301

Re: Blevyzgos...

eina eina :::044:::044:::044 ir isvis, ko cia prie manes pristojot antra diena su tuo maistu :::036 bloga naujiena turiu hmm siandien tarkiams nepadarysiu jokio plakato ar ka ten turejau padaryt tongue laukt ikvepimo reik :::a34

302

ot velnias gerai kad priminei visai pamirses buvau... "Tau snd reikia padaryti logotipa musu tarkiams" big_smile nepamirsk big_smile
o kokio tau ikvepimo reikia... kur ji rast?

303

Evaldai!!!prasyciau neproivokuot kitose temose musu tu priziuretoju rusciuju, nes jau ne juokai, tuoj i privatus tik rasyt pradesiu :::819
o logotipas anksciau ar veliau bus ;)tik gal sakau siulymu kokiu turi?:::011 juk reik su komanda apsitart big_smile

304

niu ok jau ok neprovokuosiu... bet lyg specialiai ir neprovokuoju... niu bet ka as ten ismanau...
Manau reiktu bulve nupiesti su dviem mazytem kojytem ir dviem mazytem rankytem, kuri skaniai atrodo ir ir islypa is aliejaus puodo big_smile

305

ok einu darbuotis big_smile

306

o stai ir as, su tarkiu logotipu (jeigu tai galima butu pavadinti logotipu :::041) na, bet kaip pradziai bus gerai :::003 http://forumas.ieskok.lt/imgload/4341

307

kartoju, nes anas lb jau didelis big_smile http://forumas.ieskok.lt/imgload/4343

308

Puikus darbas Ingrid :::035 Tik maza pastabele (cia as kaip mamyte dadesiu big_smile ) Bulvinas yra ,bulviniene taip pat ,o kur bent vienas bulvinukas ? big_smile:D:D

309

ale ir avataras koks tongue net pasimeciau..galvoju kodel mane "kazkokia" Egle vadina Ingrid? :::041 tongue o Bulvinukai bus kai Bulvinas su Bulviniene islys pro kita tarkos puse :::044:::044:::044 tiksliau, bus Tarkiukai :::521 (o padai jiems jau svyla, is veido israiskos jau matos big_smile )

310

Ingrida, 22 wrote:

ale ir avataras koks tongue net pasimeciau..galvoju kodel mane "kazkokia" Egle vadina Ingrid? :::041 tongue o Bulvinukai bus kai Bulvinas su Bulviniene islys pro kita tarkos puse :::044:::044:::044 tiksliau, bus Tarkiukai :::521 (o padai jiems jau svyla, is veido israiskos jau matos big_smile )

>> tas tavo paveiksleslis paveike mane ir as uzsigeidziau bulviniu blynu :::b18

311

vaje kaip gerai big_smile eik issikepk, ir kitus pamaitinsi tongue (bet gal atidek rytojui, nes siandien jau toks maistas nebetinka :::305 ) ui!!!kokia as kvaisa :::819 gi turiu tau prakisinet tuos tarkius :::044:::044:::044 potencialus pirkejas juk!

312

Linas, 20 wrote:
Ingrida, 22 wrote:

>> tas tavo paveiksleslis paveike mane ir as uzsigeidziau bulviniu blynu :::b18

neblogai būtų... aš ir norėčiau :::818

313

PARDUODU TARKIUS!!! :::044:::044:::044

314

AS JUOS GAMINU!!!
>>>sveiki visi.. wink

315

Ingrida, 22 wrote:

vaje kaip gerai big_smile eik issikepk, ir kitus pamaitinsi tongue (bet gal atidek rytojui, nes siandien jau toks maistas nebetinka :::305 ) ui!!!kokia as kvaisa :::819 gi turiu tau prakisinet tuos tarkius :::044:::044:::044 potencialus pirkejas juk!

as tau kokia manekene kad po 6 nevalgyciau ? big_smile big_smile
>> na as valgau kada tik noriu na tik ne visada ka noriu nes kartais patingiu gamintis.. et ta viengugio dalia big_smile

316

nu ne delto, kad makekene big_smile tiesiog toks maistas ilgai virskinas ir jo nepatartina valgyte vakare :::920 tavo teise rinktis :::b26 gal jau galiu sakyti skanaus? smile

317

Gabija, 21 wrote:

AS JUOS GAMINU!!!
>>>sveiki visi.. wink

gamink tik greiciau!reklama veikia :::044:::044:::044

318

Ingrida, 22 wrote:
Gabija, 21 wrote:

AS JUOS GAMINU!!!
>>>sveiki visi.. wink

gamink tik greiciau!reklama veikia :::044:::044:::044

o kaip parsiųsit? į namus vežat ? big_smile

319

Ingrida, 22 wrote:

nu ne delto, kad makekene big_smile tiesiog toks maistas ilgai virskinas ir jo nepatartina valgyte vakare :::920 tavo teise rinktis :::b26 gal jau galiu sakyti skanaus? smile

nea snd zadu sulesti kokias nors salotas arba atsisildysiu krevveciu ir pasidarysiu kokias nors super duper salotas :-)

>> o del to virskinimo tai ka zn as turiu viena ger posaki wink "kai ateina juodas badas tai ir **** sokoladas" :::b02

320

tu ka :::921 internetu gi jau siais laikais platinama (per laidus, belaidi interneta big_smile )