Re: Geriausias siaubo filmas
man tai irgi jau nebera baisiu filmu..:( siaip patiko tas pjuklas, bet jis ne tiek baisus, kiek slykstus... va baisu buvo, kai ziurejau Kosmara Guobu gatvej:D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Geriausias siaubo filmas
man tai irgi jau nebera baisiu filmu..:( siaip patiko tas pjuklas, bet jis ne tiek baisus, kiek slykstus... va baisu buvo, kai ziurejau Kosmara Guobu gatvej:D
baisiausias siaubo filmas - kiekbveina diena kai ateini i darba, nebuna darbo ir isijungi kompa ir atsidarai tokias svetaines kaip one.lt ir ieskok.lt ir paziuri kas tau raso laiskus... va cia tai siaubos filmas...
o jei apie rimtus dalykus tai pamirsau pasakyt kad 13 smeklu geras filmas, tada 666, ir greiciausiai skambutis... na nelabai ju daug esu macius o ta skurias ziurejau tai dazniausiai juokas meme ir is siaubo tapdavo komedija kai pamatai ant kiek netikroviskas filmas...
jo pjuklas pats geriausias siubo filmas turiu visas dalys
Dovydas, 18 wrote:Laura, 24 wrote:Visu filmu Pjuklu dalys
ziauru, bet itampa psichologine tiesiog nelejdzia atitraukti akiu nuo filmo
jo neleidzia... trecia beziuredamas kino teatre uzmigau... kokia itampa buvo...
Tai ko eini i toki filma, jei zinai kad uzmigsi?
ir nereik cia zmogaus uzsipulti
del skonio nesigincyjama
Manau, kad eidamas i filma nezinai koks bus jis. Tai ir Dovydas kaip ir as nezinojo.
>>>Niekas cia neuzsipuolineja... bent jau nepastebejau. Tik savo nuomone reiskia
"Pagieza" ir "Projektas: Bleiro ragana"
kai sukurs tikrai baisu filma, tada butinai ispudziais pasidalinsiu.. dar neatradau siaubo filmo kuris tikrai atitiktu siaubo statusa .. dauguma siaubiaku tiesiog prajuokina.. arba buna i koki ankstesni sukurta panasus.. o tai idomumo nesukelia..
Tamsa,bet kaip aisku lietuviai isverte sitaip. o turetu buti tamsybe...
30 nakties dienu
Na pasidalinkit, koks jums labiausiai patiko...
Kai rasei kad tokiu temu jau yra keletas ir kartojasi, tai net neitariau kad is tu temu kurios kartojasi viena is ju yra tavo
as irgi per vasara kai paziurejau ta kosmaru gatve, tai....
galutinis tikslas abi dalys ir pagieza visai nk
pats baisiausias filmas 5
Japonai gerus apie dwasias pakuria... tie tj tikrai baugus. akis neblogas:) siawbukas:)
baisiausias siaubo filmas - kiekbveina diena kai ateini i darba, nebuna darbo ir isijungi kompa ir atsidarai tokias svetaines kaip one.lt ir ieskok.lt ir paziuri kas tau raso laiskus... va cia tai siaubos filmas...
O siusk ID sudominai kam nors ir as pasiulysiu :=D
O kaip jis angliskai rasosi ?
Pjūklas visos 4 dalys...
Patebejau kad man ziurint tuos filmus pakyla apetitas;D
Pjūklas visos 4 dalys...
Pjūklas visos 4 dalys...
(GAL KAS GALIT ISTRINTI PASKUTINIAS DVI PASIKARTOJUSIAS ZINUTES )
"Pagieza" ir "Projektas: Bleiro ragana"
va jo,tu man priminei pavadinima"pagieza"!!!norejau jau praita karta ta sakyti,bet neatsiminiau pavadinimo.. ,man sitas baisus buvo,atsimenu ziurejau su vaikinu namuose,ir pries tai pasakem draugams kad ziuresim,tai tie atejo ir pradejo i langus baladoti,tai nejuokais issigandom
,dabar tai juokiames,bet tada man net vaistu po to nuo isgascio prireike.. buvo nejuokinga.. tai va,tokie prisiminimai apie pagieza..
bet siaip labai geras buvo..
Hitchkoko Paukschiai beto tikiuosi kai perdarys nepasisiukslins ir naujoj ekranizacijoj
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Geriausias siaubo filmas