Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Auris, 20 wrote:tai neissiunciat visu lesu vadinasi?
beje, vaisiai gi greitai genda... :?
tai gal vaisius dziovina...po to gerai laikosi...
hmmm tai negeriau dziovintus jau pirkt? )
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Auris, 20 wrote:tai neissiunciat visu lesu vadinasi?
Gabija, 21 wrote:Auris, 20 wrote:tai neissiunciat visu lesu vadinasi?
nu ka gali zinoti...gal toj parduotuvej ten jie sudziovinti pernai metais...o cia vat,esi tikras,kad nesenesni nei 2 savaites ;D
tai matytusi gal... :? visgi tokios raukslenos butu nors nezinau, kaip ten uzsieny, bet cia tai paprastai svieziu net ir nerasi apipuve viskas ;D
tai matytusi gal... :? visgi tokios raukslenos butu nors nezinau, kaip ten uzsieny, bet cia tai paprastai svieziu net ir nerasi apipuve viskas ;D
na,uzsienyje viskas is modifikuotu vaisiu... ;D tai obuoliai po metus negenda gal cia tas varijantas...
Auris, 20 wrote:tai matytusi gal... :? visgi tokios raukslenos butu nors nezinau, kaip ten uzsieny, bet cia tai paprastai svieziu net ir nerasi apipuve viskas ;D
na,uzsienyje viskas is modifikuotu vaisiu... ;D tai obuoliai po metus negenda gal cia tas varijantas...
nu nzn... o kaip ten pas tave Italijoj vaisiu garderobas? :]
(UCH! Kiek esu prisiklauses apie tuos italiskus turgelius, kur hebra stumdo kaime uzaugintus produktus... brach, kaip noreciau as prasinest dabar per ta turgeli ;]~~~~)
tik nereikia ciaa varyt, kanzin koki slmsta valgot :? vaisiai genda kaip ir paprasta nera cia nieko stebuklingo.
>>>Auri, mes pasiliekam tiek kiek uztenka maistu ir degalams,t.y.apie1000kronu ir mums pakanka, nes iki darbo 5km. tai ir gali normaliai susitaupyti.
tai jei 5km tai ir benzui nereik :] tiapu tiapu slumpu pumpu ir darbely ;]~
Cia kaip man iki universiteto 10 min kelias ;D slumpu pumpu ir laimes pilnos kelnaites ;D
geriau as jau nieko nerasysiu....
KAS?! :? Ka vel levo pasakiau? )
kazkaip sita tema labai paslaptingai nutilo...nieko gero
...nieko gero
salta...
[blyn, neina nuorodos ideti >>> http://www.youtube.com/watch?v=24ZK5QopZN0 ]
tai tada as pasigirsiu siandien pas mane 19 laipsniu buvo.. su bliuzele visa diena vaiksciojau
>.. ir as pridesiu ,nors dauguma cia turetu ta zinoti.. klaudijus
tai tu ziurejai bent jau ta video :?
tai tu ziurejai bent jau ta video :?
dar tebekrauna ,pas mane labai "zaibiskas internetas"
mmm.. tai todel nesupratai
mmm.. tai todel nesupratai
jau paziurejau ;D ;D ;D nu ten tai geras.... tokio dar nemaciau.. ;D ,sesei katik nusiunciau,ta irgi raitosi...orai...nieko gero...salta ;D
tai nueik i www.tadasvidmantas.lt << paziurek i ta berniuka.. sutikciau buti vidmante as jau gal kokius du men ji isisvaigus ziuriu neatsiziuriu, koks jis nerealus, lb patinka gyvenimo obuolys. ir is kur tas vaikas isdygo toks superinis
p.s. ir cia nereklama.. o kultura
neveikia man tas Gabijos linkas... :?
Nijolyt, sugrizk i zeme
<<<ei ei eiiiiiiiiiiiiii
<<<stabdom arklius ,nebespeju skaityt
<<<kaip gyvenat
Fio :H sveikas gyvas ;D pasakok kaip tavo paxmelas praejo? dar dar vis daugiadiene tesiasi? ~
Ai, mes tai kantriai visi laukiam penktadieni ~
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~