Re: nedrasiu ir kukliu moteru klubas :D :P :))))
kiek zinau, tai cia patinukai, del pateles kovoja ir ji renkasi stipriausia
ar as kazka supainiojau, Auri?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → nedrasiu ir kukliu moteru klubas :D :P :))))
Grina nesamone kiek man tas vyru klubas atrode tiek ir cia
tai gali sau drasiai ir drozt is cia.. uz ranku nelaikom
sukurk geriau
zinai gera pasakyma: kvailas nepastebes, o protingas nepasakys
Linut, kaip kazkurioj temoj mergina uzdave klausima kur vaikina nusivest taip ir cia zinok :D:D keicias keicias laikai, gaila, kad ir moteru/vyru mastymas
na, jo kaip sake Nostrdamas, musu laukia matriarxatas ir aukso amzius, tai ziurek tuoj moterys taps stiprioji lytis
ir dar karta pasikartosiu, kaip kad kartojausi kazkurioj cia temoj...
...buvo patriarchatas - visi gyveno draugiskai ir ramiai...
..atejo matriarchatas - prasidejo bilijonas problemu: geografinis bumas, globalizmas, globalinis atsilimas, ZIV, brandolinis pavojus, biologinis pavojus, modifikuoti maisto produktai... ir t.t.t....
Tai kas ten sake apie aukso amziu /
na, jo kaip sake Nostrdamas, musu laukia matriarxatas ir aukso amzius, tai ziurek tuoj moterys taps stiprioji lytis
taip taip, pilna info visur
ir dar karta pasikartosiu, kaip kad kartojausi kazkurioj cia temoj...
...buvo patriarchatas - visi gyveno draugiskai ir ramiai...
..atejo matriarchatas - prasidejo bilijonas problemu: geografinis bumas, globalizmas, globalinis atsilimas, ZIV, brandolinis pavojus, biologinis pavojus, modifikuoti maisto produktai... ir t.t.t....
Tai kas ten sake apie aukso amziu /
vat aukso amzius bus tada, kai moterys valdys
Auri nenori gincytis, bet koki laikotarpi tu skaitai patriarxatu ir nuokada cia tu skaiciuoji matriarxata?
jau matriarxatas? net nezinojau
baikit baikit...cia politikos nepradekit....cia kukliu ir nedrasiu klubas...gal kas kokiu problemu turit? padesiu
o jei neturim? vis tiek padesi?
Joa... :? Vat, vyrams tai galima padet ir palaikyt kaika... o moterims ka padet galima? :?
na Ingrisute mano bus pirmas pacijentas...su visokiais savo "man tix ir bet koks..."
na Ingrisute mano bus pirmas pacijentas...su visokiais savo "man tix ir bet koks..."
as nesipriesinsiu, pavargau
Gabija, 21 wrote:na Ingrisute mano bus pirmas pacijentas...su visokiais savo "man tix ir bet koks..."
Ok... tai pradedan nuo analy...zes...
Ingrida, 22 wrote:Gabija, 21 wrote:na Ingrisute mano bus pirmas pacijentas...su visokiais savo "man tix ir bet koks..."
Ok... tai pradedan nuo analy...zes...
kas analizes objektas?pamirsau
o i sita kluba priimamos tik nedrasios ir kuklios moterys ar ir seip panos?;D
o i sita kluba priimamos tik nedrasios ir kuklios moterys ar ir seip panos?;D
o yra kazkoks skirtumas tarp abieju ?
Andzelina, 18 wrote:o i sita kluba priimamos tik nedrasios ir kuklios moterys ar ir seip panos?;D
o yra kazkoks skirtumas tarp abieju ?
niu tesiod pasitaiko ir panu kurios tikrai ne kuklios o tuo labiau ir drasios
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → nedrasiu ir kukliu moteru klubas :D :P :))))