Re: kaip suzaveti vaikina?
apsizvalgyk...gatvej ... belekur salia sone... pamatysi manau idomesniu pasnekovu jei jau taip nori padiskutuoti.. kurie pasiulis rimta tema.. o ne "kaip suvilioti vaikina"...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → kaip suzaveti vaikina?
apsizvalgyk...gatvej ... belekur salia sone... pamatysi manau idomesniu pasnekovu jei jau taip nori padiskutuoti.. kurie pasiulis rimta tema.. o ne "kaip suvilioti vaikina"...
Joo... kazkieno ego pakutenom ir tuoj tapsim patys blogiausi zmones pasaulyje, nes mat mes nepritariam jos pasakytai nesamonei uztikrintu tonu, kuri vadinasi Asmenine Nuomone. ) ) ) ) Zdz, reiktu kazkam cia nusiraminti ir gyliai kvepuoti pries lendant i foruma ;D
vat cia musu nuomones ir skirsis...as jau radau kelis idomius pasnekovus internete...tokiu, turiu pripazinti, realybej neturiu..ir priejau isvados, kad kartais lengviau pasikalbeti su tais, kuriuos maziau pazisti ir kuriu nesusitiksi realybej (taisykle Nr.1 )
Agne, dar vienas klausimas tau o kodel suviliojo si tema? norejai rast atsakymus kaipsuviliot vaikina?
Agne, 20 wrote:apsizvalgyk...gatvej ... belekur salia sone... pamatysi manau idomesniu pasnekovu jei jau taip nori padiskutuoti.. kurie pasiulis rimta tema.. o ne "kaip suvilioti vaikina"...
Agne, dar vienas klausimas tau o kodel suviliojo si tema? norejai rast atsakymus kaipsuviliot vaikina?
Man irgi toks klausimas kilo: ko ji cia pati rase, jei jau yra geresniu pasnekovu ir diskusiju, negu kad "kaip suvilioti vaikina"? )
P.S.: Ka tik matet pavyzdi kaip mergina galetu suzaveti vaikina jeigu tik butu diskutavusi nedraskant akiu )
P.P.S.: Jeigu moderatoriai bus piktai nusiteike, gausim dovanu po geltonaja kortele uz visiskai nevaldoma oftopika ;D tad sveikinu i prieky ;D
Ingrida, 22 wrote:Agne, 20 wrote:apsizvalgyk...gatvej ... belekur salia sone... pamatysi manau idomesniu pasnekovu jei jau taip nori padiskutuoti.. kurie pasiulis rimta tema.. o ne "kaip suvilioti vaikina"...
Man irgi toks klausimas kilo: ko ji cia pati rase, jei jau yra geresniu pasnekovu ir diskusiju, negu kad "kaip suvilioti vaikina"? )
P.S.: Ka tik matet pavyzdi kaip mergina galetu suzaveti vaikina jeigu tik butu diskutavusi nedraskant akiu )
P.P.S.: Jeigu moderatoriai bus piktai nusiteike, gausim dovanu po geltonaja kortele uz visiskai nevaldoma oftopika ;D tad sveikinu i prieky ;D
Auri, su tuo pirmuoju p.s. man neaiskumu iskilo
o su antruoju p.s. tai man juodas humoras nepatinka :D:D nors..geltona spalva viena is megstamiausiu, bet kazkaip dovanu nesinori, juk nei kaledos, nei siaip kokia akcija
mm nu kaip zinai ingrida.... as moku suviliot suzavet ir t.t.... bet realiam gyvenime...ne taip kaip jus virtualiame...o vaikina turiu ir man suzavet nereikia... o del ko uzsukau??? visad idomu kokie debilai raso i tokias temas
mm nu kaip zinai ingrida.... as moku suviliot suzavet ir t.t.... bet realiam gyvenime...ne taip kaip jus virtualiame...o vaikina turiu ir man suzavet nereikia... o del ko uzsukau??? visad idomu kokie debilai raso i tokias temas
Na, tai sveikinu patapus lygiai tokia pacia ****, kuri parase i sia tema, kaip ir visi kiti debilai.
zinai Agne, as jau galvojau neberasysiu tau bet vis del to, parasysiu as tikraaai neabejoju, jok moki suviliot, suzavet..esi tikrai grazi mergina bet kas tau sake, kad mes cia kazka suzavet norim,a? bent jau as turiu pasisakyt, kad nieko as cia nevilioju, o tuo labiau nezaviu o del debilu..gerai, as ****, tu protinga..tai ka nors keicia? pamastyk pries rasydama..ir dar kazkas sake, jog nieko neizeidineja..vai vai vai kaip negerai
Ingrida, Agne butu galejusi suzavet Auri, jei butu akiu nedraskius, vat ir paasikinimas ;D
o sikart busiu maloninga ir nesisvaistysiu geltonom kortelem
Ingrida, Agne butu galejusi suzavet Auri, jei butu akiu nedraskius, vat ir paasikinimas ;D
o sikart busiu maloninga ir nesisvaistysiu geltonom kortelem
Diana, aciu uz paaiskinima o del korteliu, tai juk tik tau spresti ;)mano sazine rami.. gaila tik, kad si tema taipissirutuliojo, o jos kureja atsakymo taip ir nesulauke..tikekimes sulauks...
nori suzaveti vaikina praskiesk kojas ir jis bus tavo :D:d
nori suzaveti vaikina praskiesk kojas ir jis bus tavo :D:d
25 minutes is eiles
jei neturi nieko gero pasakyt tj vopsem patylekit
erika, tu gi istekejusi, kam tau zavet kazkokius vaikinus?
erika, tu gi istekejusi, kam tau zavet kazkokius vaikinus?
o jus nepagalvojat kad man savaja zavet reikia?
...idealu, kai tu jį žavi, vilioji ir visa kita būdama tuo, kuo iš tikrųjų esi. Jei taip nėra, tai kam dar varginti jį ir save? (ir išvis kas čia per situacija???)
i asmeniskumus nelendam.o jei neturit pasiulymu tiesiog nekomentuojat. aciu.
nusipirk 15 buteliu alaus ir sakyk savo bahurui varom ziuret fule kasi busido ar F-1 ar eik padek jam masina kokia suremontuot ar liustra prisukt o jei ir tas nepades tai beliks nusokt nuo devynaukscio stogo... tada ir tu zavingai atrodysi ir jam gyvenimas palengves
nusipirk 15 buteliu alaus ir sakyk savo bahurui varom ziuret fule kasi busido ar F-1 ar eik padek jam masina kokia suremontuot ar liustra prisukt o jei ir tas nepades tai beliks nusokt nuo devynaukscio stogo... tada ir tu zavingai atrodysi ir jam gyvenimas palengves
cia su tamstos pradzia tai sutinku visu 100%, kai pvz eurolyga kokia ziuri.. jinai zino visu dalyvaujanciu krepsininku pavardes vardus ir t.t... geria su tavim alu, kapoja pica..kartu su tavim atsiriaugeja...:)
ciagi viskas... bachuras suvystitas
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → kaip suzaveti vaikina?