13,501

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

aij as susisaudysiu kaip nors informacija kuri yra knygoj per google ir viskas bus ore :] nereiks niekur lakstyt...bet tai vistiek neissprendzia tingejimo problemos big_smile)

13,502

Nijole. sesiu si sekmadieni ant sluotos ir skirsiu i Talina :::b18

13,503

baik tu sesiau ne dar :V as gal tik kita savaitgali bandysiu pagaliau sest prie maskes big_smile) nes jau vasarai mirtinai zutbut reikia moket vaziuoti :::211 kadangi noriu daug kur nuvaziuoti :-) lb daug kur :-) lb lb :-)
>> Auri, hmmm.. o tai jau aciu :H bet nesuprantu taves :? taigi tau siandien tie egzai juk baigiasi :? tai nesuprantu dbr.. issilaikei tu juos visus ar ne :?
>> Linai, o pagaliau taves nebus LT :::918 kiek gi galima (chuckle)

13,504

turiu klausima..? o cia tas nedrasumas kokioj srity......? nes galbut daugumai atsiranda sviesa su isjungus sviesa... arba uztrenkus duris.. ir tt.. smile

13,505

Irma ;D va todel siulau perskaityti viska ;D kadangi kazkuriam psl as buvau atskleidus paslapti, kad jie MELUOJA :::b02

13,506

Nijole juokus megsti :::961 "perksaityk viska" nu ir * tongue o as tai tik atejus i sia tema pastebejau ir jau minejau, kad cia "drasiu kuiliu" klubas big_smile

13,507

Ingrida, 22 wrote:

Nijole juokus megsti :::961 "perksaityk viska" nu ir * tongue o as tai tik atejus i sia tema pastebejau ir jau minejau, kad cia "drasiu kuiliu" klubas big_smile

o as perskaiciau kadaise :-) labai daug gali suzinoti, ko nzn << jei dar analizes ir interpretacijos zinias panaudosi, tai perprasi visus big_smile)
>>> na, tu prastai pastebejai, nes tuos berniukus, kuriuos as pazistu, nedrisciau taip pavadinti big_smile jie tik meiles, taikos ir viso pasaulio gerio verti :H

13,508

na, as sau esu pasizadejus, kad perksaitysiu viska kai atsipusiu po visko smile ir dar kazkam tai minejus esu, tai privalau laikytis duoto zodzio tongue
oi oi oi, tik nereikia taip jiems tu vuodegu kelti, nes visai nosis uzries big_smile

13,509

Nijole bet as gi neturiu praktikos skristi ant sluotos tu gi musu Ragana :-) todel turetum mane apmokyti :::b02
>> o del to skaitymo tai ir as beveik viska skaiciau cia tiek visokio gerio ir blogio prirasyta kad galima lb lb daug apie zmogu suzinoti smile zodziu cia sluoksniuotas pyragas su visokiais skoniais smile sirdies islieta tai gausybiu gausybe :H :::b18

13,510

Irma, 25 wrote:

turiu klausima..? o cia tas nedrasumas kokioj srity......? nes galbut daugumai atsiranda sviesa su isjungus sviesa... arba uztrenkus duris.. ir tt.. smile

netam cia esu kad sviesas jungyneciu :::a55

13,511

o beje jus kada ketinate su theo parlekti i lt wink ar jau visam ten pasiliksit

13,512

Ingrida, tai sekmes skaitant :::b02, nes kai as skaiciau buvo tik 400 psl ;D << juos skaiciau bendrai sudejus apie kokias 9 val ;D zdz, tau reikes pusantros paros ;D ;D;D ;D ;D ;D
>>>hm... Linuk... ar zinai, kas taves laukia uz tokius zdz :-) ar zn :::b18 as tave taip ismokysiu skrist :::b18 kad tu nepamirsi (chuchkle)
>>>
O cia tai minti sudave sesius :::920 taip taip, mielieji musu italiuksciai :?kaip ten su tuo parlekimu :? ar kada nors isvysim jusu snukelius gyvai :::b18

13,513

nu tu nesijuok taip nu tongue as juk rimtai big_smile:D:D beje, tikiuos iveikt per kokias tris dienas :::236 oi kaip bus linksma man...vietoj pasakos vakarais wink

13,514

Nijole, nesupranti tu nieko smile o kas manes laukia tai as nzn oi nzn :-)

13,515

Nijolka, na man paskutiniai egzai buvo treciadieni. Visi 3. wink Issilaikiau ir nuo tos minutes atostogos ;D Vai vai kiek laimes ir jo produktu kelnese ;D ne tas zodis ;D

Jau italams galiu pasakyt, kad arba grizta nusiteike pragulet ligonines sunkiojo apsinuodijimo skyriuje kelias dienas, arba lai negrizta ;D nes grizus gersma taip kad neatlaikys nei rankytes, nei kojytes, nei inkstukai, kepenys - niekas ;D

Ingrida, na... manau tau ne pusantros paros reiketu o pora savaiciu ;D cia kai koks geras ir sodrus romaniukstis ;D

13,516

cha cha cha tongue gerai, kad as taip "megstu" knygas skaityt big_smile bet sia perskaitysiu..zinot kodel??nes nusausiu n zuikiu vienu metu tongue juk si knyga romanas, komedija, trileris, tragikomedija, fantastika..ir dar ten  ko nepaminejau :::822 tai va, galesiu paskui girtis iveikus toki "KURINUKA" tongue
p.s. kam tiek gert?????????????:::819:::819:::819

13,517

o blemba, net nepagalvojau as cia taip, kad esu prisidejes autorius prie universalios knygos rasymo... Cia tipo dabar respektas turetu visiems NIK knygos autoriams but big_smile) big_smile)

Kam tiek gert? Kas ce do klausims ;D juk italiuksciai grizta. Tai reikia jiems primins kas do vieta Lietuva yra ;D pamurkdyt i alkoholi ir lai pajaucia Lietuvos skoni ;D

13,518

va, va, gerai kad susizgribai tongue ba butum honoraro netekes big_smile tik idomu kiek cia gausis pasidalinus :::044:::961nes jusu tai nemazai big_smile tai skanaus tadu tongue -------> mmmm...

13,519

ingrida, klausias o tu prisiregimus nuorodas ikeli ar paprastai nes man jos nerodo :?
>>>Laukiam laukiam atsakymu is Theo ir Fiodaro wink

13,520

yes indeed laukte ir sulauksime smile
> Auri tausok tu savo detoksikacine organu sistema nes tuoj kojas pakratysi :V
> as va susitvarkes vyras beveik negeriu :-) :::b02