301

Re: Nebeliko, kulturingu, garbingu, nesugadintu gyvenimo panu

Auris, 20 wrote:
Vaida, 19 wrote:

na visu zinuciu neskaiciau, bet i keleta atkreipiau demesi.. na cia kazkas apibudino normalia mergina.. bet man pasirode kad jau cia toli grazu ieskoma idealo smile na sorry, kad taip sakau.. smile bet mes juk wisi zmones.. kartais suklystam.. smile netgi merginos (nezinau ar wisos smile ) kalbedamos apie vaikinus, normalius vaikinus, turi tam tikru reikalavimu jiems, na kad butu tokie ar kitokie, bet tikrai manau kad jei pas ji yra ir sawotisku minusiuku, del to nenustoja su juo bendrauti.. smile del to  tas zodis normali, ar normalus, tai tik zodis smile iswis kam reikia skirstyti i normalu ar ne normalu wink na tikiuosi lb cia nenusisnekejau big_smile

nu tai va tai jei neskirstom tia ir nenaudojam tada isviso to zodzio, kuris cia toks neapibreztas ir visiskai neryskus... ;D

as tokio ir nenaudoju, naudoju kitoki.. big_smile

302

eee,koks ia tas nenaudojamas zodis,nelabai supratau..:::819

303

Gabija, 21 wrote:

eee,koks ia tas nenaudojamas zodis,nelabai supratau..:::819

kadangi jis nenauduojamas, tai mes jo ir nenauduosim niu! big_smile :H

304

pasakei ir sventa:::051

305

Gintare, 21 wrote:

Shiaip visu pirma butu idomu suzinoti kokia turetu but ta nesugadinta panele?? visais laikais buvo visokiu ir namanau kad shiais laikais kazkas ipatingo yra kad vienu ar kitu padaugejo smile aishku galbut pasikeitimas yra i pati pasaulio suvokima ir kiekviena ziuri kas jai svarbu ir ko ji sieka, vienos meiles, kitos geros ateities, kitoms gal karjera svarbiausia.. bet ash nemanau kad tai sugadinimas zmogaus.. tai kaip tik pavadinciau progresu i prieki smile

pritariu

306

geros mergaites nesimeto, arba jos yra su blogais berniukais, arba ka tik issiskyrusios

307

zinot ka ? ogi va...mazai tu sugadintu, NES ..siais laikais visur dedama visokiu konservantu daug big_smile todel viskas ilgiau issilaiko nesugadinta :::236

308

elkis su panom taip kaip noretum kaip elgtusi su tavim..

309

Zinaida, 27 wrote:

geros mergaites nesimeto, arba jos yra su blogais berniukais, arba ka tik issiskyrusios

pritarciau tavo nuomonej ir prideciau ,kad lygiai taip yra su vaikunais...zinoma,gal ne mano amziaus,bet tavo Zinaida tai tikrai ,kad tokia taisykle egzistuoja..
>>>Ingrida,nuomone verta medalio :::035,labai issamus atsakymas,tiesiog is koto vercia ;D ,kazkur panasu jau esu girdejus tik kitokiais zodziais...

310

Gabija, 21 wrote:
Zinaida, 27 wrote:

pritarciau tavo nuomonej ir prideciau ,kad lygiai taip yra su vaikunais...zinoma,gal ne mano amziaus,bet tavo Zinaida tai tikrai ,kad tokia taisykle egzistuoja..
>>>Ingrida,nuomone verta medalio :::035,labai issamus atsakymas,tiesiog is koto vercia ;D ,kazkur panasu jau esu girdejus tik kitokiais zodziais...

hmmm...ir kas dar toks protingas buvo big_smile
p.s. mano mintis apie ta konservavima buvo tokia -----> konservantai=spaklius big_smile