Re: Blevyzgos...
Nea... as senamadiskas... Kazkada seniai seniai uzklupau sita foruma ir taip gyliai ikritau kad negaliu atkrist.
Del privatu tai cia auksine taisykle - man irgi neraso
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Nea... as senamadiskas... Kazkada seniai seniai uzklupau sita foruma ir taip gyliai ikritau kad negaliu atkrist.
o as visad noredavau pasireikst cia tamforume bet vis progos nebuvo..atrodo cia tokie visi susidraugave jau lysi dar i galva gausi
na, bet juk reik cia dazniau taip pasireikst ir manau visai neblogai bus
labai teisingai Ingridute galvoji. Susidraugave tik todel, kad nauji zmones retai ateina ir mes malames cia vieni per kitus tie patys zmones Bet tu nebijok, drasiau, drasiau
pazadu kad patiks
:D:D man ir taip jau vystosi ieskoko liga, baisu jei dar ir jo forume uzsikabliuosiu
na, bet isgyvensiu su jusu pagalba
skelbt reik kokia tema idomia db turbut kad daugiau judejomo butu
jokia cia liga :] siaip laiko prastumimas arba tiesiog atsipalaidavimo forma, nieko labai super protingo neveikt ir pailset ;D Nu, nu laukiam mes tavo temos
jetau mano temos?
as galvojau bendrai sugalvosim ka nors
reik tokios, kad nekiltu pestynes ir pan. hmmm..kas tai galetu buti...cia tiek visko visi sugalvoje, kad sakes
:D:D
na gerai, susikaupiau jau TEMA: kokiu tikslu uzsiregistravot ieskoke? (butent ta pirmoji mintis kodel jums prireike atsidurti cia) ...manau turetu atsirasti ivairiu atsakymu, nes anketose buna ir " -" skiltyje ko ieskai ar kaip ten
tai temos pavadinima patrumpink i "Kodel uzsiregistravot ieskoke?"
o temos aprasyme, skelk platu ir issamu aprasyma ko tu nori is sios diskusijos :]
manai cia negalima ta tema kalbet?kazkaip nenoriu palikt blevyzgu juk tuo tema ir dekingas, kad cia gali issivystyti vis kita tema ir ja galima cia aptarti
na, kaip sau nori...:) bet manau atskira tema geriau
o tu i si klausima nezadi atsakyt?
as uzsiregistravau cia kad prastumti laisva laika ir priblevizguoti - atsipalaidavimo forma, kai nieko rimto neveikiu, nera jokiu baliu ir kitu baisiu planu, o ka nors rimta veikti nesinoris... zdz. Supratote manau, mielieji )
aisku na, atsakysiu ir as i savo klausima, nes kaip pastebejau daznai tie kurie ji uzduoda lieka nuosaly
uzsiregistravau, nes norejosi sutikti zmoniu paprastam pabendravimui, bet galiu pasigirti, kad radau kelis, labai gerus pasnekovus
ir tai visiskai nustelbe mano lukescius
P.S.: laukiam kitu atsakymu
na.. as uzsireginau cia 2 kusro rudeni :V nes drauge uzsiregino cia vasara >> sako, pabandyk ir tu ) sakiau, man nereikia ir t.t. tai isvada.. as ilgiausiai issedziu cia nuo to laiko,kai mes visos 3 (kambariokes) nusprendem buti draugiskos ieskokui :V maciau, karts nuo karto ir jos prisijungia, bet joms nei forumas neidomus, joms idomiau pasirasinet.. soooooooo: uzsiregistravau is idejos vienytis
) dabar jei registruociausi vel (nors tas jau neimanoma
) ) tai registruociausi, kad prisijungt prie forumo pablevyzgot ir kad susitikt su naujais zmonemis, paziuret kaip pasaulis gyvena
) nes siuo metu man tik kompas ir beliko
na, po 3 sav viskas pasikeis
![]()
![]()
zinoki Auri ne vienas tu iklimpes i forumiukus esi as ir taip pat...:) kai jau uzeinu i ieskok. tai butinai ir forumiuka reikia uzsukti
as tai laisku neatrasineju, bet i foruma tai parasau ;D
as tai atrasau, jeigu labai jau fainas zmogeliukas paraso... :? Bet forumas tai priklausomybe. Malonu, Vaiva, matyt ta pacia liga turinciu ;D reiks atidaryt anonimini Ieskok forumholiku kluba ;D
as tai atrasau, jeigu labai jau fainas zmogeliukas paraso... :? Bet forumas tai priklausomybe.
Malonu, Vaiva, matyt ta pacia liga turinciu ;D reiks atidaryt anonimini Ieskok forumholiku kluba ;D
na taip taip, aš ir sergu ta pačia liga lbai priklausoma tampu, kartais dėl forumo numatytų darbų neatlieku... noriu gydytis, bet kažkaip neišeina
lb įdomu čia, patinka paskaityt nuomones ir pačiai ką pasakyt
Auris, 20 wrote:as tai atrasau, jeigu labai jau fainas zmogeliukas paraso... :? Bet forumas tai priklausomybe.
Malonu, Vaiva, matyt ta pacia liga turinciu ;D reiks atidaryt anonimini Ieskok forumholiku kluba ;D
na taip taip, aš ir sergu ta pačia liga
lbai priklausoma tampu, kartais dėl forumo numatytų darbų neatlieku... noriu gydytis, bet kažkaip neišeina
lb įdomu čia, patinka paskaityt nuomones ir pačiai ką pasakyt
Aurelija, nepergyvenk taip baisiai pati pasakei, kad numatytu darbu neatlieki tik "kartais"
nemanau, kad kai jau spaudzia kokie terminai tu sedi forume
tiesiog, jei tai prades labai trukdyti ir pati susivoksi, kad gal jau gana...tad pirmyn
Ingrida tai gal busi kaip vadove?nes tau ziuriu sekasi pateisinti zmones kad gerai daro uzsukdami cia...nors as tai tikrai jau tureciau pretentuot i sia liga vos ne pirmoje vietoje...:)
oi, nenoriu as but jokiom vadovem tiesiog is savo patirties sakau..as pvz labai daug laiko praleidziu chate (kiti jau mane ir vadina ligone)
:D:D bet, ziuriu, kad mokslu neapleidau..draugu taip pat...tai nlb ir trukdo tas internetas
kazkaip net susizgribus paskui viskas geriau gaunas nei anksciau, kai darydavau uzduotis ilgesni laika..
p.s.: pamatysiu,kad per ilgai sedit cia tai gausit velniu juokauju
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...