Re: ..mirties bausmė ?
Evaldas, 22 wrote:ai ir gerai....
(juk gerai ar nea?
)
zinoma,kad gerai kitokiu kalbu but negali
(pas tave nervinis tikas?
)
koks cia dar nervinis tikas? pas mane viskas normaliai
o tave koks tikas?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ..mirties bausmė ?
Evaldas, 22 wrote:ai ir gerai....
(juk gerai ar nea?
)
zinoma,kad gerai kitokiu kalbu but negali
(pas tave nervinis tikas?
)
koks cia dar nervinis tikas? pas mane viskas normaliai
o tave koks tikas?
ne, nu siandien as ir kabinejuos viskas normaliai normaliai, tu normalus ir todel tau viskas normaliai
o pas mane koks tikas?manau, jog is salies geriau turetu matytis
ne, nu siandien as ir kabinejuos
viskas normaliai normaliai, tu normalus ir todel tau viskas normaliai
Ingri. Zinau kas tau pades! Mirties bausme!! ciakst.
nieko nesimato.... o ku tu snd valgei ar gerei kad cia taip..
Ingrida, 22 wrote:ne, nu siandien as ir kabinejuos
Ingri. Zinau kas tau pades! Mirties bausme!!
ciakst.
tai Auri??palieki "pries mirties bausmes" fronta????
nieko nesimato.... o ku tu snd valgei ar gerei kad cia taip..
cia taip buna kai Ingrida isisiauteja is nezinios (valgiau su saiku, geriau, pripazistu nedaug skysciu)
Auris, 20 wrote:Ingrida, 22 wrote:ne, nu siandien as ir kabinejuos
ciakst.
Nea. Bet as busiu pakankamai geras ir ja sutiksiu padaryti tau ;D (ciakst )
Evaldas, 22 wrote:nieko nesimato.... o ku tu snd valgei ar gerei kad cia taip..
cia taip buna kai Ingrida isisiauteja is nezinios
(valgiau su saiku, geriau, pripazistu nedaug skysciu)
edrune ir besote man rodos tu esi.. tai ka valgiai ar neizduosi
Ingrida, 22 wrote:Auris, 20 wrote:Ingrida, 22 wrote:ne, nu siandien as ir kabinejuos
ciakst.
Nea. Bet as busiu pakankamai geras ir ja sutiksiu padaryti tau ;D (ciakst
)
tu tikras draugas
Ingrida, 22 wrote:Evaldas, 22 wrote:nieko nesimato.... o ku tu snd valgei ar gerei kad cia taip..
cia taip buna kai Ingrida isisiauteja is nezinios
(valgiau su saiku, geriau, pripazistu nedaug skysciu)
edrune ir besote man rodos tu esi..
tai ka valgiai ar neizduosi
varske, salotu lapai, morkos, activia, oboliai..tenkina?
as tai kelis buderbrodus.. ka zinau ar mane tenkia juk tu valgei...
o tave tenkino...
kazkokia pikciurna pasidarei...
vakaras jau daro savo..
viskas gerai Evaldai
tenkino mane, tenkino
zinai kur suo pakastas gali but??! siandien pirsta nudegiau
ka jus cia mirties bausme su maistu sugalvojot padaryt? mirtino sumustinio smugi?
ka jus cia mirties bausme su maistu sugalvojot padaryt?
mirtino sumustinio smugi?
![]()
![]()
apsimeskim kad jie cia aptarinejo paskutini nora pries mirti...jug zinai,kartais ten duoda toki,tik manau retas uzsimanytu buterbrodo
o gal visai neblogai butu... bent jau privemtum po mirties
Sutinku ir pati gaut geltoną kortelę už offtopinimą, bet bent trys paskutiniai pasisakę herojai tai įžūlumo stoka tikrai negali skųstis! Žinokit, vaikučiai pabiručiai, galite naudotis draugų estų sukurtu stebuklu skype ar dar bet kokiu kitu panašaus pobūdžio dalykėliu ir blevyzgoti ten į valias apie savo kupinas įvykių gyvenimo peripetijas, bet kam jūs tą darot forume? Kur niekas jūsų to neprašo ir nepageidauja? Nebent nervus patampyti kitiems ( man?:D ) norisi, bet anoks čia pasiteisinimas.. O gal jums sunku pripažinti, kad vienas kitam patinkat ir čia per aplinkui raivotės? ;] Šiaip jau galėtumėt ir nebetęsti tų nesąmonių.
oho... kazkam demesio trukumas.. ir tu mums patinki zuikeli... nepyk gerai
Sutinku ir pati gaut geltoną kortelę už offtopinimą, bet bent trys paskutiniai pasisakę herojai tai įžūlumo stoka tikrai negali skųstis! Žinokit, vaikučiai pabiručiai, galite naudotis draugų estų sukurtu stebuklu skype ar dar bet kokiu kitu panašaus pobūdžio dalykėliu ir blevyzgoti ten į valias apie savo kupinas įvykių gyvenimo peripetijas, bet kam jūs tą darot forume? Kur niekas jūsų to neprašo ir nepageidauja?
Nebent nervus patampyti kitiems ( man?:D ) norisi, bet anoks čia pasiteisinimas.. O gal jums sunku pripažinti, kad vienas kitam patinkat ir čia per aplinkui raivotės? ;] Šiaip jau galėtumėt ir nebetęsti tų nesąmonių.
na,kadangi mes Lietuviai( ne estai ) ,o Lietuva laisva salis,tai ka norim ta ir darom!!! apie ka norim,apie ta ir snekam!!! ;P
nu jau nebeminesiu nei to jezaus nei marijos bet kazkaip sueme juokas dabar mane ir net nzn ar cia gerai ar blogai
bet Martyna, na..na kaip cia pasakius, jau atsakem i temos klausima, o tai kas issirutuliojo tai jau issirutuliojo...na, nebetersiu as cia daugiau
(chebra!!! davai i blevyzgas
)
Martyna, 20 wrote:Sutinku ir pati gaut geltoną kortelę už offtopinimą, bet bent trys paskutiniai pasisakę herojai tai įžūlumo stoka tikrai negali skųstis! Žinokit, vaikučiai pabiručiai, galite naudotis draugų estų sukurtu stebuklu skype ar dar bet kokiu kitu panašaus pobūdžio dalykėliu ir blevyzgoti ten į valias apie savo kupinas įvykių gyvenimo peripetijas, bet kam jūs tą darot forume? Kur niekas jūsų to neprašo ir nepageidauja?
Nebent nervus patampyti kitiems ( man?:D ) norisi, bet anoks čia pasiteisinimas.. O gal jums sunku pripažinti, kad vienas kitam patinkat ir čia per aplinkui raivotės? ;] Šiaip jau galėtumėt ir nebetęsti tų nesąmonių.
na,kadangi mes Lietuviai( ne estai
) ,o Lietuva laisva salis,tai ka norim ta ir darom!!! apie ka norim,apie ta ir snekam!!! ;P
Nežinau ar aš jums patinku ar nepatinku bet dabar jaučiu kad nelabai patiksiu
Šiaip norėjau jau jus pirma perspėti, bet mane jau aplenkė Martyna
tai va
Bet iš to nieko nesigavo nes žiūrių kad į tai žiūrite pro pirštus ;/ pati didžiausia klaida jūsų neta kad neklausot Martynos arba manęs arba moderatorių perspėjimų ,o ta kad gadinate šią TEMĄ.Primenu jums kad visada bendraudami turite atsižvelgti į temos pavadinimą .Tai labai svarbi forumo egzistavimo dalykas ,kitaip tema virsta šiukšlių dėže ir visos čia išsakytos mintys nueina niekais kai šia temą REIKĖS RAKINTI.Tai kalbamės apie mirties bausmę ir apie tai turi eiti kalba kiekvienoje jūsų strofoje (net taisyklės tai sako!ar jas skaitėte ? ) Taigi netik tema gali būti uždaryta bet ir jūs galite gauti geltonų kortelių .O aš tikrai žinau kad galima ,patikėkit manim jas čia galima ir už paprastesnius dalykus gauti ,jei netikit manim tai galit paklausti kitu forumo senbuviu .
Taigi jei norite džiaugtis savo rašliava ir meile vienas kitam nepamirškit kad yra tam skirtos temos
Aš čia tikrai nepavydžiu jūsų pokalbio,netgi pats rizikuoju būti kortele pašventintas užtai kad čia jums aiškinu kaip reikia elgtis forume,ir tuo pačiu pamirštam temos esmę .Taigi vaikai čia tema apie mirties bausme ir apie ja ir kalbėkim ... tai kaip nuotaikos :=D ateis dabar
ir paskelbs dėdes moderatoriai kas gaus dvi kas tris o kas ir išvis visa šviesoforą ir rašyti nebegalės visai ,nu mirties bausmė ;D
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ..mirties bausmė ?