Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
labas kvitas juk ne balandi buvo.. :?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
labas kvitas juk ne balandi buvo.. :?
oi... teisingai nu tada atsiprasau ) as jo is galvos iskrapstyt negaliu niekaip )
>> va sedziu ir prisiminiau, kad pamirsau jusu paklaust ka Jus tada gerbiamasis veikete
>> o dar pasigirsiu nesveikai :H siandien gavau pastu daina, ta kur cia rasiau, kad smilgeviciutes ir mikutaviciaus ieskau )) gavau... netiketai nelauktai (emo) jei jau kas susidomes ....
nu nu, papasakokit cia visiem bajeri apie "labas kvitas"
as per daug smelio kelnese turiu ) tai nieko nesakysiu, nes jau ir taip... smelio pilis statau atsisedus su brolio mergaite ;D
nu ir buk tokia, ir nepasakok ;D
turiu neitiketina naujiena... atsiseskit... >>>as busiu mama ...
nu Diana, pagailek manes ) jei pasipasakos musu brangusis Aurimas, pasipasakos ) islies savo sirduke cia visiems
... kriksto mama...
sveikinu tamsta kriksto mama
..labas kvito istorija tai cia tokia labai kytra ir gudra... ) ) Bet siaip nieko ipatingo tiesiog as nuejau pasipildyti Labas saskaita, nes reikejo skambinti tamstai Nijolei... man atspausdino toki ceki, as atsiskaiciau su kortele, tai gavau dar 2 cekius... :? Ir aisq is ipratimo visus cekius ismeciau. Griztu namo, atsisedu prie kompo ir suprantu, kad kazkas negerai su mano saskaitos papildymu ivyko.. Pamastau ir tada susiemes uz galvos suprantu, kad ismeciau papildymo kvita nepasipildes saskaitos ) Gerai, kad tik 5 lt tebuvo ten.. )
Laaaaaaabą vakarąąąąą brangieji Kaip jūs? Aš bliamba mokslais, hobiais ir darbais užsikasus buvau, bet po truputuką jau saulutė šviečiasi Šian pusę dienos prasėdėjau ant saulės ant tiltelio, dar kokį trečdalį ant pievutės ant saulutės, ir dar kažkiek kiek čia liko, mieste ant tiltuko irgi ant saulutės Tai jau jaučiu kaip galvytė sukasi ir nosį nusvilusią skauda Ai, o pečiai dabar balti nuo maikės, o rankos rudos rudos ;D;D;D
Kas čia dar Ai, jau aš laisva nuo 4 egzų (happy) Liko tik psichologija birželį ir praktikos ataskaitą parašyt iki 5dienio
Bet šiaip tai gyvenu gerai sakyčiau Daug fotografuoju, mažai miegu
Ajnu galva plaut ;D
turiu neitiketina naujiena... atsiseskit... >>>as busiu mama ...
nu Diana, pagailek manes ) jei pasipasakos musu brangusis Aurimas, pasipasakos ) islies savo sirduke cia visiems
... kriksto mama...
Ar čia tikrai taip parašyta kraujospūdis 200 aš ligonis infarktas 35-iu!!!!!!!!!
-----------------------------------------------------------------------------Kas tėvas :? Ar tik ne Tata
oi Tomuk taigi skaityk viska iki galo >> kriksto mama, o tikras tetis mano brolis ;D
sveikinu, Nijole
tu pasakok geriau, Diana, kaip tau sekasi ;D nes jau perskaiciau tavo posta tai juokas paeme ;D dek kaip Karolyte istoriju istorija )
;D dvi valandas laukiau kol kambarioke atsikrapstys nuo kompo (nu cia tiksliau buvo savo tinginiavimo pateisinimas ) ir dabar isikeliau nebaigta spera, kuria baiginesiu pas kaimynes, mat as negera ir su kambarioke dalintis nenoriu ;D
vat varau dabar bulviu kept ir reiks varyt i tarpfakines sporto varzybas.... o taip tyyyyyngiu.... bet nieko, kol reikes, tikiuosi pailsesiu besededama cia norejau tinklini siandien pazaist, o reikes dalyvaut kazkokiose varzybose :V
tai vat, nezinau ka ir pasakot, nieko ispudingo cia pas mane ner
as tai sedziu nusivylus... i konca nebevarau, nes ana savaite, kai ejau bilietu pirkt, kasa buvo uzdaryta, tai grizau namo, maniau bus sia savaite... vakar nuejau... sako: ragu... zdz .. nesamone...
as irgi i konca nevarysiu, nes tada nenusipirkau kazkodel bilieto :? o po to dingo nuotaika kazkur bastytis, taigi.... :V
siandien GERIU... nesamone.. rezu dar nzn, bet faktas tas, kad sudu ****
klausineja ne esmes, o sudo kazkokio, kuris darbe tik karta paminetas.. o ne to, apie ka rasyta buvo... zdz, suvartem
duok dieve, man siandien istvermingo skrandzio ir supratingo brolio :H
3.14ze..
niugi labas labas visiems
tai va... 8... nezinau ar tai gerai, ar ne.. bet hmm.. turbut man dar teks mokytis pas kazka privaciai malimo technikos :V turbut su pusbroliu daugiau bendrauti reikes :? ... neapsigyniau gerai... nors kita vertus patarimas>> niekada nerasykit is banku savo baigiamuju darbu, nes nebus skaiciuku ir kt nesamoniu... imkit kokias investicijas arba kokius bankrotus ar dar kokias apskaitas :V tada bus tukstanciai skaiciuku << nes turbut tai ir turi buti baigiamajame darbe fcuk.. pati nzn kas ten turi buti
>> bet... baigiau... gerbiamieji, kolegos.. esu issilavinus dama su bakalauro diplomu ) << bet tai man proto neprideda
>>>nugi labas ir tau ;D turbut busi dar vienas, kuris netycia uzklydo ir daugiau nebepasirodys ;D
oi Tomuk taigi skaityk viska iki galo >> kriksto mama, o tikras tetis mano brolis ;D
Nu va o aš nukritau nes nebuvo kedės tai nespėjau perskaityt
PASAKoju ,vakar skambina man brolis ir sako kad toks ...nuuuuu ( dar vienas mūsų pusbrolis ) pas mus į Milana atskris (iš ne bet kur, o iš Anglijos ,per šias Kalėdas)aš lūžtu ir sakau "broliai tryniai";D jei ir taip mums ankšta tai dabar bus nebepakenčiama :=D
-
- Pats aš keičiu darbą tik kelioms savaitėms ,paskui ieškosiu kito dar liko dvi dienas dirbt hidrauliku paskui dažysiu arba dirbsiu matrasu fabrike ;D man kažkaip vilioja matrasu fabrikas :?
-
-Diana tas su meškiuku geresnis avataras ,šitas mane baugina
oi Tomuk, ale pas jus tai kazkoks mistinis pusbroliu klanas, sakyciau :-)
>> na, sekmingo tau darbo keitimo kad nebutu kad begai nuo vilko ant meskos uzsokai (bear)
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~