61

Re: ..mirties bausmė ?

Ingrida, 22 wrote:
Evaldas, 22 wrote:

ai ir gerai.... wink (juk gerai ar nea? wink )

zinoma,kad gerai kitokiu kalbu but negali smile (pas tave nervinis tikas? tongue)

koks cia dar nervinis tikas? big_smile pas mane viskas normaliai big_smile o tave koks tikas?

62

ne, nu siandien as ir kabinejuos neutral viskas normaliai normaliai, tu normalus ir todel tau viskas normaliai tongue o pas mane koks tikas?manau, jog is salies geriau turetu matytis :::734

63

Ingrida, 22 wrote:

ne, nu siandien as ir kabinejuos neutral viskas normaliai normaliai, tu normalus ir todel tau viskas normaliai tongue o pas mane koks tikas?manau, jog is salies geriau turetu matytis :::734

Ingri. Zinau kas tau pades! Mirties bausme!! :::a27 ciakst.

64

nieko nesimato.... o ku tu snd valgei ar gerei kad cia taip.. smile

65

Auris, 20 wrote:
Ingrida, 22 wrote:

:::215:::225 tai Auri??palieki "pries mirties bausmes" fronta???? wink

66

Evaldas, 22 wrote:

cia taip buna kai Ingrida isisiauteja is nezinios smile (valgiau su saiku, geriau, pripazistu nedaug skysciu) big_smile

67

Ingrida, 22 wrote:
Auris, 20 wrote:
Ingrida, 22 wrote:

Nea. Bet as busiu pakankamai geras ir ja sutiksiu padaryti tau ;D (ciakst :::a27)

68

Ingrida, 22 wrote:
Evaldas, 22 wrote:

cia taip buna kai Ingrida isisiauteja is nezinios smile (valgiau su saiku, geriau, pripazistu nedaug skysciu) big_smile

edrune ir besote man rodos tu esi.. wink tai ka valgiai ar neizduosi smile

69

Auris, 20 wrote:
Ingrida, 22 wrote:
Auris, 20 wrote:
Ingrida, 22 wrote:

Nea. Bet as busiu pakankamai geras ir ja sutiksiu padaryti tau ;D (ciakst :::a27)

tu tikras draugas wink

70

Evaldas, 22 wrote:
Ingrida, 22 wrote:
Evaldas, 22 wrote:

edrune ir besote man rodos tu esi.. wink tai ka valgiai ar neizduosi smile

varske, salotu lapai, morkos, activia, oboliai..tenkina? hmm

71

as tai kelis buderbrodus.. wink ka zinau ar mane tenkia juk tu valgei... wink o tave tenkino... wink kazkokia pikciurna pasidarei... wink vakaras jau daro savo.. wink

72

viskas gerai Evaldai wink smile tenkino mane, tenkino smile zinai kur suo pakastas gali but??! siandien pirsta nudegiau big_smile

73

ka jus cia mirties bausme su maistu sugalvojot padaryt? big_smile mirtino sumustinio smugi? big_smile big_smile big_smile

74

Auris, 20 wrote:

ka jus cia mirties bausme su maistu sugalvojot padaryt? big_smile mirtino sumustinio smugi? big_smile big_smile big_smile

apsimeskim kad jie cia aptarinejo paskutini nora pries mirti...jug zinai,kartais ten duoda toki,tik manau retas uzsimanytu buterbrodo :::807

75

o gal visai neblogai butu... bent jau privemtum po mirties wink

76

Sutinku ir pati gaut geltoną kortelę už offtopinimą, bet bent trys paskutiniai pasisakę herojai tai įžūlumo stoka tikrai negali skųstis! Žinokit, vaikučiai pabiručiai, galite naudotis draugų estų sukurtu stebuklu skype ar dar bet kokiu kitu panašaus pobūdžio dalykėliu ir blevyzgoti ten į valias apie savo kupinas įvykių gyvenimo peripetijas, bet kam jūs tą darot forume? Kur niekas jūsų to neprašo ir nepageidauja? :::041 Nebent nervus patampyti kitiems ( man?:D ) norisi, bet anoks čia pasiteisinimas.. O gal jums sunku pripažinti, kad vienas kitam patinkat ir čia per aplinkui raivotės? ;] Šiaip jau galėtumėt ir nebetęsti tų nesąmonių.

77

oho... kazkam demesio trukumas.. wink ir tu mums patinki zuikeli... nepyk gerai wink

78

Martyna, 20 wrote:

Sutinku ir pati gaut geltoną kortelę už offtopinimą, bet bent trys paskutiniai pasisakę herojai tai įžūlumo stoka tikrai negali skųstis! Žinokit, vaikučiai pabiručiai, galite naudotis draugų estų sukurtu stebuklu skype ar dar bet kokiu kitu panašaus pobūdžio dalykėliu ir blevyzgoti ten į valias apie savo kupinas įvykių gyvenimo peripetijas, bet kam jūs tą darot forume? Kur niekas jūsų to neprašo ir nepageidauja? :::041 Nebent nervus patampyti kitiems ( man?:D ) norisi, bet anoks čia pasiteisinimas.. O gal jums sunku pripažinti, kad vienas kitam patinkat ir čia per aplinkui raivotės? ;] Šiaip jau galėtumėt ir nebetęsti tų nesąmonių.

na,kadangi mes Lietuviai( ne estai :::d20 ) ,o Lietuva laisva salis,tai ka norim ta ir darom!!! apie ka norim,apie  ta ir snekam!!! ;P

79

nu jau nebeminesiu nei to jezaus nei marijos :::a14 bet kazkaip sueme juokas dabar mane ir net nzn ar cia gerai ar blogai :::b26 bet Martyna, na..na kaip cia pasakius, jau atsakem i temos klausima, o tai kas issirutuliojo tai jau issirutuliojo...na, nebetersiu as cia daugiau neutral (chebra!!! davai i blevyzgas :::b25:::a48)

80

Gabija, 21 wrote:
Martyna, 20 wrote:

na,kadangi mes Lietuviai( ne estai :::d20 ) ,o Lietuva laisva salis,tai ka norim ta ir darom!!! apie ka norim,apie  ta ir snekam!!! ;P

Nežinau ar aš jums patinku ar nepatinku :::818 bet dabar jaučiu kad nelabai patiksiu :::a55 Šiaip norėjau jau jus pirma perspėti, bet mane jau aplenkė Martyna :::b25 tai va neutral
Bet iš to nieko nesigavo nes žiūrių kad į tai žiūrite pro pirštus ;/ pati didžiausia klaida jūsų neta kad neklausot Martynos arba manęs arba moderatorių perspėjimų ,o ta kad gadinate šią TEMĄ.Primenu jums kad visada bendraudami turite atsižvelgti į temos pavadinimą .Tai labai svarbi forumo egzistavimo dalykas ,kitaip tema virsta šiukšlių dėže ir visos čia išsakytos mintys nueina niekais kai šia temą REIKĖS RAKINTI.Tai kalbamės apie mirties bausmę ir apie tai turi eiti kalba kiekvienoje jūsų strofoje (net taisyklės tai sako!ar jas skaitėte ? ) Taigi netik tema gali būti uždaryta bet ir jūs galite  gauti geltonų kortelių .O aš tikrai žinau kad galima ,patikėkit manim jas čia galima ir už paprastesnius dalykus gauti ,jei netikit manim  tai galit paklausti kitu forumo senbuviu .
Taigi jei norite džiaugtis savo rašliava ir meile vienas kitam :::818 nepamirškit kad yra tam skirtos temos:::a16 Aš čia tikrai nepavydžiu jūsų pokalbio,netgi pats  rizikuoju būti kortele pašventintas užtai kad čia jums aiškinu kaip reikia elgtis forume,ir tuo pačiu pamirštam temos esmę .Taigi vaikai čia tema apie mirties bausme ir apie ja ir kalbėkim ... tai kaip nuotaikos :=D ateis dabar   
ir paskelbs dėdes moderatoriai kas gaus dvi kas tris o kas ir išvis visa šviesoforą ir rašyti nebegalės visai ,nu mirties bausmė ;D