinius pamaciau ir snd namo grizau tekilos pakilnot kaip Linas minejo ;] su sventem jus visus mielieji wink :*

12,829

na as tai aplankiau Auste Guoste ir Nijole sutikau dar :::b18 o paskui pas mociute nuvaziavau su ja velykas pasvenciau pasisveciavau ir db jau namie sedziu smile

12,830

kaip fainai smile as ir noreciau tiek bendrazygiu aplankyt tongue

12,831

na cia nedaug pamaciau dar norejau daug daugiau aplankyti nes  laika taupiau smile truputi subine del mokslu svils tai nlb galiu as blaskytis big_smile

12,832

big_smile svils ? tai ka  nesimokai ?

12,833

Edgaras, 19 wrote:

na man db atostogos tai kaip ir nera ka mokytis isskyrus kursinio rasyma.. o as lb nemegstu rasto darbu.. :V

12,834

sveiki;))

Naktinejam...

..Teps. Mielasis Tomai, sudeginai septynis kaimus, viena netycia, bet svarbu, kad atgailauji. Isprievartavai 665 moterys, viena dar liko, bet Dievas tau bus "gailestingas" ir paskutinioji bus savo varda pateisinanti.

...sugriovei baznycos vartus (~300 LT), padegei paseliu laukus (menka nuodeme - 5 LT), pavogei Pento kojines is rugpieniu kaimo (to setono garbintojo? Saunuolis!)

...dar nusikeikei sesis tukstancius septyniaszesimt septinis su peuse karto (6077,5 x 1lt = 6077,50 LT), apie keturiastesimt tukstanciu kartu pagalvojeo negerai (Ghmm... padarysiu nuolaida, kaip pastoviam klientui big_smile 40,000 x 0.5 LT = 20,000 LT - 1% = 19,800 LT)

...vakar Zejei kaip Maryte su Ona maudesi viesajame duse... Tiek to, jos vistiek papigiaja.

Isviso uz visas paslaugas be PVM (Priverstinis Versio Mokestis): 26182.50 LT
Su PVM (15%): 30109.87 LT

Atsiskaityti iki: 2008 03 30
Uz kiekviena paveluota diena po termino bus priskaiciuojamas 5% palukanos.

-----

Mielasis Linai,

Mes ne alkoholikai. Musu tautai yra atskiras daiktavardis - Klaipedietis. wink Prasom ji vartoti! AAAAAAAAACIUUUUUUUU :*

Beje, pakeliavau as taipogi. Pas broli lapatai i Vilniu ir atgal, bet nieko gero nenuveikiau, tad daug pripasakot nesugebesiu big_smile Kiausiniu net neridenau... et.

----

...panaktinejom. Labanakt.

12,835

wat wat as net nei vieno kiausinio nesudauziau .. na neskaitant kai man uzgawo nu bet tas nesiskaito ;D

12,836

Linas, 20 wrote:
Edgaras, 19 wrote:

na man db atostogos tai kaip ir nera ka mokytis isskyrus kursinio rasyma.. o as lb nemegstu rasto darbu.. :V

o kas tada tau patinka ? tongue

12,837

Taip.. Kiausiniu dauzymas - keblus uzsiemimas per sia vyryskaja svente... Praeitais metais irgi sunkiai jie man dauzesi. :?

12,838

viskas cia per ta nelemta alkoholi :::230

12,839

Auris, 20 wrote:

sveiki;))

Naktinejam...

..Teps. Mielasis Tomai, sudeginai septynis kaimus, viena netycia, bet svarbu, kad atgailauji. Isprievartavai 665 moterys, viena dar liko, bet Dievas tau bus "gailestingas" ir paskutinioji bus savo varda pateisinanti.

...sugriovei baznycos vartus (~300 LT), padegei paseliu laukus (menka nuodeme - 5 LT), pavogei Pento kojines is rugpieniu kaimo (to setono garbintojo? Saunuolis!)

...dar nusikeikei sesis tukstancius septyniaszesimt septinis su peuse karto (6077,5 x 1lt = 6077,50 LT), apie keturiastesimt tukstanciu kartu pagalvojeo negerai (Ghmm... padarysiu nuolaida, kaip pastoviam klientui big_smile 40,000 x 0.5 LT = 20,000 LT - 1% = 19,800 LT)

...vakar Zejei kaip Maryte su Ona maudesi viesajame duse... Tiek to, jos vistiek papigiaja.

Isviso uz visas paslaugas be PVM (Priverstinis Versio Mokestis): 26182.50 LT
Su PVM (15%): 30109.87 LT

Atsiskaityti iki: 2008 03 30
Uz kiekviena paveluota diena po termino bus priskaiciuojamas 5% palukanos.

-----

Mielasis Linai,

Mes ne alkoholikai. Musu tautai yra atskiras daiktavardis - Klaipedietis. wink Prasom ji vartoti! AAAAAAAAACIUUUUUUUU :*

Beje, pakeliavau as taipogi. Pas broli lapatai i Vilniu ir atgal, bet nieko gero nenuveikiau, tad daug pripasakot nesugebesiu big_smile Kiausiniu net neridenau... et.

----

...panaktinejom. Labanakt.

Lempa :::050 taip ziauriai keksmazodziai kainuoja ;( nu bet nuolaida padare:=D beto ten buvo Petras ne Pentas big_smile nu bet girtas rasiau tai man atleis ... ops dba dar isidaviau kad girtas buvau :#
- nu bet as taip ir jauciau kad Tata visa ta laika geria :::b56 tikriausiai daba is blaivyklos griza :=D
-
- skaitau skaitu ... lempa o gi velykos ;( vel velykos...o mano kiausiniai kaip visada NATURALIOS SPALVOS :::a56
IDOMU KA musu moteriskes daze :V is nesilankimo  cia ,sitomis dienomis tik itarineju :=D bet kaip visada ateis Nijole ir prirasys tiek raidziu kiek yra biblijoj tongue
-
- is sito vis dar zvengiu ;D->http://forumas.ieskok.lt/imgload/4297

12,840

Auri gana pezet... ot grazuolis tu man.. buvai vln ir net nesugebejai parasyti sms kad tu ten bastaisi :? kada buvai ? gi man iki vln visai netoli atguzeti :? butumem kokio alucio kaip seni geri Latrai paraagave pvz bravarijoje :? grazu ane.. :V