Re: Andrius Mamontovas ir Foje
klasika ir liks klasika Andrius maladec
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Andrius Mamontovas ir Foje
klasika ir liks klasika Andrius maladec
esu daug skaicius apie foje kaip ji susikure ir pan... ir manau kad toks zmogus kaip mamontovas yra super zmogus.. siekia igywendinti wisas sawo swajones ir jam pawyko:]
Nėra kažkas nerealaus,bet nėra ir siaubinga.
man foje tai nostalgija....
Mamontova vertinu,kaip tikra lietuvos atlikeja.Jo kuryba paliecia siela.
Aishku gerbiu mamontova ir ypatingai Foje, bet jo ta soline karjera kazhkokia shleiva kreiva. Kas man patiko ish jo solo tai Shiaures naktis puse penkiu albumas kazhkas nerealaus.
Foje man tai vaikyste daug prisiminimu smagu girdet beveik visi kuriniai malonus ausiai
as is foje repertuaro tik "kitoki pasauli" "geltonus krantus" ir dar kazkokia klausau o kitu ne nes man negrazios ":D
>> o siaip tai amontovo tos naujos dainos tai gerules
Foje gyva lietuviska klasika grazi muzika, gal kiek melancholiska bet grazi
andriaus naujas albumas lb patinka
pats geriausias lietuvoje...jo dainu tekstai super...man patinka tai ka jis daro
Gerbiu geriausias lietuvoje
A.Mamontovas tikrai yra nuostabus,kurdamas tekstus bei muziką pats ir jis tikrai yra kažkuo išsiskiriantis iš kitų,t.y. tuo kad negroja popso ir nedainuoja beprasmiškų tekstų apie paukštelius,aukštakulnius ar dar ten velniai žino ką. ;D
mldc vyrukas;) tikrai respect ish shirdies jam
o kaip jums naujasis albumas geltona, zalia, raudona?:)
nzn kaip visos dainos, bet kelias tik turiu.. lb grazios
>> o siandien girdejau per TV kai perdainavo jo daina .. tai nusprendziau.. kad tegul tik mamontovas savo dainas ir dainuoja.. nes kiti neturi jo balso, prie kurio as bent jau esu ipratusi
Man jis patinka, aš buvau jo konce :> Jis netgi sutiko nusifotkint kartu pasirodė labai paprastas... O koncertas buvo super... kažkaip nenusakomai buvo gera... Tokia puiki muzika... Net viltis atgyja, kad ir lietuviškos dainos būna gražios, kai jo paklausai
Dievinu jo muziką, net gera jos klausytis, tokia rami muzika, net malonu klausytis ir beje kaip ir daugelis aš su jo muzika užaugau ir dar augu :):)
snd visa diena klausiau jo daunu:)))
ar zinot, kad Mamontovas dabar daro tura po Lietuva? tik paviesinu informacija, kad fanai ar kiti zmogeliukai, kuriems patinka Mamontovas, nepraleistu renginiu savo miestuose
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Andrius Mamontovas ir Foje