121

Re: Nebeliko, kulturingu, garbingu, nesugadintu gyvenimo panu

Evaldas, 22 wrote:

navik tos moteriskes.. kai galima paneles big_smile
joa mano rankose... pala o kodel vel moteru...  big_smile

Nu taigi jeigu nusmuksma, tai moterys liks pacios su savim ;D tai reikia jas gelbeti kol dar nevelu ;D

122

Ingrida, 22 wrote:

na, vis delto gerai kai as save merga vadinu big_smile mergu nieks nenori big_smile:D:D

o apie mergas niekas nieko nesake... cia apie moteris ir apie moteriskes nekokios mintys.. big_smile

123

Taip. O si tema sako kad "Nebeliko, kulturingu, garbingu, nesugadintu gyvenimo panu".

Todel isvadas padarem tokias. Normalios panos isnyko. Moterys - pavojuje. O mergu niekas nenori big_smile:D:D:D

124

man rodos yra dvi panos kurios drystu tau papriestarauti big_smile

125

kaip nieks nieko apie mergas nesake? as tik ka pasisakiau, kad esu merga smile (sio statuso nieks nenori) todel paranku  big_smile
o del isvadu sios temos...svarbu liko normaliu berniuku tongue man rodos, kad du berniukai nedris priestaraut? big_smile

126

o taip, argi mes galetumem papriestarauti? :] as visom keturiom uz ;D

127

Auris, 20 wrote:

ir dar kazkurioj temoj sake kad vyrai nemegsta komplimentu big_smile

128

Gabija, 21 wrote:
Auris, 20 wrote:

super pastebėta :::044

129

Aurelija, 19 wrote:
Gabija, 21 wrote:
Auris, 20 wrote:

super pastebėta :::044

berniukai jus azuoliukai tongue jus tik pasiziurekit kokiu jus mergu turit, komplimentus tik dalinam :::858

130

ingriduk, matai, jie sau po nosiai nemato, ziuri kazkur tolyn, o tada ir prasideda, kad nera normaliu panu smile yra ju, tik atidziau paziurek salia, nejau savo drauges pavadinsi nenormaliom materialistem, fyfom ar dar belenkaip? manau ne, vadinasi atsakymas aiskus- normaliu panu yra

131

Lina, 19 wrote:

ingriduk, matai, jie sau po nosiai nemato, ziuri kazkur tolyn, o tada ir prasideda, kad nera normaliu panu smile

Toks vaizdas susidaros, kad paneles, merginos, viska kas panosei ir temato... big_smile
Juokinga truputely, bet tokiu ir panasiu dalyku, apie kuriuos kalbi, pasitaiko daugkam ir nesvarbu ar tai vaikinas ar mergina... ;D

132

Sigitai, oi mes viska matom, o jus, vaikinai, net nepastebit musu "kardinaliu" pasikeitimu :::734 pvz., tokiu kaip naujos sukuosenos :::236

133

Ingrida, 22 wrote:

Sigitai, oi mes viska matom, o jus, vaikinai, net nepastebit musu "kardinaliu" pasikeitimu :::734 pvz., tokiu kaip naujos sukuosenos :::236

Nesutinku del VISKO matymo, bet sutinku del to, kad kartais nepastebima sukuosena... uz visus nekalbesiu, taciau as asmeniskai, tikrai kartais nepastebiu pasikeitimu tokiu kaip plauku spalvos, sukuosenos ir dar kaikuriu "smulkmenu" big_smile Nes man nereikia isvaizdos, as juk su ja nebendrauju... man reikia zmogaus... ;D

134

na gerai jau gerai neutral ir mes nematom kokius ten "tiuningus" su savo tom masinom isdarinejat :::b18 o jei nepastebit tu sukuosenu, tai kartais gal ir i nauda :::920 nes jei jau ji netiktu, tai speju, kad tikrai pastebetumet :::961 o tas tavo paskutinis sakinys tai nzn nzn wink

135

Ingrida, 22 wrote:

...o jei nepastebit tu sukuosenu, tai kartais gal ir i nauda :::920 nes jei jau ji netiktu, tai speju, kad tikrai pastebetumet :::961 o tas tavo paskutinis sakinys tai nzn nzn wink

Cia jau nuo temos nukrypom, bet tiek to, dar ka nors atsakysiu i sy Tavo posta...
Kas liecia sukuosena, tai galiu pasakyti tik tai:Jei ta sukuosena tinka ir patinka paciai merginai, kuri jy pasidare, tebunie, man nekliudys... bet jei ji nepatinka jai paciai, tai automatiskai atsiranda proga sukuosena pakeisti... big_smile O del mano paskutinio sakinio, gali ir nesigilint... big_smile

136

Arunas, 21 wrote:

Tai gerbemieji toliau klausiu nemazai laiko praejo kol parasiau sy pasisakyma,, gal per ta laika jau pamate kas normalia panele??? turi omeny visiskai negerencia nerukancia normalej atrodancia, turincia kazkoky issilavinima aukstesny negu profesiny, kulturinga - kuri nesikeikia, ar matet kas nors tokia jai taip parodykit man liksiu suzavetas big_smile

hmm. dbr paskaiciau ir pamasciau big_smile nes as, mano kambarioke ir mano kaimynas sedejom pas mus big_smile ir svarstem big_smile ar tas berniukas laimingas big_smile nes jo pana VISISKAI negeria, neruko, normaliai atrodo, baigia kitais metais aukstaji, kulturinga (nesikeikia)... na.. hm.. nzn... jis paprastas geras bicas, bet nzn.. jei ji negeria, tai kodel gerti neturi jis ir paskui del to pykt, kad vai, isgere siek tiek daugiau, kad truputi nusisnekejo ar siaip :? gal ir jis ieskojo tokios, nerealios :::b18 taciau kaip rado, nzn ar laimingas jis.. na, taip, mes su kambariokemis velnio nestos ir norim pasitoosinti, atsinesam stalo zaidimu, buteliuka<< tai jau viskas, gyvenimo pabaiga, nes gerti negalima.. hm...
>> o del tos kulturos big_smile as tau pasakysiu, kad daugelis mano draugu tevu galvoja, kad mes labai kulturingi vaikai big_smile

137

ar nuo to, kad zmogus isgeria kokteili, sidro, vyno, tai jis jau nenormalus? o zinojai, kad megautis puikiu vynu yra aukstuomenes luomo bruozas? sutinku, rukanti pana nera labai grazu, bet jei ji ir ruko nemanau, kad tuo ji nenormali, tiesiog gadina sau sveikata.. issilavinimas, gana svarbu, sutinku, kad tureti aukstaji issilavinima siais laikas ne tik, kad butina, bet ir del saves naudinga.... na, besikeikianti taip pat negrazu, bet jei kartais ir issprus koks vienas, tai nemanau, kad jau pasaulio pabaiga...
o taip pat, jei tu man parodysi toki pat normalu vaikina, pazadu nuo manes jam medalis

138

Arunas, 21 wrote:

Tai gerbemieji toliau klausiu nemazai laiko praejo kol parasiau sy pasisakyma,, gal per ta laika jau pamate kas normalia panele??? turi omeny visiskai negerencia nerukancia normalej atrodancia, turincia kazkoky issilavinima aukstesny negu profesiny, kulturinga - kuri nesikeikia, ar matet kas nors tokia jai taip parodykit man liksiu suzavetas big_smile

pagaliau aiskus apibrezimas ko nori temos autorius big_smile aplinkui pilna tokiu wink

139

O as manau ,kad cia jau butu tobulybe,o kadangi tobulybes nera,vadinasi nera ir tokiu paneliu big_smile Juk kiekvienas mes turime kazkokiu minusu ir pliusu,nejaugi butu idomu bendraut su tokia panele ??? Negeria ,neruko ,nesikeikia ,tobulai masto,pavyzdingai elgiasi....Manau to pacio ji reikalautu ir is savo partnerio big_smile Va cia ir iskyla tada klausimas : ar ji ras tada toki tobula vaikina ??? big_smile

140

as zinau kaip bus, jis ras tokia..visai priesinga mergaite ir jie gyvens paskui ilgai ir laimingai big_smile