You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
[ Closed ] Seima:) (Page 1 of 3)
Pages 1 2 3 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Dovile, 19
- Forumo Aktyvistas
Topic: Seima:)
Sweiki,norejau suzinoti jusu nuomone:)Draugauju su waikinu jau gan ilgai,rugpjuti 3m.Mano draugui dabar 23m,o man rudeni 20m,tai wat noreciau suzinoti jusu nuomone,ka jus galwojat apie tai,jao as jau trokstu leliuko?Jusu nuomone as esu dar per jauna?mes dar per jauni butume teweliai?:)aciu uz nuomones is anksto:)lauksiu jusu pasisakymu...:)
- Danas, 32
- Forumo Naujokas
Re: Seima:)
ne jaunume esme.pagalvokite ar pasiruose tam moraliskai ir finansiskai.nes cia atsakingas zingsnis.o metai tai manau tikrai neturi reiksmes
- Linas, 17
- Forumo Liūtas
Jeigu studijuoji, patarciau pirma baigti studijas. Be to, kaip jau Danas minejo, norint vaiko, reikia jam pasiruosti ir finansiskai ir moraliskai. O be to, ar vaikinas jau nori vaiko?
- Aldis, 26
- Forumo Liūtas
vaikas ... ne zaislas ir nesuva... jo neismesi ir neatiduosi kam nors, kai atsibos...... pries tai reiktu isitikint...ar tikrai siuo metu savo vaikuti sugebesit aprupint viskuom.. ir t.t.. ka as zinau... zinoma .. prie dideliu noru,.... viskas imanoma... taip kad.. sekmes!
- Dovile, 19
- Forumo Aktyvistas
Aldi,patikek zinau,kad waikas ne zaislas,turiu sawo gywenimiskos patirties...deja...
- Evaldas, 24
- Forumo Liūtas
palauk dar tu pati kokiu 23 meteliu... tada bus matyt...
- Dovile, 19
- Forumo Aktyvistas
- Virglismz
- Forumo Naujokas
labai gerai turi viska apgalvoti, jei stoga turi kur gyventi, gali, jei gyvensi tevams ant peciu, nerekomenduoju, savo gyvenimo taip ir nematysi
ir aplamai jei studijuoji ka nors, tikrai neskubek...
- Dovile, 19
- Forumo Aktyvistas
as jau daug kartu swarsciau apie leliuka:)deja as asmeniskai tewu ne turiu(mama mirus,su tewu 12m beweik nebendrauju),o ant jo tewu nieks neketina gywenti...tai as mokausi 2kurse(12klasej),tai man arba paskutiniai m arba dar iki nauju metu,o tada gamybine praktika...:)
- Danielius, 20
- Forumo Vijurkas
Dovile, o tu manai, kad jau pakankamai esi apsirūpinusi savo vaikui suteikti viską? Jei esi tik antrame kurse (o tuo labiau tik 12 klasėje), tai nemanau, kad stovi ant pakankamai tvirto pagrindo gal visų pirma pasimokyk dar, pagyvenk dėl savęs
- Dovile, 19
- Forumo Aktyvistas
o jei as nezadu toliau galbut mokytis,jei tik 12klasiu zadu baigtir eiti dirbti?
- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
Dovile, 19 wrote:Sweiki,norejau suzinoti jusu nuomone:)Draugauju su waikinu jau gan ilgai,rugpjuti 3m.Mano draugui dabar 23m,o man rudeni 20m,tai wat noreciau suzinoti jusu nuomone,ka jus galwojat apie tai,jao as jau trokstu leliuko?Jusu nuomone as esu dar per jauna?mes dar per jauni butume teweliai?:)aciu uz nuomones is anksto:)lauksiu jusu pasisakymu...:)
kaip kakas pasake ne jaunume esme o ar tikrai tam pasiruose ir zinai kad su tuo zmogum nori to leliuko ir ar jis to nori as manyciau vaikas ne zaislas reike viska apgalvot juk nebus taip kad atsbodo kaip kos sunytis ir atiduosim ddele atsakomybe na cia tau geriau zinot ko nori ko ne
- Dovile, 19
- Forumo Aktyvistas
juk sakau,kad jau daug kartu galwojau apie tai,asmeniskai as zinau,kad noriu leleiuko,butent nuo sito zmogaus....:)o ar jis butent nuo manes tikrai nori,nzn,bet kaskada sake,kad nori....Leliukas,man ne zaisliukas!
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
dovile.. kad tu man pati kaip tas leliukas dar :V
- Tadas, 25
- Forumo Naujokas
"o jei as nezadu toliau galbut mokytis,jei tik 12klasiu zadu baigtir eiti dirbti?" - argi gali potenciali mama taip kalbėti? ką tu vaikui galėsi duoti? sorry, bais tavęs norėjau, tai nėjau mokytis... nepyk, kad šian valgyt neturim ko... su tokiu mąstymu tikrai ne vaikus gimdyti...
- Dovile, 19
- Forumo Aktyvistas
be to dar neaisku kaip ten su mokslais tolesniais bus,gal eisiu gal nea,man mokytis kaskur kaune ar juolabiau wilniuj brangu,o cia kur dabar as mokausi kai baigsiu turesiu jau specialybe pagal kuria praita wasara buwo daug skelbimu,kad iesko...
- Martyna, 18
- Forumo Karalius
Jau tas požiūris, kad be diplomo duonos neįpirksi, tikrai ne pats gudriausias (jei teisingai supratau Tado mintį)... na, ne kiekvienam reikalingas aukštasis išsilavinimas. Jei jau, Dovile, sieki konkrečios specialybės, tai puiku. Bet apskritai pritariu visiems, kurie pastebėjo, kad dar nėra ko Lietuvą iš demografinės duobės gelbėti. Panašu, kad tas vaikelis reikalingas tik tuštumai savy užpildyti. Negeras požiūris. Bet aš beveik įsitikinus, kad jokie patarimai nieko nelems šitoj istorijoj.
- Sigitas
- Forumo Fantomas
Martyna, 20 wrote:Jau tas požiūris, kad be diplomo duonos neįpirksi, tikrai ne pats gudriausias (jei teisingai supratau Tado mintį)...
Nzn ar teisingai supratai, bet zinau, kad i "negrauzencius" knygu, neziuri.... ydomu ar tai geras poziuris.....???? :V
Nieko asmenisko nenoriu.... cia tik seip klausimas "pasistojo".... ;D
- Dovile, 19
- Forumo Aktyvistas
tustumai uzpildyti Martina?
- Auris, 22
- Forumo Legenda
Vireja - padaveja? Tai tu ir virii ir isnesioji ? :? How can you be in two places at the same moment? :?
Pages 1 2 3 Next
You must login or register to post a reply