Re: Įvertink savo loginį mastymą :)
padarai kiausiniene ir padalini man sis varijantas tinka
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Įvertink savo loginį mastymą :)
padarai kiausiniene ir padalini man sis varijantas tinka
padarai kiausiniene ir padalini
man sis varijantas tinka
Visai su situom ir as sutinku.... ;D
O sakiai kad logikos nulis pas Tave... ;D
siaip esu savo imoneje laimejes logikos turnyra, o ten daug protingu zmoniu
zodziu atsakymas labai vaikinai nustebsit nes jum atsakymas palei nosi buv
tiksliau kabojo ;D
merginai duodam 3, o vaikinams po viena (chuckle) nes jie jau ir taip po 2 turi tai gaunas visi po tris turi
Sigito atsakymas kaip ir teisingas tik labai jis sudetingai paaiskino bet zodziu visvien gauni
O kodel netinka Giedriaus atsakymas???? :V
Beja, mano nesudetingas atsakymas, o beveik toks pats.... ;D
nes kiausinius reikia ssveikus padalinti o ne kazkaip paruostus
na matai siaip sigitas ir atsake
tik paaiskino matematiskai, ne moteriskai
sigitai tu issprendei
tai ir taip buvo aisku, kad vyrai plius kiausiniai, kazkaip susije, bet va lina ziauri buvo
sakyk lina, jei reikes vyro ir jo kiausiniu gal tiks vistu ...
jaukas
nes kiausinius reikia ssveikus padalinti o ne kazkaip paruostus
Jie ir isvirti pakankamai sveikai atrodo.... ;D
o kaip su mano trylika monetu per tris sverimus ?
Pala pala Giedriau, apie ka Tu??? Ka, kas, kur praleido???? ;D
OK, jau radau.... Beja, cia viskas ka mes turim zinot bandant atsakyti i sia uzduoty???
na uzdavinys, trylika monetu. viena padirbta, neaisku, ar sunkesne ar lengvesne. trys sverimai, reikia nustatyti padielka. Svarstykles senovines, parodo, kuri puse sunkesne ar lengvesne. Jokiu fokusu, gryna logika.
Man pavyko siek tiek daugiau nei per pusvalandi isspresti . Jei pavyks be google greiciau, sveikinu
siaip kai perpranti taktika, galima isties greitai ji pagauti
na, hmm, manau cia mokykloj budavo toks :? >> 1. sverimas>>padalini po 6 (viena lieka) jei rodo lygiai, tai ta viena, jei ne, tai imi ta kruvele, kur lengviau ir 2. sverimas dalini po 3 monetas, tada pasiimi vel lengvesne kruvele ir 3. sverimas isdalini po 1. jei lygiai, tai ta nesverta moneta, o jei nelygiai,m tai lengvesne va.. is tikro zinojau, tai nnz ar gerai padariau pasakydama :V
kažkaip, Nijole, užakcentavai, tą lengvumą - jei lengvesnis, lengvesnė moneta ir t.t. tačiau, Giedrius parašė, kad neaišku, ar ta moneta lengvesnė ar sunkesnė. Todėl drįsčiau manyti, kad esate neteisi, nes logiškai pasvarsčius, nežinia, kurią monetų krūvelę imti, ar lengvesnę ar sunkesnę ) atsakymo pats nežinau
na, hmm, manau cia mokykloj budavo toks :? >> 1. sverimas>>padalini po 6 (viena lieka) jei rodo lygiai, tai ta viena, jei ne, tai imi ta kruvele, kur lengviau ir 2. sverimas dalini po 3 monetas, tada pasiimi vel lengvesne kruvele ir 3. sverimas isdalini po 1. jei lygiai, tai ta nesverta moneta, o jei nelygiai,m tai lengvesne
va.. is tikro zinojau, tai nnz ar gerai padariau pasakydama :V
neteisingai prasom labiau pasistengti
nesamone.. netikiu.. Airidai, nebutum isikises, tai buciau teisi )
na, nijole, nedaug truksta
aš tai pirma taip pat kaip Nijolė pagalvojau, jau ėmiau rašyt, bet po to berašydama vėl pasiskaičiau užduotį ir supratau kad neaišku ar lengvesnė ar sunkesnė. Šį uždavinį jau esu girdėjus, dėstytojas per paskaitą buvo uždavęs, tik kad per tą paskaitą nesiklausiau gaila kaip jį išspręst na bet db teks pagalvot užtat
REDAGUOJAM: susigalvojau tik kaip iš 9/13 atspėt yra ti vienas atvejas jei netinka viskas tai iš keturiu monetų nžnau kaip vienu svėrimu pažiūrėt
na bet gal sumąstysim
na pazanga pazanga as cia bijojau kad mane su tuo puse valandos kaip vaika isdurs, bet ziuriu kad ne
niu žinai, nenuvertink savęs
o man nesigalvoja
bet nedrįsk atsakymo sakyt
mėgstu pati pagalvot, aišku jei kas anksčiau nesumąstys, nors db lyg ir turėsiu lėkti, nebus kada pagalvot
bet jei nieks nesugalvos ir manęs nebus online vis vien nesakyk atsakymo
nebent kazkas kitas cia isspres ir parasys
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Įvertink savo loginį mastymą :)