Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
pavarytum tu tiek postu per minutę, tai ir greit nusėstų jaučiu..
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
pavarytum tu tiek postu per minutę, tai ir greit nusėstų jaučiu..
niu matai jis per 7 metus tesugebejo prirasyti 60000 laisku, tai dabar forume per kelias dienas bando atsigriebti su kaupu ;D
o čia šios temos kokia paskirtis? šnekėt apie beleką?
iskur tas urodas cia atsirado,atrodo bicas kaip bicas tik neda*istas arba isvis dar nesidulkino darrrrr sava gyvenime kad dar neuzaugo,tai vaikas kazkos iseina:?
<<<gerai sakiai Lina apie ji vaikiskas!!!
Labanakt Gargamelei jus
o kaip cia pavadinsi neizeidinejimu :?
Jai tau atrodo, kad tave izeidziau Lina 24 tai atsiprasau man tikrai nerupi tave izeidinet ir as to net nenoriu
o kas mergse isvadino, ka :? gal pati save... tu jau nebejauti ribu
o čia šios temos kokia paskirtis? šnekėt apie beleką?
na ingai mes cie nekalbam apie bet ka, mes pasipasakojam ka nuveikem, kas mus kamuoja, mes darom meetus, paskui juos cia aprasom, priimami taip- pat ir nauji nariai
Auris, 19>>> [[NIK]] - CONNECTING PEOPLE;)
Lina 23 Saliuke Frojuke > "Ji pedagogė. Ji žino kaip ten ta liga pavadinimu "Kuklumas" gydoma" Okupacija: Klubo girdytoja.<<<<
eeee kada as jus girdziau :V to niekada nebuvo (chuckle) jus patys emet
>>>>Adminui, labai didelis ACIU uz padaryta tvarka saunuolis
Nu va dabar kiek geriau cia bus
tikrai DIDELIS ACIU
bet jis ir kitas temas uzterses, pasidarbavo is peties is neturejimo ka veikt... apgailetina...
Nu va dabar kiek geriau cia bus
respect
tikrai DIDELIS ACIU
bet jis ir kitas temas uzterses, pasidarbavo is peties is neturejimo ka veikt... apgailetina...
tuoj patikrinsim man atrodo su jo id viska isvalysiu ir ramu bus.
manau tai ggeriausia bus gales ir vel nedrasus ir kuklus rasyti ramiai;)
katik apziurinejau foruma to bico neliko nei kvapo :::D~ lyg nebutu isvis egzistaves ) ...gerai gryzkim prie normalios dienotvarkes :V ,Hicas kur mano fotoaparatas metines arteja o mano fotkes nuo praeitu metu ;(
na adminai dar karta irode kad jie gali ir nori padeti kai atsiranda koks issisokelis ir trikdo tvarka
Sumontavom floodo apsauga. is eiles vienam asmeniui galima parasyti max 3-4 zinutes forume. poto jos bus tik keiciamos.
Sumontavom floodo apsauga. is eiles vienam asmeniui galima parasyti max 3-4 zinutes forume. poto jos bus tik keiciamos.
Labai dekojam Adminams ir Tadui uz akylu forumo sergejima ir pagalba :] Jus nuostabiausi ~
Jo, tokiu issisokeliu pilna Lietuvelej... kuo daugiau tokiu apsaugu, tuo ramiau mes cia gyvensim forume, nes kazko nuojauta kuzda, kad tokiu debilu dar cia pasitaikys ne vienas ;D
galima būtų interpretuoti pasakymą: "duok durniui šautuvą tai į vamzdį prišiks" į
"parodyk durniui internetą, tai į forumą prišiks"..
tikiuosi nieko neįžeidžiau tokiu komentaru
galima būtų interpretuoti pasakymą: "duok durniui šautuvą tai į vamzdį prišiks" į
"parodyk durniui internetą, tai į forumą prišiks"..tikiuosi nieko neįžeidžiau tokiu komentaru
Manau pataikei kaip pirstu i aki su savo posakiu ;D Ne tik kad neizeidei, bet ir pralinksminai ;D
tuomet smagu, kad supratot mane..
"parodyk durniui internetą, tai į forumą prišiks"..tikiuosi nieko neįžeidžiau tokiu komentaru
-
_Kas čia buvo _
sveiki adminams tik pakanka parasyti ir viskas sutvarko, ir mano kantrybe neatlaike tai biski geniuku pabuvau :V ir sutvarke reikaliuka
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~