Arunas, 21 wrote:Tai gerbemieji toliau klausiu nemazai laiko praejo kol parasiau sy pasisakyma,, gal per ta laika jau pamate kas normalia panele??? turi omeny visiskai negerencia nerukancia normalej atrodancia, turincia kazkoky issilavinima aukstesny negu profesiny, kulturinga - kuri nesikeikia, ar matet kas nors tokia jai taip parodykit man liksiu suzavetas ![big_smile](https://forumas.ieskok.lt/img/smilies/big_smile.png)
hmm. dbr paskaiciau ir pamasciau
nes as, mano kambarioke ir mano kaimynas sedejom pas mus
ir svarstem
ar tas berniukas laimingas
nes jo pana VISISKAI negeria, neruko, normaliai atrodo, baigia kitais metais aukstaji, kulturinga (nesikeikia)... na.. hm.. nzn... jis paprastas geras bicas, bet nzn.. jei ji negeria, tai kodel gerti neturi jis ir paskui del to pykt, kad vai, isgere siek tiek daugiau, kad truputi nusisnekejo ar siaip :? gal ir jis ieskojo tokios, nerealios
taciau kaip rado, nzn ar laimingas jis.. na, taip, mes su kambariokemis velnio nestos ir norim pasitoosinti, atsinesam stalo zaidimu, buteliuka<< tai jau viskas, gyvenimo pabaiga, nes gerti negalima.. hm...
>> o del tos kulturos
as tau pasakysiu, kad daugelis mano draugu tevu galvoja, kad mes labai kulturingi vaikai