61

Re: SEksualiausia kuno vieta-prie sexualaus maisto...

As ciur apseisiu be tu slyvy kurios cia siulomos big_smile:D:D
Gabijuk, na, geriausia nieko nevalgyt tongue
Violeta, ka pries tai suvalgei slyvos salina..visai gerai big_smile

62

mat kaip gražu ,viskas erotiška tik tam reike suteikt prasme vynuoges ir gražiai ridenasi kūnu:::910

63

:::703 viskas butu nemblogai jei ne pasekmes ;)viska reiktu pradet nuo buciniu :::746, o paskui po truputi itraukti i zaidima ir slyvas, ir vynuoges ir jogurta nu zodziu big_smile

64

na,jo gal ir tavo tiesa,su tuo :::703 ,bet tam yra apsisaugojimo priemones,o antra vertus ,gi vaikai labai grazu,kai jie gimsta is meiles ir viso kito smile

65

RIBS tinka belekur.. mmmm

66

as tikriausiai jauna ir nepatyrus tad kas tas RIBS ?:)

67

Lina, 17 wrote:

Siaip tai yra sonkauliai angliskai..:D Tik ka jis tuo norejo pasakyti tai niekas aisku nesuprato..

68

Tomas, 28 wrote:
Lina, 17 wrote:

Siaip tai yra sonkauliai angliskai..:D Tik ka jis tuo norejo pasakyti tai niekas aisku nesuprato..

Kaip ka.. norejo paskayti... kad katik iskeptus sonkaulius nuo griliaus deda merginai ant kuno... pvz ant pilvo... ir tas svylantis odos kvapas susimaises su sonkauliuku kvapu jam sukelia afigiena seksualuma ... o gal ir net daugiau... kas cia zino .. :::829

69

o cizi skrai big_smile jej cia jau sadomazochizmas tongue bbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kuo tolyn nuotokiu hmm

70

smile)))))))))))))))))))

71

Remigijus, 27 wrote:

smile)))))))))))))))))))

Atsakymas vertas 10 balu.... tik gaila, kad cia 100 - tabale sistema.... big_smile

72

Mindaugas, 20 wrote:

Mindaugai,mes ir lietviskai suprantam zinok...:::819 ...o jau kaip Aldzio fantazija pasireiske,tai tada geriau slyvas valgau big_smile

73

Gabija, 21 wrote:
Mindaugas, 20 wrote:

Mindaugai,mes ir lietviskai suprantam zinok...:::819 ...o jau kaip Aldzio fantazija pasireiske,tai tada geriau slyvas valgau big_smile

nana nemaisyk smile te tik buvo bandymas svelniai interpretuoti siek tiek ...  man labiau prie sirdies maistas is lekstes...  bo netycia uzpurskes grietinele su braske ant krutines ir speneli gali nukast...

74

Aldis, 25 wrote:
Gabija, 21 wrote:
Mindaugas, 20 wrote:

nana nemaisyk smile te tik buvo bandymas svelniai interpretuoti siek tiek ...  man labiau prie sirdies maistas is lekstes...  bo netycia uzpurskes grietinele su braske ant krutines ir speneli gali nukast...

jo jo,labai ten svelniai gavosi su apsvilusiom odom ir panasiai ;D ,na,maistas is lekstes ir man skaniau...o del tu braskiu su sp... (man geda vardint,as labai drovi big_smile ),tai cia ir reikia zinok isijausti,o ne kaip kokiam isbadejusiam pulti i braskiu darza ;D

75

Gabija, 21 wrote:
Aldis, 25 wrote:
Gabija, 21 wrote:
Mindaugas, 20 wrote:

jo jo,labai ten svelniai gavosi su apsvilusiom odom ir panasiai ;D ,na,maistas is lekstes ir man skaniau...o del tu braskiu su sp... (man geda vardint,as labai drovi big_smile ),tai cia ir reikia zinok isijausti,o ne kaip kokiam isbadejusiam pulti i braskiu darza ;D

arba uztepti garstyciu ir ant ju ko nors ko tu nemegsti tai va panele ar vaikinas, manau kol pats visko nenusiplaus tai deja teks ir gukleti su visuo tuo "geriu" ;D big_smile

76

o kur cia sexualumas tada?:::041

77

Biski jau i krastutinumus per daug nuejote..:D

78

Kietai virti kiaušiniai ir pieniška dešrelė:::030

79

Gabija, 21 wrote:

o kur cia sexualumas tada?:::041

cia tiem kam labiau prie sirdies ribs big_smile nu nusisnekejau;) em seksualumas,kad kartu gales visa tai nuplauti ;)rrrrrrrrr;) duse dviese:)

80

iki duso kol nueis..tai..emm big_smile paskui tvarkytis teks ilgai ir nuobodziai kazkam tongue