13,121

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

ne, nu mes tai viska aplankysim, ka tik galesim sesiau :H dar liepos menesio pabaigoj as i plunge ar kur ten turesiu vaziuot big_smile i zvejyba su kaimynais uzvakar nusprendem varyt big_smile tada tipo nerealu buna big_smile na, jei to kaimyno pana manes nenukeps, kad as ji girdau big_smile tai liksiu gyva :::b18
>> o siaip visai pamazu jauciu pabaiga nerealiai kazkokia fantastiska big_smile >> liko pusantros savaites :-) ir jau uzsiimsiu visais reikaliukais, tokiais visokiais :V
>> na, Diana, smagu, kad gerai laika praleidai, manau, mes kt sva dar geriau pasitooosinsim :::b18 as tai 4dieni tekilos bonke islakiau su kaimynu (su tuo kur leksim zvejot, tik jei jis gyvas liko po 4dienio big_smile ) tai teks i parde lekt tekilos pirkt, nes isgeriau taip saugota Auriui big_smile) ir tada po 3 val miego ejau i darba ;D siaubas, maniau 5dieni gyva neliksiu big_smile o geeeeeeeeert kaip norejosi (chuckle)
>> siandien zygdarbi pasidariau ir babkes uzsideklaravau, tai zodziu ;D menesi turesiu uz ka gyvent, jei man tuos pinigus grazins, kuriuos toj deklaracijoj parode big_smile nu, zodziu babkyre :::b02 taigi, rekomenduoju deklaruotis viska, ka turit big_smile jei stipke gavot,k deklaruotit ir ja big_smile

13,122

gal kas ryt su manim i zwejyba noretumet ? tongue

13,123

varyciau big_smile) bet jau neisdegs, nes man siulyt reikia pries 5dieni big_smile) kadangi as namo vaziuoju tongue taip kad.... as tik rytoj vakare kaune busiu..

13,124

Nijole, as tikiuos, kad pasitusinsim klp labai gerai :::035 tik gal nereikejo garsiai sakyt, kad islakei tekila, saugota Auriui.... dar isizeis, kad neissaugojai big_smile

13,125

na, as turiu dar viena buteliuka :::818 na, o ta tekila gerti reikejo... nes reikejo... o jei reikia, vadinasi reikia ir tai svarbiau :::818 nei reikia.. zdz, reikia :::818
>> na, manau, mes kaip nors susitarsim :-)

13,126

big_smile taip taip buna, kai tiesiog reikia ir viskas, pilnai suprantu wink

13,127

Hm... Naktinejam toleliau..

Lina, ooo taip, taip lauksma mes jusu mielieji, mielosios ir mylymos !;] su geliu puokste ir smelio maisu ;D

Diana, tai bent ekodiena.. yikes Bet gerai tu ten padarei, kad tam bachurui paskambinai! smile nesuprantu ko tavo drauge ant taves supyko :] viskas ore keep it up ;D smagu skaityti apie visokius pazystamus jausmus, kaip kad nenumaldoma ritma sokiui net prie baro ;D big_smile~

Nijolyt, mano tekila? yikes yikes yikes yikes yikes Kaip tu... yikes yikes yikes yikes yikes Man sirdies smugio vos neistatei! :::a16 Dziaukis, kad laiku parasei, kad nupirksi kita, nes man vos sirdis nesustojo ir nebuciau daskaites iki to nupirkimo ! :? Vat ir butu poto po gimtadienio !! big_smile) big_smile)

Edgaras, is anksto uzsakymus deti cia reikia :} Bo sunkiai cia impulsyvuot einasi NIKe big_smile

...hmm. Ka veike Auris savaitgali?

Buvau Kaune. (sshshh... nerekit, mielosios mylymos ir mielieji, tuoj viska paaiskinsiu ;D ) buvo LSS konferencija... :? Tai rimtas reikalas beveik. 3 val jaunuolis pasakojo kiek daug nuveike per metus LSS ir kaip jis didziuojas kad jie tiek daug visko nuveike - efektyvi kalba... Ikisiol prisimenu ja ;D na, bent jau sapna tai tikrai prisimenu, nes toks neblogas gavosi ;D

Po konferencijos seke uber naktine programa - sukiso mus i metropoli (baras tipa) ir mes ten bazarijom, kontaktus saudemes ir geres aisq ;D draugas Brendis ir kirvis Viskis liejosi laisvai... :? Vis bandziau ji isnaikinti is tos vietos, kad isgelbeciau kitus ir sie nenusinuodytu per baisiausiai... Bet keisciausias paradoksas! Kiek tik geriau - vis nenyksta. Net gi dar blogiau ! Ne tik kad nenyko, bet wapse daugejo ;D dauginos tiesiog ;D vietoj vieno butelio ant stalo kur buves kur nebuves atskrido kolega Viskis. :? Oi sunkiai man ten ejosi su tuo viskiu susikalbet - jis labai rimta primete tipo. Sake, kesinosi mane uzversti, bet cha! big_smile niekada nenuvertink savo priesininko! big_smile Ogi, pats protingiausias varzovas Auris sumaste, kad reikia atsitempti dviguba sulciu ir kolega Viski dabaigt easy mode. ;D Bet deje... kolega viskis buvo nevienas - atsivede draugu: tamsta didziai gerbiama tekila, madam vyna, inteligenta sompana ir kavencka alu.

Taigi. Po sunkios darbo dienos... isauso rytas. :? Smagus sestadienio rytas... :? Labai... :? Telefonas rankose drebete drebejo ir vis sukosi mintis skambtelti kolegoms NIK. Bet smakst baisiausias velnias salia isdygo (kursioke) ir prigrasino, kad jei as negrysias mat Klaipedon, tai neparasysias projekto, kuri darome drauge, ir ji gaus prasta pazymi del manes. yikes yikes (koks santazas pagalvojau...) Bet deje tironijai teko pasiduoti ir plystancia sirdim nepaskambijus ir neprasinesus ir nepasilabinus ir neissiglebesciavus ir net paxmelo nepadarius blemba... 9 ryto i Klaipeda riedete riedejom.

Taigi. Sveikata sugrizo - prikaupem pakankamai jegu ir parasyt apie nerealiai nuobodzias LSS konferencijas. big_smile) big_smile) big_smile)

P.S.: Stai ir baigesi mano 3 menesiu negerimo maratonas... :? :? :?

13,128

aga ir mes siandien gerem tongue kai grisiu padarysiu kokteiliukiu kurie labai skanus :::742  o lt yra tokio gerimo xante pirkti ar ne :? tipo pear&congacc smile

13,129

Auris, 20 wrote:
Tomas, 25 wrote:

O nauji kandidatai į prezidento TATOS patarėjus ;D Žiūrėsim kaip laikysis :::b02

o tu nenori but vice-tata? big_smile:D:D

Nu nežinau neutral manau Nijolė jau šita postą užėmė :? bet kai jos nebus ja mielai pavaduosiu :=D

13,130

Tomas, 25 wrote:
Auris, 20 wrote:
Tomas, 25 wrote:

O nauji kandidatai į prezidento TATOS patarėjus ;D Žiūrėsim kaip laikysis :::b02

o tu nenori but vice-tata? big_smile:D:D

Nu nežinau neutral manau Nijolė jau šita postą užėmė :? bet kai jos nebus ja mielai pavaduosiu :=D

Nea... Nijolyte yra tipo kaip pirmoji ledi ;D (mamke :::051) ...jos pareigos ten visokios su vaiku namais ir aukojimais... na zn ;D

13,131

Lina, 24 wrote:

aga ir mes siandien gerem tongue kai grisiu padarysiu kokteiliukiu kurie labai skanus :::742  o lt yra tokio gerimo xante pirkti ar ne :? tipo pear&congacc smile

Nesu mates yikes bet tikrai nereikia gi taip stiangtis :? mes tave mylim ir be kokteiliu :] :] :]

13,132

na, Auri, tu ja myli be kokteiliu.. taciau ne as ;D
>>stop stop stop... man iki mamkes tooooooooooooooooooooli (wait) negasdinkit prasau :::215
ponas draugas pakomentavimas

Auris, 19 wrote:

-----------------------[[[[SAVAITĖS FRAZĖ]]]]--------------------

"Nea, cia pas mus, kad kreditus gauti, reikia juos issidereti per meeta su tekilos buteliu. ;D  Ilgas ir labai neblaivus tas diplomo gynymasis pas mus! ;D " Visa garbe - Auriui! :-D

<...>
Nilke 21 Majamis (Marijampolė)> "Ji yra Nijolė. Ji - vargšė studentė. Ji ieško būdų kaip persikelt į Klaipedą. Ji - S.E.B. auka. Ji - musu meile." Okupacija: Klubo mamke

tayp, cia metu fraze ir klubo istatuose sita reikala numatyti deretu ;D
>>>o del manes :-) del SEBo.. jau nebe.. gali trinti.. ir vis delto mylejau as ten esancius kai kuriuos zmones :H del... mamkes <<< hmm.. gal pirmoji ledi man graziau skamba :-)

13,133

hm... ir ka cia su tavim dabar, Auri, daryt... :? net nezinau is tiesu, labai pikta, kad atsibeldei i Kauna ir neprasinesei :::914 bet jei pazadi pasitaisyt, tai atleidziu :::920
p.s. o drauge jau nebepyksta, kad paskambinau.... dabar labiau liudi, kad per mane negalejo pas ji nakvot big_smile

13,134

labadiena<<<<< o tu man meneraline greiciau nesk ;( hicai !!!!!!!!!!;(::: a32as laukiua32

13,135

Tu vis dar girtas :::961:::236

13,136

Fiodorai, vandens atnesciau as tau ;D bet kad tooli tu ;D

13,137

ne visi greit issipagirioja, tad prasom nesijuokt vieniem is kitu tongue big_smile

13,138

as nuo 4dineio, tai tik siandien gerai pasijauciau ;D
>>> Diana, o tu fotika pasiimsi, ar man kazkaip reikes maldaut tetos :V

13,139

Nijolė, 21 wrote:

na, Auri, tu ja myli be kokteiliu.. taciau ne as ;D
>>stop stop stop... man iki mamkes tooooooooooooooooooooli (wait) negasdinkit prasau :::215
ponas draugas pakomentavimas

Na, o kas sake, kad tu turi pasirinkima? ;D Kai tik parasei cia pirma zinute, jau buvai pasmerkta tapti klubo mamke :::a08

Nijolė, 21 wrote:

tayp, cia metu fraze ir klubo istatuose sita reikala numatyti deretu ;D
>>>o del manes :-) del SEBo.. jau nebe.. gali trinti.. ir vis delto mylejau as ten esancius kai kuriuos zmones :H del... mamkes <<< hmm.. gal pirmoji ledi man graziau skamba :-)

Pirma klubo istatus reikia sukurt ;D Nieko, per meeta neoficiala 2 galesma aptarti visus niuansus ir supilt visa teorija unt popieriaus big_smile~

Diana, 19 wrote:

hm... ir ka cia su tavim dabar, Auri, daryt... :? net nezinau is tiesu, labai pikta, kad atsibeldei i Kauna ir neprasinesei :::914 bet jei pazadi pasitaisyt, tai atleidziu :::920
p.s. o drauge jau nebepyksta, kad paskambinau.... dabar labiau liudi, kad per mane negalejo pas ji nakvot big_smile

...Tai, kad nelabai ir bebuvo prasmes prasinest, nes susitikt vistiektais nebutume galeje :] bet as pasitaisysiu big_smile busiu geras ir kita karta bent sokolada paliksiu kur stoty jums :}

Diana, 19 wrote:

Nijole, as tikiuos, kad pasitusinsim klp labai gerai :::035

Del baliavones. Sugalvojau dar viena dalykeli, tai pasitart su jume norejau :]

Cia salia manes yra toks "Botanikos Sodas". Ten labai grazu ir daug labai graziu augleliu auga ir siaip gamta sutvarkyta. wink Ir ten yra medine pastoge ir saslikine ir stalas ir futbolo aikste.. zdz - viskas ko musu kukliam baliui reikes :] Tai siulau kelt pagrindine beliavone ten, po visu pasivazinejimu po olando kepures ir t.t. :?

13,140

Nijolė, 20 wrote:

cia sitai temai tai pats didziausias respectas big_smile
o joa, net akys rasoja paziurejus, kiek puslapiu cia big_smile

va mano pirmasis postas.. ir nieko neypatingas :V tad tikrai nepasakok nesamoniu big_smile)

>> del to botanikos sodo as visom keturiom UŽ :::b18 tai dbr tikrai zinom, kad bus sie zmogeliai: Auris, as (emo), Diana, Edgaras, Evaldas, gal Arunas :? o kiti :? hmm...