901

Re: Blevyzgos...

Auris, 20 wrote:

Violeta, 29 wrote:

rungtyniauji kortom?

kazkas idomaus big_smile

[fl]4382[/fl] mtg turnyras. Bizki nuotrauka kvaila parinkau, bet savu neturiu ;D gal po sio vakaro turesiu, tai galesit pasijuokt ;D ;D

..zaidziu del malonumo ;D

ogoooo... ir suauge zmones jom zaidzia? as tik pas vaikus macius..:D

902

Na va, aš irgi pargrįžau ką tik, buvau draugę aplankyt, "ant dienų" gimdys jau :::920 Blem visi čia tik ženijasi, tik gimdosi aplink, gal ir man jau laikas :::819 Neeeee, nesulauksit! ;D

903

uoj Karolina tuoj ir tau ką nors įpiršim jei nieko neturi, o jei turi tai ir vestuves suplanuosim big_smile
beje sveiki visiems, šį vakarą būsiu jūsų (tik nieko nedoro neprisigalvokit) oj kokia gera nuotaika db man, tik ką grįžau namučio. Po paskaitos su grupiokais boulingo nuėjom pažaist, tai tikriausiai todėl db labai linksma, prisijuokiau gerai smile ką jūs? kuom db užsiimat? :::858

904

tik nepralosinek manes ,vyreli,kaip praita karta "del malonimo" to tavo taip vadinamo ;D
>>>Violeta,manasis yra didelis vaikas big_smile
>>>Karolina,laisve yra gerai,ir kuo jos daugiau,tuo geriau :::035

905

Jo jo, jūs man tik siūlykit, aš jau kaip nors išsirinksiu ;D Visus pabandžius ;D;D;D

906

Karolina, 20 wrote:

Jo jo, jūs man tik siūlykit, aš jau kaip nors išsirinksiu ;D Visus pabandžius ;D;D;D

va,su tavim lengviau...nes kai Aurelijai pakeitem auniki,tai ji vargse labai nusimine ir pasijaute kaip nereikalinga ir kad n7u ten aceit jo snenori ar kazkaip ten panasiai,nu zodziu ne kokia situacija :::007 ,bet galiausiai viskas issisprende,suradom jai Igna,va dabar nama stato jaunai seimai,viskas liux :::035 , o tau...nu cia reikia su vyreliu tartis,bijau be jo lemtingo zodzio nuspresti ;D

907

Gabijuk :H, nepralosiu big_smile ne is pinigu zaidziam, o siaip, kas laimi tas sypsos, o kiti verkia ;D Vat!

(as didelis vaikas? yikes Nu... nu gal.. :? As tik siaip turiu hobiu milijona, bet argi tai daro mane vaiku? :?)

Oi, kaip gera turet patele, kuri taip grakstingai su manim visad visa tariasi :H Jauciuos mylimas ir nenumestas sonan big_smile) As tai zinau ka Karolinai isrinkt galima butu wink bet cia nezinau ar butu labai etiska skelbt gi dabar taip viesai... Ka manai Gabijuk, gal pasitariam slaptai? big_smile) Kad musu sprendimas nebutu itakotas pasaliniu ;D

P.s.: Nelaimejau. Senas diedas su placiais akiliorais sustabde mane 3cioj vietoj... ;( Bet kaip prizine vieta, vistiek gavau apdovanojima ;]~~~~ (pora maiseliu papildomu kortu ;D )...atsakant i klausima, kad manoma, kad sita zaidima zaidzia tik vaikai, tai cia maisoma su Yu gi oh big_smile ten vaikai. O mtg tai dideli zmones losia :] ir jau gana seniai. Cha. ;]p~

big_smile~

908

Gabija, 21 wrote:
Karolina, 20 wrote:

va,su tavim lengviau...nes kai Aurelijai pakeitem auniki,tai ji vargse labai nusimine ir pasijaute kaip nereikalinga ir kad n7u ten aceit jo snenori ar kazkaip ten panasiai,nu zodziu ne kokia situacija :::007 ,bet galiausiai viskas issisprende,suradom jai Igna,va dabar nama stato jaunai seimai,viskas liux :::035 , o tau...nu cia reikia su vyreliu tartis,bijau be jo lemtingo zodzio nuspresti ;D

:::044:::044:::044 nieko panašaus big_smile tiesiog tai man vieną pripiršo, tai po to atėmė ir kitą davė big_smile na bet gerai viskas baigės, vat vyrelis šeimos žmogus bus, sakė namas jau beveik pastatytas :::608

909

Gabija, 21 wrote:

Ydomu, ka cia galetu reiksti?????? ;D

910

Sigitas, 25 wrote:
Gabija, 21 wrote:

nezinau... :? O ka tu manai ? big_smile)

911

o kas tas MTG?

912

Ignas, 22 wrote:

o kas tas MTG?

kolekciniu kortu zaidimas... Magic: The Gathering... :? Nzn, sudetinga pasakot, reikia pamatyt. Placiau teorijos cia

913

siek tiek pasiskaiciau, dabar zinosiu wink

914

Auris, 20 wrote:
Sigitas, 25 wrote:
Gabija, 21 wrote:

nezinau... :? O ka tu manai ? big_smile)

Neklausk, nes as dar daugiau nezinau.... ;D

915

Sigitas, 25 wrote:
Gabija, 21 wrote:

cia apie Auri,Sigitai...tu ne manasis,as jau paskirta kitam ;D

916

Gabija, 21 wrote:
Sigitas, 25 wrote:
Gabija, 21 wrote:

cia apie Auri,Sigitai...tu ne manasis,as jau paskirta kitam ;D

Liaukis, as ne apie Aury, as apie tai, ko mes su Auriu nesuprantam... ;D

917

ko nesuprantat?dabar jau as nieko nesuprantu :::041

918

Gabija, 21 wrote:

ko nesuprantat?dabar jau as nieko nesuprantu :::041

Na va, vadinasi as, Auris ir Tu, nieko nesuprantam.... prie ko cia tie dideli/mazi vaikai....? ;D

919

aaa,cia del tu vaikuuuu big_smile ,nu tai va,kazkas cia sake kad Auris vaikas,jei zaidzia su kortom...o as kadangi ji pazystu nuo vaikystes,tai ir pasakiau,kad jis yra didelis vaikas...nu kazkaip taip va..:::041

920

Gabija, 21 wrote:

aaa,cia del tu vaikuuuu big_smile ,nu tai va,kazkas cia sake kad Auris vaikas,jei zaidzia su kortom...o as kadangi ji pazystu nuo vaikystes,tai ir pasakiau,kad jis yra didelis vaikas...nu kazkaip taip va..:::041

Tai cia ir nesupratau, nejaugi Violetai,29,  pasak Taves, as irgi esu kazkoks vaikas...??? ;D ;D ;D