13,021

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

pas mane masinyte lb maza zinokit gale vietos nedaug ;D

13,022

Tai tikiu, kad pasiilgai big_smile as irgi. Seniai bemaciau ta sena kriena. Hm. Bet manau man pavyks ji prisivyliuoti pas save ant pievos, kad dar karta neapsakomai nuostabiai pazenklintu mano skalbimo masina ;D

13,023

Nijolė, 21 wrote:

na, ok ok.. galiu as ir i gala big_smile as juk visada gale sedziu :V na, arba puse kelio tu, puse as ;D
>>>> Aruno as lb pasiilgau :H ir jo truuuuuuuuuuuuuuusiku :H

nu... as tau sokolada nupirksiu uz vieta prieky, gerai? big_smile :::818
o as Aruno is vis nepazistu.... o jo trusiku tuo labiau ;D kuo jie ypatigi buvo ? big_smile

Edgaras, 19 wrote:

zinok mes ne tokios storos, kad i VISA gala netilptume ;D wink

13,024

Diana, 19 wrote:
Nijolė, 21 wrote:

na, ok ok.. galiu as ir i gala big_smile as juk visada gale sedziu :V na, arba puse kelio tu, puse as ;D

o as Aruno is vis nepazistu.... o jo trusiku tuo labiau ;D kuo jie ypatigi buvo ? big_smile

Pazysti, pazysti... tereik tau atsiminti veikeja kuris apveme mano skalbimo masina ir mane kad ja nuvale ;D

13,025

Auris, 20 wrote:
Diana, 19 wrote:
Nijolė, 21 wrote:

Pazysti, pazysti... tereik tau atsiminti veikeja kuris apveme mano skalbimo masina ir mane kad ja nuvale ;D

o tau tereik atsimint, kad as dar nebuvau atvaziavus ;D

13,026

ah poparaliai... vat kaip negerai big_smile skleroze... zn, senatve... poparaliais, man sukakos 21. Treciasis desimtis ant mano sprando big_smile pats laikas pradeti savo vidutinio amziaus krizes pradzia :DDDDDDD

13,027

o tiksliau - maziau gerk ;D
p.s. cia nepiktai... :::818

13,028

ciao mielieji wink ainu isidrebt i sawo guoli ;] ir jej netycia prapulciau pries kelione kuri laika tai suraskit tada mane big_smile ciao, ikiz, ate, bye, dw , tenkooooose, chiuz, 88 <- cia kiniskai big_smile kazkas kazkada ismoke big_smile orevuar, adios wink

13,029

Ciao Edga, Nesijaudink iskasim tave is po zemiu jei prapulsi big_smile susidejai ne su ta kompanija kad taip lengvai paspruktum big_smile:D:D:D

13,030

iki, Edgarai smile

13,031

Edgaras, 19 wrote:

tu manes neizeidinek :? as tilpsiu.. tikrai tilpsiu big_smile jei ka sakyk, nevalgysiu visa laika, kad tik tilpciau ;D

13,032

Nijolė, 21 wrote:
Edgaras, 19 wrote:

tu manes neizeidinek :? as tilpsiu.. tikrai tilpsiu big_smile jei ka sakyk, nevalgysiu visa laika, kad tik tilpciau ;D

emse tame kad nereik but storam big_smile kad netilpt big_smile as ilgas ir man daug atsislinkt reikia ;D

13,033

Edgaras, 19 wrote:
Nijolė, 21 wrote:
Edgaras, 19 wrote:

emse tame kad nereik but storam big_smile kad netilpt big_smile as ilgas ir man daug atsislinkt reikia ;D

isvada - reik nusipirkt masina, kur daug atsitraukt negaletum, kad keleiviam nebutu problemu ;D

13,034

;D Nilkiau. Ryziu programa uzstatysim tau ;D su ryziu degtine (sake)

13,035

Vai vai kiek čia visko primąstyta :::216 Šiaip žinau kad negražu prašytis.. :::011 Bet ką daryt kai niekas nekviečia??? ;D;D;D

13,036

tai jau ir taip uzsistacius big_smile nes kai zn, kad busiu bedarbe, tai spaudziu centus, kad galeciau tooosintis big_smile)
>>>joa, edgariuk, matai, jei as gale vaziuoju, tai as guliu, o ne sedziu, jei viena bunu big_smile)
>>>>oi Dianyte, Arunas nerealus :H .. o truuuusikus as jo myliu, kaip myliu Aurio kojines

13,037

Auris, 20 wrote:

;D Nilkiau. Ryziu programa uzstatysim tau ;D su ryziu degtine (sake)

ryziai eina i kuna tongue

Karolina, 20 wrote:

Vai vai kiek čia visko primąstyta :::216 Šiaip žinau kad negražu prašytis.. :::011 Bet ką daryt kai niekas nekviečia??? ;D;D;D

kvietimas buvo kazkur visiems, kol dar nebuvai atejus wink ir salai grasinimas tiems, kurie ketina neatvykt big_smile

13,038

Karolina, 20 wrote:

Karoliau!! :* :::746:::a51 Laukiau kol tu cia pasirodysi! :] Tai ziurek, 25d. tave noreciau matyt Klaipedoj :] Ir jei imanoma, uzmesk inkara i Lino kelnes ir kartu partempk ;D

13,039

Diana, 19 wrote:
Edgaras, 19 wrote:
Nijolė, 21 wrote:
Edgaras, 19 wrote:

isvada - reik nusipirkt masina, kur daug atsitraukt negaletum, kad keleiviam nebutu problemu ;D

niekaip negaliu is cia iseit big_smile susirgau ka daryt ? ;D na masina tai joa reikia keist ir keisiu tik neiakus kada gal ziema big_smile o del keleiviu patogumo tai kaip cia pasakius ;D koks jum skirtumas jej gersit ? bus oplia tai tiks wiskas big_smile

13,040

Auris, 20 wrote:
Karolina, 20 wrote:

Karoliau!! :* :::746:::a51 Laukiau kol tu cia pasirodysi! :] Tai ziurek, 25d. tave noreciau matyt Klaipedoj :] Ir jei imanoma, uzmesk inkara i Lino kelnes ir kartu partempk ;D

Jej :::833 Jau beveik pasižadu kad boooooootinai atlėksiu wink (hug)
>> Žiekit, jei aš iki Kauno kaip nors nusitranzuočiau, tj gal prijamtumet i bolidą? :::818 Aš susirangysiu ir tilpsiu :::818 Tiks ir gale :::920