Re: pirmas bucinys (laizekas)
na jo tikrai anksti kai kurie...na as dar ne bet ir nenoriu...lauksiu draugo is londono...:D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)
na jo tikrai anksti kai kurie...na as dar ne bet ir nenoriu...lauksiu draugo is londono...:D
Ruta, 17 wrote:kazin ar verta bucini sureiksminti...:?dabar kai pagalvoji...kazkur girdejau kad bucinys tai tk kito zmogaus geresnis pazinimas...:V
na kad bucinys nera tik wienas kito geresnis pazhinimas... taj jau intymus suartejimas... juk ka gali suzinoti ish bucinio? nieko... tiesiog megaujiesi juo ir tiek..
galima sužinot ar žmogus tau tinkamas sekso klausimu
Gediminas, 16 wrote:sakes kaip jum pavydziu... jus nors bandete
taj ir tiu bandyk nors as nebandzius bet man atrodo zeurei slykstu
uj... kiek daug kas šlykštu tau dabar atrodo, tiek daug ką vėliau gali daryt su didžiausiu malonumu..
Evelina, 14 wrote:kai pasilaiziau buvo labai fainai sirdis virpejo...:DDDDDbet tai dariau aciu dievui su mylimu zmogumi kuri taip pat dabar myliu!!!liux laizekus megstu!!:))))))
pabrėžiu "aciu dievui su mylimu zmogum" o įmanoma bučiuotis ir su nemylimu?
įmanoma, ir dar kaip
geriause bucioutis truputeli isgerusem nes tada ispudingiuaia....
tačiau tada nebegalėsi bučiuotis blaivi, jei visada bučiuosies išgėrus ir tada tavęs nebejaudins, o šitai yra negerai
pirmas laizekas visada turi but lovoj
kodėl?
dar laizeko nesu metus bet nieks ir dar tokiu metu nemete tj esu gavusi tik bucky nuo draugo 7m nu tj wa ;D
jei būtum pasiskaičiusi ką kiti sako, tai nesakytum, kad niekas nemetė... :V
mhm, o dabar apie save
mano pirmasis prancūziškas ( o kitokio ir nebuvo pirmo, nes neskaitysiu tų bučkių, kur per gimtadienius dalinam ) buvo tuometinės draugės gimtadienyje, kai man buvo 14. mes su vaikinuku buvom kambario vidury, ant fotelio, kambarys ryškiausiai apšviestas, o jis mane ėmė ir pabučiavo... ir tai matė apie 20 žmonių ir daug kas suprato tikriausiai ar bent nujautė, kad čia mano pirmasis, nes niekas iki tol nebuvo matęs kaip bučiuojuos ir nebuvo girdėję, kad aš tai jau būčiau padarius taigi... neužmiršiu turbūt visą gyvenimą
Siandien;DD su mylimu zmoguciu,labai patiko
va o as 17 metuku.. su brangiu zmogum, tik nzn ar mylimu.. taip isejo..
man pirmas kartas buvo...12 lyg ir...:/
o vat as dar nesilaiziau...bet lb pabandyt norisi...tik vat ner su kuo........
Pirmas bucinys(laiziakas:) oi ir dabar dar pamenu,buvau kaip ant sparnu.zemes kojom nejauciau.Juodai patiko tikriausiai todel,kad ir zmogus labai artimas buvo ...
o vat as dar nesilaiziau...bet lb pabandyt norisi...tik vat ner su kuo........
bet ir ner ko skubet daug fainiau sulaukt to zmogaus, su kuriuo tikrai nori...
Pirmas buvo yspudingas... aplaize nuo ausies iki ausies.. ir ne koks suo o mergina... ;D
Pirmas buvo yspudingas... aplaize nuo ausies iki ausies.. ir ne koks suo o mergina... ;D
tikrai buvo super, jei dar dabar negali patiketi, jog tai buvo mergina, o ne suo
Sigitas, 25 wrote:Pirmas buvo yspudingas... aplaize nuo ausies iki ausies.. ir ne koks suo o mergina... ;D
tikrai buvo super, jei dar dabar negali patiketi, jog tai buvo mergina, o ne suo
nu zinok negrazu sitaip saipytis..
Ingrida, 22 wrote:Sigitas, 25 wrote:Pirmas buvo yspudingas... aplaize nuo ausies iki ausies.. ir ne koks suo o mergina... ;D
nu zinok negrazu sitaip saipytis..
Diana, cia is pavydo juk beto, Sigitas juk supranta, kad as niekad negaleciau is jo (ar ko nors kito) saipytis
Taigi maniskis postas ir buvo del linksmumo palaikymo....
Taciau, kadangi anekdotai neatsiranda is niekur, tai galiu pasakyti, kad taip buvo istikruju... ;D Turejau paskui ilgai praustis... ;D
noreciau r as kada pirmaji laizeka patirt kazin koks tai jausmas?
Pirmi mano bučiniai (nzn ar galima tokius vadinti bučiniais) buvo visai neidomus, nes tai buvo žaidžiant "Butelį" jie buvo trumpi, visai be jokio jausmo. O tas pirmas ilgas ir virpuliukus keliantis bučinys buvo su mylimu ir man lb brangiu žmogumi, iki šiol jie tokie ir yra, nepakartojami.Dauguma rašo "jei pradėjai tai negali sustoti" su jais sutinku
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → pirmas bucinys (laizekas)