You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 … 7 8 9 10 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Tomas, 33
- Forumo Vijurkas
Re: Niekada negrysiu i Lietuva.
Lina, 21 wrote:Tomas, 31 wrote:Bernai gali negryzti i lietuva, na o merginu gaila butu prarast, ju ir taip mazai turime.
Gryzsciau,jeigu ten atsirastu antra puse
Bet kaip man meileje nesiseka,tai jau net praradus vilty ant vaikinu
As tau irodysiu kad dar sauniu vyruku yra toje lietuveleje.
- Rasa, 29
- Forumo Vijurkas
As Lietuvos niekad nepaliksiu, cia labai gerai
- Lina, 23
- Forumo Liūtas
Tomas, 31 wrote:Lina, 21 wrote:Tomas, 31 wrote:Bernai gali negryzti i lietuva, na o merginu gaila butu prarast, ju ir taip mazai turime.
Gryzsciau,jeigu ten atsirastu antra puse
Bet kaip man meileje nesiseka,tai jau net praradus vilty ant vaikinu
As tau irodysiu kad dar sauniu vyruku yra toje lietuveleje.
Aha kazkiap jau nebetikiu,nesakau,kad visi bet dauguma,tik vienos nakties nuotykio ir tenori
- Gabija, 24
- Forumo Karalius
absoliuciai tau pritariu Lina,is tikro taip yra...ka cia daugiau ir pridurti..bet mes stiprios ir nepasiduosim jusu viliojimams
- Violeta, 38
- Forumo Aktyvistas
Lina, 21 wrote: Nes tau valdzia duoda pakankamai,tik aisku tu turi moketi tai priimti ir prisitaikyti...
Tad pakolkas sakau,kad renkuosi ta sali kuri mna suteikia daugiau...
J.F. Kenedis "Neklausk ką tau davė tėvynė, paklausk ką tu jai davei?"
- Auris, 22
- Forumo Legenda
Gabija, 21 wrote:absoliuciai tau pritariu Lina,is tikro taip yra...ka cia daugiau ir pridurti..bet mes stiprios ir nepasiduosim jusu viliojimams
nu nu, kas dabar tave vylioja? :?
Violeta, Kenedis buvo nacionalistas ;D
- Lina, 23
- Forumo Liūtas
Violeta, 39 wrote:Lina, 21 wrote: Nes tau valdzia duoda pakankamai,tik aisku tu turi moketi tai priimti ir prisitaikyti...
Tad pakolkas sakau,kad renkuosi ta sali kuri mna suteikia daugiau...
J.F. Kenedis "Neklausk ką tau davė tėvynė, paklausk ką tu jai davei?"
Man tevyne daug dave ir uz tai ja gerbiu,ji man dave gyvenima,vaikyste...
O jei as dar per jaun kad galeciau sakyti,kazka daviau,as jei daviau vaikiska juoka
- Violeta, 38
- Forumo Aktyvistas
Auris, 20 wrote: [
ir? :? ar tave tas žodis gąsdina? beje manau, kad Kenedis buvo tikrai demokratiškos mąstysenos žmogus.
- Auris, 22
- Forumo Legenda
Violeta, 39 wrote:Auris, 20 wrote: [
ir? :? ar tave tas žodis gąsdina? beje manau, kad Kenedis buvo tikrai demokratiškos mąstysenos žmogus.
Manes - ne. bet kiti zmones, ypac tie, kurie isvaziuoja is Lietuvos, kratosi nuo zodzio "nacionalizmas"..bent jau paprastai :] Tai ju nepagasdinsi siuo reikalu ;D
O jis buvo saunus zmogenas, sauniu minciu turejo... ~ Reiktu man paieskot is Benjamin Franklin ideju, man atrodo jis irgi pasakes kazka riebaus sia tema :?
- Lina, 23
- Forumo Liūtas
Uj kaip sakoma " Kiekvienas esame savo gyvenimo kalvis! " Tad ir ji kalames patys,vieni tevyneje,kiti svetur
- Gabija, 24
- Forumo Karalius
nes jei pats negalvosi kaip tau geriau,tai niekas uz tave jau ir nesugalvos...
- Ingrida, 21
- Forumo Legenda
uz tave gali sugalvoti, bet paskui gali likt visai be galvos ..o as vat isiterpsiu..gal ne i tema, bet nuomone issakysiu (nes esu LT)...negaleciau gyvent kazkur uz devyniu juru, giriu...ne man tai..as turiu matyt artimuosius, pazystamus...o svetur jausciaus svetima...kalba, paprociai, poziuriai...nzn, ka as ten palikau?(retorinis klausimas) beto, milijonu nereikia zadu pragyvent is lietuviskos algos...na, paziuresim realybei i akis ir tada pasakysiu..gal kas nors ir keisis..
o tie, kurie yra isvyke..saunuoliai :)drasus, savo laimes siekiantys patys...ne visi juk turi "svogeriu kraste" ta svogeri
p.s. vis vien tikiuos, kad bent senatvej sugrisit namo..kol saule dar nenusileido
- Vaiva
- Forumo Legenda
Ingrida, 22 wrote:uz tave gali sugalvoti, bet paskui gali likt visai be galvos ..o as vat isiterpsiu..gal ne i tema, bet nuomone issakysiu (nes esu LT)...negaleciau gyvent kazkur uz devyniu juru, giriu...ne man tai..as turiu matyt artimuosius, pazystamus...o svetur jausciaus svetima...kalba, paprociai, poziuriai...nzn, ka as ten palikau?(retorinis klausimas) beto, milijonu nereikia zadu pragyvent is lietuviskos algos...na, paziuresim realybei i akis ir tada pasakysiu..gal kas nors ir keisis..
o tie, kurie yra isvyke..saunuoliai :)drasus, savo laimes siekiantys patys...ne visi juk turi "svogeriu kraste" ta svogeri
p.s. vis vien tikiuos, kad bent senatvej sugrisit namo..kol saule dar nenusileido
labai idomus ir grazus tavo pasisakymas... bet kad Lietuvoje sunku gyventi kai puse algos atitenka vyriausybei...kaksokia neteisybe... bet ka jau padarysi tokia ta musu Lietuva su daug spragu...
- Asta, 31
- Forumo Dalyvis
ne vien tik lt didele dalis algos vyriausybei atitenka.. tik kitur viskas kazkaip geriau sudeliota. nors ir atiduodi nemazai- tau lieka tikrai daugiau nei pakankamai normaliam gyvenimui.. ir tu spragu visur yra. tik... na, zodziu, gal atsistos ant koju ta musu lietuvele. kada nors
- Lina, 17
- Forumo Pradedantysis
- Vaiva
- Forumo Legenda
Asta, 27 wrote:ne vien tik lt didele dalis algos vyriausybei atitenka.. tik kitur viskas kazkaip geriau sudeliota. nors ir atiduodi nemazai- tau lieka tikrai daugiau nei pakankamai normaliam gyvenimui.. ir tu spragu visur yra. tik... na, zodziu, gal atsistos ant koju ta musu lietuvele. kada nors
nu taip ... akip ir elemetariausi medikamentai kuriuos jei susergi turi moketi nes nera lesu bet juk kiekveina menesi nuo algu atimami pinigai yra ir ligoninei ir kitom istaigom panasiom... gaila kad pas musu ieskoke nera ne vieno garsasu seimiecio tvarka gal butu ;D
- Gabija, 24
- Forumo Karalius
o ka tu zinai Vaiva,gal yra kokiu auganciu ir uz kokiu 20 metu sedes seime ir sakys:"dabar bus taip!!!pries 20 metu ieskoko forume sededavom ir per naktis snekedavom,ir stai ismuse musu valanda!!!" ;D ,butu visai faina
- Auris, 22
- Forumo Legenda
noreciau pazymeti, kad vaistu yra milijonas, ligoniu dar daugiau, ir ne tik vaistus uz tuos procentus nuskaiciuotus nuo algos finansuojama. Norit utopijos neturedami galimybiu jos igyvendint... :?
- Ingrida, 21
- Forumo Legenda
- Clara, 30
- Forumo Dalyvis
as irgi negalvoju sugrizti,nemokeciua lietuvoje gyventi....
Pages Previous 1 … 7 8 9 10 Next
You must login or register to post a reply