13,641

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Auris, 21 wrote:

Tingine... :V

hmmmm.. ar as cia tokia??.... 
Citata is kitos ieskok.lt forumo temos :-) Trys vasaros norai:

Auris, 21 wrote:

1. Tinginiauti
2. Prisitinginiauti
3. Persitinginiauti...

tai kuris, mieliausiasis, is musu tinginys?... hm.... :V
-----------
na, as apie tuos hatruna visokius ten dramblius ;D tai nzn jokiu filmuku ir itariu, kad zinoti jau nebenoriu ;D

13,642

Tayp, tayp, sneketi visi galime... :V Bet as vis dar nesulaukiu tavo pasizadetojo darbo. :? Tai kas cia tingine dabar, a?

13,643

man geeeeda :::818 buvo tau ji siust :::818

13,644

nu matai ;] viens du ir neskausmingai praejo procedura ;D

13,645

sveiki sveiki brangieji. galiu pasigirt pakeiciau gyvenamaja vieta si kart i Klaipeda nusidanginau tongue velnias mane cia nese nebezinau....

13,646

oooooooooo! big_smile~ LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABAI gerai padarei kad atsibeldei i mano krasta :] Tai dabar reikia kriksta padaryt! Kada alaus? :]

13,647

bet manvistiek buvo geda big_smile) ypac del kablelio big_smile)

13,648

Tai ir teisingai :] ner cia ko begediskai gyvent ;D

13,649

sveiki sveiki big_smile ka veikiat big_smile as tai dar ilsiuosi bet ryt jau i darba.... hmm vakar labai smagiai pasisedejom, pagerem, o jau vistiena skaniai buvom issikepe :::742 na jei butume alaus neuzpyle tai jauciu niekas jos nebutu valge (chuckle) ne padauginau astriu prieskoniu :V

13,650

o snd as apturejau paskaita kuria vede skypes direktorius smile nes as tik snd suzinojau kad skaipa isrado ESYAI :::b02 bet iki siol as tuo netikiu bet cia faktas kaip blynas mano draugai wink
>> na ka dar jums papasakoti  ?  smile na db tai prasides tikrasis maratonas nes turesim baisiai daug darbo ir kitais metais man pasiule suome buti administratorium sito dalyko nes vyks Vilniuje manau smile

13,651

nu, o as pasigirsiu big_smile) kad siandien man paskutinis egzaminas.. kazkaip nekaip man sitas semestras, bet nors viena semestra per visa gyvenima turiu teise per daug nesimokyti, beveik nesimokyti :-) (is tikro save guodziu, kad tingiu :::818 ) siandien nesu jau savo bakalaurini ir busiu viska viskuteliausia pasibaigus, liks tik apsiginti big_smile) aciu labai :H :H prisidejusiam prie mano vargo big_smile)
>> sesiau, siandien pasiimu savo fotkes (emo) sudesiu siandien i albuma ;D spek, kokia foto isidejau ;D be jos niekaip big_smile) >> pasigrozekit visi http://forumas.ieskok.lt/imgload/4458 << cia pati geriausia musu foto :::b02
>> Linuk, mielasis, kaip jau siandien as tau sakiau: laimingos keliones namo :-) (chuckle)

13,652

oj tu sikna (mooning) ;D nors nuotaika pakilo big_smile sugalvok tu man (chuckle)
o mums siandien i darba ....

13,653

Linai, tai ce zila kaip senove ismintis, kad Skype sukure Estonai ;] vat bus tau Klaipedoj nesilankyt, taip ir nesuzinai reikalingos informacijos laiku ;D Tenka i visokius Talinus lekti, kad atsigriebti prarasta laika big_smile

Nijoliauskaitiene, tai jau pasakok kaip ten viskas tau baigesi, a? :]

Lina, jau kaip graziai atrodot tuoj fotkej! :H Ne tas zodis ;D

P.S.: Sekmes darbe ! big_smile~

13,654

as galiu atsiust tau ta foto ;D galesi pazvengt ;D is arciau pamatysi ;D arba as tau ja atvesiu ;D
o jau nuotrauku grazumas (mm) tik kai kurios tai neryskiai padarytos, bet kaip man tai tiks ;D
>> sauliuk, neisivaizduoji, kaip gerai.. rezultatu nezinau, bet zinot nereikia man ;D kaip nors jau ;D ten gal pats prasciausias semestras gyvenime mano pagal rezultatus, bet papasakosiu as tau asmeniskai, kokia laime mane apniko siandien big_smile) nes cia viesai tokio dalyko negalima sakyti :::b18
>> klausyk, Linai, Aurio, nes jis teisybe sako ;D is jo daug gali suzinot (nod)

13,655

ne ne jis neluoja nes jis is klaipedos.. :V
>> as isekes nuo mokymosi ir gerimo.. :-)

13,656

hmmm... man idomu ka tu ten mokaisi :? gert?

13,657

zn, kuo daugiau gerimo budu isbandai, tuo idomiau ;D

13,658

Klaipeda big_smile~niekad ten nebuvau :::a55 man brolis sako nebuvai Klaipedoj tai kaip nebuves Lietuvoj :?apie ka jis :? maise gimes maise auges masinyte prie lubu prikalta ;D tikiuosi supratot.... Australas skrenda i Egipta piramidziu pazet Egiptietis piramidziu nemates nes ozkas gano :::b02
>>>>>Nijoliuk pazek ta filmuka big_smile ten dramplis atrato kruopelej bakteriju kolonija ir su jomis snekejo ;D tipo dramblys turi dideles ausis ir girdi ka jos jam sako ;D tik amerikiezcai toki gali sugalkvoti ir prastumti filmuka uz kelis simtu milijonu :::654

13,659

koks ten filmas :? nesuprantu :? koks pavadinimas :?
>> o tai kur jus abu gyvenot, kai buvot mazi :? t.y. kokioj LT vietoj :?

13,660

As siaures Lietuvoj visada joniski tom retkarciais budavo LT
>>> jis keliauninkas nuo mazumos :::100
bu nemiegi big_smile? jau dvilika pas mum:::818
<<<jauciu man laiks :::b33