13,361

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Diana, 19 wrote:

gal big_smile o kuria prasme tu cia sakai ta varianta "suda malt"? big_smile

na manau supratai kad ne tiesiogine :::b02

13,362

nera cia ko stebetis. LZUU - sudo malimo cechas... big_smile big_smile big_smile

13,363

Linas, 20 wrote:
Diana, 19 wrote:

gal big_smile o kuria prasme tu cia sakai ta varianta "suda malt"? big_smile

na manau supratai kad ne tiesiogine :::b02

aisku, kad ne tiesiogine ;D bet ta sudo malima galima suprasti ir dvejopai :::008 arba tavo nuomone as nieko nesugebu tik suda malt, t.y. nieko naudinga nemoku padaryt, arba as sugebu prasisukt ir man belieka suda malt big_smile tai kuris variantas? :::b18

Auris, 20 wrote:

nera cia ko stebetis. LZUU - sudo malimo cechas... big_smile big_smile big_smile

o tai ko kiti mokos ir dar sugeba iskrist? ;D net dvieju mano grupiokiu neber tongue

13,364

oho ! yikes Tai cia jos turetu patekt i kokia nors super heroju ir siaip garbes lenta vidury LZUU pagrindines menes ;D

13,365

cia apie LZUU, ta kiri kaune? jei apie ta, tai pas mane ten draugas antram kurse mokosi, dieve, jau kaip jis sudo nemala niekas ir dar sugeba stipke gauti ;D

13,366

Lina, 19 wrote:

cia apie LZUU, ta kiri kaune? jei apie ta, tai pas mane ten draugas antram kurse mokosi, dieve, jau kaip jis sudo nemala niekas ir dar sugeba stipke gauti ;D

tipo mala **** ir gauna stipke ? big_smile ar as ne taip supratau big_smile)

13,367

jo, as nei karto is jo negirdejau, kad jis mokosi, na nebent kai nukopina kitu speras ir kai jas skaito per egzus... gerai nusirasyt matyt moka, tai patikek net as zaktelejau, kai suzinojau, kad jis dar ir stipke gauna big_smile

13,368

big_smile big_smile big_smile Tai cia irgi tam tikras menas big_smile visgi kai pagalvoji mes koki staza turim.. jetau, jetau. 12 metu mokyklos... 4 metai univero... ;D profisionalus studentai tiesiog ;D nusirasymu ekspertai..

Tik kas desis kai studijos baigsis? big_smile big_smile

13,369

tai vat, i darba speru nesinesi gi.. :::017

13,370

Ignas, 22 wrote:

tai vat, i darba speru nesinesi gi.. :::017

aha, ir bosui nelabai bus svarbu ant kiek gabus esi speras gamint ;D ;D

bet gal geru dalyku irgi duoda tai... Visgi tampi apsukrus ir mandras bichas big_smile~

13,371

na, as kadangi nelabai moku nusirasinet, tai dazniausiai ir turedamas spera rasydavau is galvos smile na, bet kartais pavykdavo ir nusirasyt.. big_smile siaip mokintis namuose tingiu, tai stengiuos nepraleist paskaitu, kad maziau reiktu ar is vis nereiktu namuose skaitinet.. smile

13,372

karta vienas profesorius savo studentams pasake po egzamino, neismeskite savo paruostukiu, ju jums prireiks pirmais darbo metais...

13,373

Nebespėju kujliu tekstu skaityt :=D stengiasi  žmonės;D
-
- Lina;)

13,374

Lina, 19 wrote:

karta vienas profesorius savo studentams pasake po egzamino, neismeskite savo paruostukiu, ju jums prireiks pirmais darbo metais...

big_smile big_smile big_smile Geras pastebejimas big_smile blemba, pas mane univere tai visus su paruostukais isgaudo kaip zuveles ir ismeta is univero... tai jei jau paruostuka turi, tai net baisu issitraukt is kisenes ji ;D

13,375

nu kaip pamaciau ta zodi "paruostukas" tai isluzau sau sau vienas is juoko ;D ;D

13,376

Edgaras, 19 wrote:

nu kaip pamaciau ta zodi "paruostukas" tai isluzau sau sau vienas is juoko ;D ;D

kuomgi tau sitas nekaltas zodelis tiek juoko suteike big_smile

13,377

seeeesiau big_smile ;D  kai perskaivciau tavo posta tai uzsizvengiau kai zvengardas ;d taaayyyyyyyp mes viena kitai skirtos :V (chuckle)
>>beje lygtai braziliukas jau atvaziaves :V

13,378

Geras tas zodelis "paruostukas" big_smile toks isimintinas ;D

p.s.: nieko neidege man su tuo botanikos sodu... rezervuotas nuo ketvirtadienio iki pirmadienio. Tai svesma pas mane kieme ;]~

13,379

Auris, 20 wrote:

p.s.: nieko neidege man su tuo botanikos sodu... rezervuotas nuo ketvirtadienio iki pirmadienio. Tai svesma pas mane kieme ;]~

blem bet jej man iki penktadienio ne perweda pinigu man sakes big_smile

13,380

Edgaras, 19 wrote:
Auris, 20 wrote:

blem bet jej man iki penktadienio ne perweda pinigu man sakes big_smile

ne sakes, o sedesi namie big_smile