13,261

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Tomas, 25 wrote:
Karolina, 20 wrote:

Laimėjau!!!! :::a48 Nuo rudens iki kokio sausio nebus manęs LT sad Bet užtat būsiu Austrijoj! :::960:::b18

Atsimink mielas vaike !!Kur užpakalis ten ir Tėvynė wink

bet kur uzpakalis tai ten ir siki ir tapsnoji... tai toj tevynej labai smirda tada ;DD

13,262

;D ot dziaugsis ir be manes Lietuvele, bus maziau **** ir tapsnojanciu tada ;D

13,263

Diana, 19 wrote:

;D ot dziaugsis ir be manes Lietuvele, bus maziau **** ir tapsnojanciu tada ;D

a ir tu kazkur isvaziuoji? O.o

13,264

o as dar nespejau pasakyt? :::818 i Ispanija... :::916 visad norejau ten nuvaziuot smile irgi per ERASMUS varau smile rudenio semestrui smile

13,265

O.o tai ka jus cia **** sumastet joptararai? Mane viena joptararai palikt jopsikmant nafek.

Karolyte.
Diana.
Nilkius..

@$*(&#*(%^#&*^%&*#$)(@%*&@^*($&@&*%(@&%&*^@($*...

13,266

o Nilke ilgam isvaro?..
as priimsiu tave sveciuosna wink tau beliks tik atvaziuot big_smile
galu gale, juk ir siaip ne taip daznai ir tesusitinkam, net nepajausi... :pp

13,267

ja ja jus visi taip sakot o kai isvaziuojat tai ir prasideda... ;( ;( ;( ;( ;(

Nu ir gerai. Nu ir apsizenysiu su geriausiu draugu alaus buteliu ir busiu bent uztikrintas, kad tas neemigruos nuo manes ;D :::b01

13,268

kas prasideda? o gi nieko.. gi grisim wink
taip kaip ir laptopas, kad neisduos? ;D

13,269

prasideda tuo kad nebebus kas su manim tekila laks ant molo!! sad

Laptopas tai nieksas, tikra kekse, isdave mane visiskai.. kaip jus isduosit... ;(

13,270

aciu, bet as ne kekse big_smile
p.s. man gali nieko nesakyt, dar negerem mes tos tekilos ant molo... wink ir is viso jauciu su tavim tekilos dar negeriau ;D

13,271

sveikinu prisipazinus ;D

p.s.: nu tai niekada nevelu apturet pirma karta ;D tekila ir molas tai labai fainas junginys big_smile ikali druskos su jodu, ir ikvepi oro su jodu-  super. big_smile~

13,272

kai kas situo turi pasirupint, viena as nesugebesiu ;D

13,273

Diana, 19 wrote:

kai kas situo turi pasirupint, viena as nesugebesiu ;D

nu vat todel tau tereik tiesiog atslink iki klp , o jau viskuo kitu pasirupins gerasis tata big_smile

13,274

joa, rytoj busiu, kur mane desi? big_smile
nori ir sivakar galiu atlekt ;D

13,275

na, manau itariu, kad gal dar rasa persigalvos iki 4dienio :V gal ji irgi uzleks :-)
>> Auri, blyn, nepaliekam taves :H
>>> o Diana, palauk.. tu pagalvok ar nemeluoji, kad tekilos negerei :? man rodos ir tave ten maciau :V ne ant molo, bet vis tiek..

13,276

Nijolė, 21 wrote:

na, manau itariu, kad gal dar rasa persigalvos iki 4dienio :V gal ji irgi uzleks :-)
>> Auri, blyn, nepaliekam taves :H
>>> o Diana, palauk.. tu pagalvok ar nemeluoji, kad tekilos negerei :? man rodos ir tave ten maciau :V ne ant molo, bet vis tiek..

nu, blyn, nezinau kaip jus man irodysit, kad nepaliekat manes, bet galima bus ivertinti jusu sugebejimus klaipedoj ;D

13,277

Nijole, as atsimenu, kad man siulet tekilos is karto kai atvariau, bet as taip rimtai ikalt is karto nenorejau, o po to nebepirkom tekilos, taip kad as be tekilos wink

13,278

Diana, 19 wrote:

Nijole, as atsimenu, kad man siulet tekilos is karto kai atvariau, bet as taip rimtai ikalt is karto nenorejau, o po to nebepirkom tekilos, taip kad as be tekilos wink

nieko sau koks izulumas ! :? :? Reikes tau suleist ja per lasaline tada, kad pasivytum musu patirties lygi ;D

13,279

;D as psikuklinau :::818 as gi sakiau, kad su manim reik graziai elgtis, negalima jokiu lasaliniu (adatu bijau) ir as per silpna pavyti jus... :pp :::818

13,280

Diana, 19 wrote:

;D as psikuklinau :::818 as gi sakiau, kad su manim reik graziai elgtis, negalima jokiu lasaliniu (adatu bijau) ir as per silpna pavyti jus... :pp :::818

tai mes labai graziai tave ir prigirdysma big_smile busi taip graziai igerus kad ryte raudonelis puls ;D