13,861

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Auris, 21 wrote:

<...>
>> Nijolyt, alia aciu uz sekretores paslaugas big_smile jauciuos pilnavertiskai atstovautas savo finansiniais reikalais apie ten visokias tekilas ir palukanas.. ;D

nu taip (emo) as kaip visada :-)
-----------------
o dabar vaikai, mieli ir visokie kitokie :H zinokit negaliu nepapasakoti kas man siandien ir vakar tiko nutiko :::b18 as jau :::211 << na, is pradziu tai taip ir buvo big_smile na, tiksliau beveik visa laika, kol as vazinejau tai ir turejau pasoneje sturmaniuka, kad padetu susivokti kokiam pasaulyje randuosi. tai va... visai sauni pradzia buvo..  iki lazdiju net nubildejus buvau big_smile) :::818 120 damusiau :V bet is paskutiniu.. bet vis tiek big_smile) nu zdz, cia nieko :V svarbiausia mano kelione namo, kai as vaziavau viena.. taip.. vaziavau viena.. :::921 patikekit...
taigi, mano kelione visai normaliai prasidejo ir baigesi ties marijampoliuke. tada ir truputi baimes atsirado.. mieste kitaip hmm dbr naktis buvo, tai vazinejo viena kita, situ nebijojau.. bet as neisivaizduoju kas bus, kai reikes vaziuoti diena.. kai ju TUKSTANTIS MILIJONAS ir dar DU SIMTAI :::209 vazineju sau laiminga po miestuka ir sugalvoju, kad reikia nuvykti iki maximos pasibandyti parkavima.. deja, supratau, kad as statysiu savo masina KUO TOLIAU nuo visu kitu masinu..nes prisiparkuoti su tuo super turbo titaniko lektuvu man dar neskirta... vazineju, sau laiminga po maxes aikstele vis dar bandau pastatyti salia tos vezimeliu budos << kad tureciau orientyra.. tai gal is kokiu 10 kartu geriausias buvo 1, kuris bent panasus prisiparkavima prie tos budos hmm taigi... jau buciau lyg ir dar karteli bandzius taip daryti.. tik kazkaip akys uzkrypo i freshmakerius, kurie vaziavo keliu ir "netycia" parode posuki i kaire (vadinasi, jie sukasi i sita aikstele), tai zdz.. tik pamaciau, kad jie ruosiasi sukti, tai tik vupt ir ismoviau is tos aiksteles.. issigandau (nors dbr galvoju, kad ir butu paklause, ka as cia darau, buciau pasakius, kad visgi lavinu savo "igudzius" << fcuk.. juk taip ir galejau pasakyti :V na, nepagalvojau.. issigandau...) taigi.. kita nelaime.. dingau is tos aiksteles.. ir jau toliau vaziuoju... lekiu lekiu ir reikia i kaire man sukt :? tame paciame kelyje  (i kuri as suksiu) mergina irgi nori sukti i kaire.. zinoma.. as nepagalvojau ir noriu zmogu praleist big_smile NES BIJAU big_smile) ir VEL nepagalvojau, kad mano pirmumas :? tai is tos baimes, kol supratau, kad mano pirmumas spejau uzgest big_smile) tai va... 3.14.... o pats didziausias dziaugsmas mane aplanke :-) kai nusprendziau jau grizt namo big_smile) jau net negalvojau, ne nesapnavau, kad vaziuosi i kiema statyt masina big_smile) nes ten BAUDA o ne statymas :? ir plius zinau, kad vietos nebus.. o jei ir bus, tai ne man pastatyti masina musu kieme :V taigi.. stengiausi kur arciau namu pastatyti masina.. bet... nera vietu.. tai pravaziavau viena kiema ir radau...reikes ryt nubegt, paziuret kaip laikosi mano maskius :V ir gal diena, kai nebus kieme masinu grizt ir pasistatyti kieme.. tik va.. beda.. bus geda, kol pasistatysiu big_smile) bet nieko.. kaip nors big_smile) va... viskas .. labanakt :H

13,862

Auris, 21 wrote:
Fiodoras, 26 wrote:
Edgaras, 19 wrote:
Auris, 21 wrote:

nu va kaip negerai cia dabar viskas vyksta... :? Nu tai as palauksiu, bet zinok palukanas irgi priskaiciuosiu big_smile) big_smile)

dideles menesines palukanos ? ;D

menesiniai didziausi mano priesai big_smile

daznai menkes patyri? :?

nu bet ko tu toks nesusiprates ,poats pirmas ir uzkliuvai ;D
kai nukabini pana kas dazniausiai sutrugdo miletis big_smile

13,863

Fiodoras, 26 wrote:
Auris, 21 wrote:
Fiodoras, 26 wrote:
Edgaras, 19 wrote:
Auris, 21 wrote:

nu va kaip negerai cia dabar viskas vyksta... :? Nu tai as palauksiu, bet zinok palukanas irgi priskaiciuosiu big_smile) big_smile)

dideles menesines palukanos ? ;D

menesiniai didziausi mano priesai big_smile

daznai menkes patyri? :?

nu bet ko tu toks nesusiprates ,poats pirmas ir uzkliuvai ;D
kai nukabini pana kas dazniausiai sutrugdo miletis big_smile

o gi tas kad ji is kart bet kam neatsiduoda kai tu ja nukabini reikia nu zinai draugystes ir panasiai ;D

13,864

Ieikit kakot, neskaitysiu visu postu, nes turiu ir rimtesniu uzsiemimu..... big_smile Ka isdarinejat bachurai ir merginos????? big_smile

13,865

sveiki sveiki wink kaip laikotes big_smile kas naujesnio wink man tai kojos pirsciuka skauda, taip susimusiau kad net nagas pamelo... truputi laiptas per aukstas pasitaaike... :V istikruju tai galvoju kad koks kauliukas neutu luzes :? nes smugis tai ziaurus buvo ...

13,866

Sigitai, kakot tai mes nueisim, bet ne tavo garbei ;D Isdarinejam vat kazka isdarinejam..hm.. geras klausimas! big_smile Kita prasyciau klausima big_smile

Lina, nu tai paziurek ar skaudes ir kita diena, jei labai skaudes ir melynuos jis ten visaip kaip melynuoge tai nueik prasisviest savo koja ir fsio smile Bet siaip jei mazasis pirstas tai daktarai daug ko padaryt negales, pasiulys arba susitaikyt arba operacija;) Draugui buvo toks bairis, tai zmogus dabar su kreivu mazuoju kojos pirstu vaiksto nes operuotis del kazkokio pirstuko labai nenorejo ;D

Fio, nu neuzkliuvau, o netgi su dziaugsmu priemiau tavo sia ideja ir visaip kitaip apsidziauges puoselejau tavo poslas mintis big_smile) big_smile) big_smile)

13,867

sveiki sveiki (hi)
sesiau, o tau dar skauda siandien ?? cia buvo tema kazkokia apie koja ;D tai gal panasiai tik cia apie pirstuka big_smile)
>> as tai siandien nusvilau visus pecius :-) bet pasigirsiu > jau sekas vis geriau ir geriau big_smile) kt sav i kauna vaziuoju big_smile) tai jeigu ten nemirsiu, tai as superine :::b18

13,868

hi
Ačiū ačiū visiems end happy birthday to my:=D :=D

Sigitas, 25 wrote:

Ieikit kakot, neskaitysiu visu postu, ....

o tu pabandyk :=D
:=D:=D:=D
:.:=D
end cya

13,869

nu matyt neluzo ir neskilo, bet po kiek laiko tai nago tikrai neteksiu hmm nu as ten ne pati maziausia susimusiau, o antra nuo nykscio... tik taip parasiau pirsciuka  (chuckle)

13,870

Lina, 25 wrote:

nu matyt neluzo ir neskilo, bet po kiek laiko tai nago tikrai neteksiu hmm nu as ten ne pati maziausia susimusiau, o antra nuo nykscio... tik taip parasiau pirsciuka  (chuckle)

Geriausia :V iami žirkles ir kerpi kanopas žemyn :=D prisimenu aš su draugais dar mokšei gaudydavom pupas ir kirpdavom joms nagus ... ale kokios jos patenkintos būdavo... ;D įsivaizduokit su kokiais snukiais vaikščiodavo po to :=D

13,871

Tomai, tu buvai lb blogas tada hmm as kai neleidau vienam klasiokui nukirpt nagu,tai jis man markeriu rankas ispaise hmm

13,872

Lina, 25 wrote:

sveiki sveiki wink kaip laikotes big_smile kas naujesnio wink man tai kojos pirsciuka skauda, taip susimusiau kad net nagas pamelo... truputi laiptas per aukstas pasitaaike... :V istikruju tai galvoju kad koks kauliukas neutu luzes :? nes smugis tai ziaurus buvo ...

na nuesi pas daktarus paziures pameles pirsciukas sakis viskas gangrena reik nupjaut ir visos bedos baigsis big_smile

13,873

eee Justinai ne taip ziauriai hmm man jau nebeskauda tik kad nagas truputi pameles :V

13,874

Auris, 21 wrote:

Ingrida, su didziausia meile pirmasis puslapis tik tau big_smile big_smile :H

Beje, tu turi NIKo kolege Jonavoj wink zinojai? Julija tokia grazi panelyte tik kazkur dingus pradingus jau kuri laika... smile

ID: 434704

tai maciau maciau kai pirmaji puslapi ziurejau wink berods dar ten kazkas is jnv buvo :)bet nepazystu tos paneles ....apleido ieskoka tai ir nesipazindinsim big_smile

Fiodoras, 25 wrote:

Ingriduliukas! sveika istojus i musu rateli:H

aciu aciu big_smile ratelis nemenkas jau, pasisprauskim tongue
ziuriu mergaites F-1 domisi big_smile ...

13,875

taip, beabejo wink sekmadieni tai geros lenktynes buvo kanadoje:) tik gaila kad kikena istaranavo (chuckle)

13,876

aha, jei jums gaila, tai ir man gaila big_smile turbut grazus buvot..ir del jo ziurejot tongue

13,877

Ei kodel as pirmam puslapyje pazymetas kaip "DINGES BE ZINIOS"...
as cia :::a48
Tik bishki busy, tai sunku suspeti visur smile

13,878

big_smile Karoli, kiek tas truputis? big_smile pusmetis ar daugiau, nes as taves tai nepazystu tongue bet sveikas pargryzes wink db neaisku kada bus pataisytas pirmasis puslapis, nes Auris dingo big_smile

13,879

na ne de grozio ziurime, bent jau as big_smile o todel kad idomu wink

13,880

taigi jie tik ratais vaziuoja big_smile va, koki sportiniu sokiu konkursa ziuret tai vaje smile