Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
na perskaiciau ir supratau kad ne tik manes nebuvo.
> Na reikes kada Nijolei paskambinti ir pakalbeti kokia valandike :-) ir as ja iskvosiu tada jau viska viska zinosiu
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
> Na reikes kada Nijolei paskambinti ir pakalbeti kokia valandike :-) ir as ja iskvosiu tada jau viska viska zinosiu
hehehhehe ) ) :H oi, butinai Lina :H as visada ready ;D Net gi jeigu mane ka tik isverte is lovos vidury nakties - as vistiek pasiruoses kad ir karui ;D
Nijolyte, niu gerai gerai, nera jis labai ilgas, bet ilgas bet aciu labai! :H
Ingridut, cia mano draugas, kursai prisijungia visada per visus NIK neoficialuzzz ;D ...tikiuos nepavelavai... :V
nieko nieko kai grisiu neoficialazzz meeta pasidarysim ir mes, nors kitais reikalais atleksiu i klp bet visvien susitiksim tad auri ruoslkis moraliiskai iir fiziskai :V
ir as (wasntme) ir as (wasntme)
na, nebuvo tik karolytes ir taves :V Auste savaime suprantama :-) ir pagailek manes ) neskambink iki 3dienio ) nes is manes laika vogsi :-) o visko nepapasakosiu, nes valandos neuzteks tai jau lauksiu (mp)
>> Auri, ne tik per neoficialius, juk Kaune evaldas irgi buvo :? kiek pamenu :?
na ok skambinsiu kada per laisvadieni na per ta ilgaji
Nijolyt, ai jo... rimtais :? Nu tai jis kaip koks tikras sekretorius Visada pasiruoses uzprotokuluot viska kas vyksta ;D
<...> ir parvežė mus namo šoferiukas Nr,2 su sulaužyta sesės kartingo koja :V <...>
pataisymas ir parvežė mus namo šoferiukas Nr3, turintis nerealų kysių :H
\
>> patenkintas ????
>> labai patenkintas :H
Naktinejam toleliau...
-----Penktadienis-----
Sedim mes su kolega Darium (soferis nr.2 su sulauzyta seses kartingo koja) prie stalo ir megaujames saule, maistu, ir visais kitais groziais :] Bet kur buve kur nebuve atbega Diana su Nijolyte issipuosusios, issipusciusios ir visaip kitaip pasiruosusiuos sveikinti mane su gimtadieniu...
...gaunu visa glebi spalvotu sveikinimu ( :H :H ) ir nepatikesit ka gavau... Taip taip! Tai paslaptinga knygute su uzrasu "Boso uzrasai"...
:? Trumpai pamastes, ilgai pasitares su kolega Darium nusprendem ta knygusta atsiverst ir uzsirasyt ka nors, kaip tikri bosai )
Zinoma, kad uzsirasyti ka nors, juk reikia rasalo isipilti. Tai griebem mes rasaline ir isimetem rasalo. , pakelem uzrasiklius ir ramiai pasitarem ka uzsirasysim
...na, o uzsirase, ilgai ir rymojanciai susirauke ziurejom i uzrasa ir kazka galvojom... :? (Zinokit, nieko gero mes ten negalvojom ;D )
ISTORIJOS PAMOKSLAS ! Visada patikrinkit pries uzsirasinedami, koki rasala naudojate...
>> aciu dievui, nors sikart itikau ;D
>> mazas pastebejimas ) nei mes puosemes nei ka eidamos taves sveikinti su dianuku mes puosemes ir visaip kitaip kaip nerealiai ruosemes pries vykdamos i memeli << bet kadangi tau alkoholis akis uzpyles jau tada buvo ;D tai tiek jau to ) atleistinas reikalas tada :H
----------------
o dabar mielieji, pasigirsiu ir labai laukiu nerealiu sveikinimu ir visokiu kitokiu dziaugsmu :-) taip taip, laukiu :-) labai siandien pasibaigiau savo bakalaurini apsimelavau, kad sedesiu iki ryto, bet tik laikrodukas puse 2 parode ir nusprendziau eiti liuliuko ..zzz...zzZZZzzz...z.... ryte atsikeliau smagiai ir prisedau, pasirasiau ) mieli draugai, VISKAS (na, tik dar negalvokim apie tuos 3 juokingus egzus, kurie tipo manes laukia ;D << kt sav vienas svarbus, o kiti tai tik siaip, lengvam pamastymui ) )
po 2 sav man prasideda vasara lb laukiu :H
Ingrida, tu jo nepazisti cia musu 2 meeto sekretorius ;D
>> ir tu sakai, kad ilgas ) jau vakar as Auriui sakiau, kad trumpokas :-) tingejau rasyt :V butu buves ilgesnis
aaaa....tai gerai, kad nepazystu to Evaldo, ba jau pagalvojau, kad mano vyrelis
o del ilgumo :d nu nzn nzn...butu ilgesnis buves, tai tikrai i traukini nebuciau spejus
p.s. turedama tokius sugebejimus (rasymo) nebus sunku vaikams/vaikinams pasakas sekt
oi Ingridute, as tik cia rasau tokius ilgus postus ) siaip as labai nekalbi :-)
tai as isivaizduoju, kad tu realybej nekalbi nes kol parasai toookius "trumpus" reziume tai noras ir kalbet praeina na, bet vis vien, saunuole zurnaliste turbut kokia
) ) jau as tai visai pasigirsiu vat! ) Man atostogos prasideda rytoj! )
jo etatitine NIK spaudos atstove
>> nesamone .. netikiu...
o as siandie issilaikia paskutini egza, vat!
blem kaip pavydziu... man visi 3 egzai dar ryt... ;(
Nijole sveikinu saunuole
sesiau ... ka cia tave sveikinti ir taip zinai kad esi saunuole
aciuuuuuu (emo) labai aciu :H
> Linutai, kada tu i ta prakeikta talina beldiesi :-)
>> Auri, kaip tavo egzai trys :?
>> sesiau
>> turbut varysim savaitgali mes pas mociute, jei iseis ten tokie reikalai )
jau pasveikinsiu ir as Nijolyte :H Nuveizejau ta jos darbeli, seilem aptapsnojau ir meskiais apdovanojau per skype ) Bet vistiek sveikinu :H
Egzai...hmm... viena iskentejau... laukiu dabar antrojo :? o tuo tarpu tureciau damusinet treciaji bet vat beda istiko - tingiu... ir betingedamas pastebejau, kad knyga atidaviau bibliotekon atgal, is kurios turejau egzaminini darba padaryt.. pz... :? wotafok. Im so stupid.
sesiau tai pacios vaziuosit
>> Auri o tai negali vel pasiimt ar ji ten paklausi yra :?
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~