13,041

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Nijolė, 21 wrote:

tai jau ir taip uzsistacius big_smile nes kai zn, kad busiu bedarbe, tai spaudziu centus, kad galeciau tooosintis big_smile)

o as TUREJAU svajone treciadieni itilpt i miniaka... ;D ji taip ir liko svajone :::008 big_smile

Nijolė, 21 wrote:

>>>>oi Dianyte, Arunas nerealus :H .. o truuuusikus as jo myliu, kaip myliu Aurio kojines

;D

13,042

jej kaip faina :} visas karavanas NIK! :] Nu betruksta dabar tik Lino :]

Linos tai truks labai labai... bet as zn kad ji su mumis bus mintyse big_smile) (lai pabando nebuti, ispirsiu Liepos menesi asmeniskai:D )

13,043

o man butu malonumas jus wezt big_smile buciau kaip hareme ;D ;D

13,044

Karolina, 20 wrote:
Auris, 20 wrote:
Karolina, 20 wrote:

Vai vai kiek čia visko primąstyta :::216 Šiaip žinau kad negražu prašytis.. :::011 Bet ką daryt kai niekas nekviečia??? ;D;D;D

Karoliau!! :* :::746:::a51 Laukiau kol tu cia pasirodysi! :] Tai ziurek, 25d. tave noreciau matyt Klaipedoj :] Ir jei imanoma, uzmesk inkara i Lino kelnes ir kartu partempk ;D

Jej :::833 Jau beveik pasižadu kad boooooootinai atlėksiu wink (hug)
>> Žiekit, jei aš iki Kauno kaip nors nusitranzuočiau, tj gal prijamtumet i bolidą? :::818 Aš susirangysiu ir tilpsiu :::818 Tiks ir gale :::920

kadangi i masina telpa 5, tad jei ir linas sumastytu vaziuot, galeciau persikraustyt i gala smile as sutinku, bet gaila, kad ne vairuotoja - neturiu lemiamo balso big_smile

13,045

zdz, meiles seiles, topinu as i lovyte :::312 saldziu, buciuoju :::207 myluoju :H pasiilgau (huuuuuuuuuuuuuuuuuuug)

13,046

saldziu Nijolyte wink ir sapnuok mus :::a16 :::00

13,047

Beje, Auri.. Aš tikiu kad eisim į Memelį.. Ir tikiu.. Tikiu.. Tikiu, kad šįkart tai jau tikrai geriau strėlytes sumėtysiu tongue ;D

13,048

Edgaras, 19 wrote:

Ziurek tik nenuvesk ten ju i koki miska ;D ;D nes liudnai tau baigsis zinok ;D

13,049

Diana, 19 wrote:
Nijolė, 21 wrote:

tai jau ir taip uzsistacius big_smile nes kai zn, kad busiu bedarbe, tai spaudziu centus, kad galeciau tooosintis big_smile)

o as TUREJAU svajone treciadieni itilpt i miniaka... ;D ji taip ir liko svajone :::008 big_smile

seniai mane matei ;D as turbut tilpciau i savo mokyklos drabuzius ;D fcuk.. prastai gyvenu ;D

13,050

Karolina, 20 wrote:

Beje, Auri.. Aš tikiu kad eisim į Memelį.. Ir tikiu.. Tikiu.. Tikiu, kad šįkart tai jau tikrai geriau strėlytes sumėtysiu tongue ;D

Waj... jau bijau yikes bet argi taip galima? Juk ta diena tipo as tureciau bus mylymiausias ir sekmingiausias ;D

13,051

Auris, 20 wrote:
Edgaras, 19 wrote:

Ziurek tik nenuvesk ten ju i koki miska ;D ;D nes liudnai tau baigsis zinok ;D

taikliai pasakyta ;D viena karta is klubo su draugem parvaziavom su nepazistamais bernais. kita diena klausiau kaip Viana sutiko vaziuot (nes siaip tai jai nebudinga). jinai pasake: taigi ko man bijot, tu is vienos puses sedi, Sandra is kitos... ;D

13,052

Nijolė, 21 wrote:
Diana, 19 wrote:
Nijolė, 21 wrote:

seniai mane matei ;D as turbut tilpciau i savo mokyklos drabuzius ;D fcuk.. prastai gyvenu ;D

matai, kokie kieno norai big_smile as noreciau tilpt i vasaros drabuzius, buvo nerealu big_smile eh... :::008

13,053

Diana, 19 wrote:
Nijolė, 21 wrote:
Diana, 19 wrote:
Nijolė, 21 wrote:

matai, kokie kieno norai big_smile as noreciau tilpt i vasaros drabuzius, buvo nerealu big_smile eh... :::008

Nieka. Atvaziuosi i Klaipeda, as tau parodysiu ka reiskia Klaipedietiska dieta big_smile Tilpsi i betkokius drabuzius ;D

13,054

Auris, 20 wrote:
Diana, 19 wrote:
Nijolė, 21 wrote:
Diana, 19 wrote:
Nijolė, 21 wrote:

Nieka. Atvaziuosi i Klaipeda, as tau parodysiu ka reiskia Klaipedietiska dieta big_smile Tilpsi i betkokius drabuzius ;D

tai, kad jau bus per velu... :V ekodienos tai treciadieni...
p.s. zinot ka prisiminiau? ;D ogi kad memely man vasara ranka spaude vakaro vedeja ir klause kada dar mes atvyksim ;D ;D ;D ;D ;D

13,055

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Na vat, galesim paspausti ranka dar karta ir pasigirti kad atvykom !! big_smile~

13,056

Auris, 20 wrote:

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Na vat, galesim paspausti ranka dar karta ir pasigirti kad atvykom !! big_smile~

;D bet ar prisimeni kaip jinai atrodo? big_smile nors jei bus ta pati, gal ir prisiminsim smile arba jinai mus atsimins ;D ;D ;D ;D

13,057

As manau kad didelio skirtumo nera ;D isgersim to memelisko alaus su hormonais ir baro vedeja pasidarys reliatyvi. Tai reiskia, kad visi bus vedejai ;D

13,058

big_smile big_smile big_smile eh, svarbu tik smagu :::008

13,059

Bus bus. As net uzsakysiu vietas Memely, pacias geriausias :]

13,060

Auris, 20 wrote:

Bus bus. As net uzsakysiu vietas Memely, pacias geriausias :]

:::921 reik jau tave pradet mylet, ar ne? big_smile