1,721

Re: Blevyzgos...

Auris, 21 wrote:

Labanakt Evaldai.

Aurelija, ka tu ten skaitai? irgi nika? yikes alia drasiasirdes jus rimtuoles sakes, negaliu atsidziaugt jusu fainumu :H

Ingrida, kas cia dabar per keistos uzleptos mintys susijusios su mano vardu? big_smile kas ten jau tokio buvo kai mane pamatei, a? a? :?

Tania, tai vat. Bet galima dali pragert ir dali pratinginiaut ;D ir viskas ore. big_smile~

Na Auri, aš tai vakar prisijuokiau iš tų pirmų puslapių, gailėjausi, kad tada dar nebendravau čia, būčiau uoj kiek prirašius big_smile na vat vakar jau norėjau komentarą rašyt, bet prisiminiau, kad ten pradžia ir pagalvojau, kad manęs nesuprasit apie ką aš ten big_smile nes žinutė juk pabaigoj rašysis, bet vat pasižadėjau perskaityt ir net nesireikšt kol neperskaitysiu, o kai perskaitysiu oi kiek daug žinosiu apie jus big_smile

Tania, gali greit paredaguot tą iconą ir nieks nieko nesuuos wink

1,722

Tania, jau buciau barus uz tas lovas big_smile matai, mes su Evaldu dar tik rugseji zenysimes tai iki vestuviu kaip ir nieko nevyksta pas mus neutral
na, Auri, mes jau tokios wink perksiatysim ir tuom didziuosimes wink ...kai tave as pamaciau...neuzmigau as visa naaaaktyyy tongue vaidenais ir vaidenais...negalejau uzmigt as po galais big_smile

1,723

ir kur tu jį ten matei? big_smile o tiksliau jau ką matei kad neužmigai visą naktį :::044:::044:::044

1,724

Inrida jus cia rimtai zenijates :::126

1,725

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ingridut, aciu, taip sauniai pasijutau ;D toks fainas mielas ir tiesiog sapnus baidantis ;D aciu, tu nuostabiausia, jei nebutu nuostabesniu ;P

Aurelija, alia daug zinosi greit pasensi ;D O kol perskaitysi NIK tai tikrai pasensi... tai sis posakis pasitvirtins ;D big_smile) big_smile) Nu ir gerai :] bet poto gausi ir apie save skelt monologa ;D kad mes nesijaustumem nuogi pries tokias visazines.. :?

1,726

Aurelija big_smile KLAIPEDOS miskuosna :::044:::044:::044ziema grybu ejau rinkt..ogi ziuriu..tupi vienas toks sungrybis big_smile as ji capt tik uz KUOKOS...o tas kad pradejo klykti!!:::961
Tania, cia pas mus 4 veseilios nusimato wink ir nemeluoju yikes big_smile

1,727

nu nea Ingridut jau kazka maisai big_smile mano koto tikrai neciupinai dar ;D bet kadangi taip jau svajoji apie tai, manau sutarsim del audicijos ;D

1,728

Auris, 21 wrote:

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ingridut, aciu, taip sauniai pasijutau ;D toks fainas mielas ir tiesiog sapnus baidantis ;D aciu, tu nuostabiausia, jei nebutu nuostabesniu ;P

Aurelija, alia daug zinosi greit pasensi ;D O kol perskaitysi NIK tai tikrai pasensi... tai sis posakis pasitvirtins ;D big_smile) big_smile) Nu ir gerai :] bet poto gausi ir apie save skelt monologa ;D kad mes nesijaustumem nuogi pries tokias visazines.. :?

chi chi chi, aš nors ir db monologą parašyčiau big_smile neturiu ką slėpt big_smile

Tania, mes čia visi ženijamės, Auris su Gabija (tu jos tikriausiai dar nematei), aš su Ignu, Ingrida su Evaldu, ir Sigitas su Violeta. Junkis big_smile

1,729

Tai ko laukiam? :? Kaledu ? :? big_smile) (as nekantrus padaras, jeigu ka ;D )

1,730

oho tai keturgubas balius,,geri mergvakariai:::740:::741:::415 JEGA:::639

1,731

o ką jau taip nori sužinot? :::041 beje, Auri, manau gausi velnių nuo Gabijos, kai ji atvyks į Italiją ir viską perskaitys big_smile

1,732

Auris, 21 wrote:

nu nea Ingridut jau kazka maisai big_smile mano koto tikrai neciupinai dar ;D bet kadangi taip jau svajoji apie tai, manau sutarsim del audicijos ;D

nu tu palauk!!!:::917ateis Evaldas vaikeli...suzinosi kur meskos ziemoja:::822

1,733

Idomios cia pas jus tos vedibos, :::709

1,734

Aurelija, 19 wrote:

o ką jau taip nori sužinot? :::041 beje, Auri, manau gausi velnių nuo Gabijos, kai ji atvyks į Italiją ir viską perskaitys big_smile

Tai tame ir beda kad atvyks i Italija big_smile pagalvok. Jeigu Lietuvoj jai esant as drasiai gyvenu ir nebijau jos siaubo baubo, tai kas buna kai ji uz keliu tukstanciu kilometru ? big_smile) big_smile) big_smile) big_smile) big_smile) big_smile)

Ingridut, su didziausia meile ir pagarba, juk pati taip issireiskei ;D

1,735

:::d20:::709:::709:::a38:::400

1,736

Auri, as apie KOUKA ten rasiau o ne apie KOTA hmm

1,737

matau tau Tania iconiukai patinka, taip jie gražūs, bet vien tik už juos galima tokią geltoną kkortelę gauti iš moderatorių, o jos tikrai nepremija wink

1,738

KOKIOSE JUS SALYSE ESATE?:::a14

1,739

Ingridute, man rods visgi kotas ten buvo wink

Aurelija, Ka noriu suzinoti? big_smile kaip tia ka ? big_smile aisku kad viska ! big_smile kaip kitaip? :?

1,740

db visi mes, kurie čia bendraujam iš Lietuvos, tik  skirtinguose miestuose