Re: Seima:)
nu as mokausi sioj specialybeje,ko dar nesupratai?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Seima:)
na jei esate isitikine, kad stowesite twirtai ant koju, net kai gims lelius ir priesh jam gimstant, tj kodel gi nea;) nematau cia nieko blogo:)
tustumai uzpildyti Martina?
Na, panašu, kad gyvenimas tave kaip reikiant nuskriaudė iš visko, kiek papasakojai, todėl, manau, pati sutiksi, kad vidinės harmonijos tokiomis sąlygomis nesusikursi. Ir vaikas tokiu atveju gali atrodyti (galbūt tik pasąmonėje) tinkama priemonė tai harmonijai pasiekti. Apskritai, ką mes, piemenys, galim patarti tokiose ir panašiose situacijose, juk čia patirties reikia, kad kažką galėtum pamokslauti
Dovile, pamėgink su protingais žmonėmis kalbėtis apie savo problemas - diskusijos forumuose su būriu neaišku kokių patarėjų tikrai ne geriausias pasirinkimas priimant sprendimus, kurie nulems visą tolimesnį tavo gyvenimą...
(Sigitai, pats kadais rėkaudavai, kad asmeniniai klausimai į "privatą", aš su tavim toj vietoj sutinku;])
be to dar neaisku kaip ten su mokslais tolesniais bus,gal eisiu gal nea,man mokytis kaskur kaune ar juolabiau wilniuj brangu,o cia kur dabar as mokausi kai baigsiu turesiu jau specialybe pagal kuria praita wasara buwo daug skelbimu,kad iesko...
skelbimai laikinas dalykas. matyti, mergyt, kad dar nesi rimtai darbo ieškojusi. Kuo mažesnis miestas, tuo sunkiau rasti kur dirbti. ir pati paskaityk, kas parašei - praeitą vasarą buvo skelbta, kad ieškoma. tu nežinai kas bus rytoj, o kas bus šią vasarą tuo labiau mokslas naudingas dalykas tuo,kad tampi universalesnis ir daugiau galimybių turi beieškant darbo.
tikrai nemanau, kad būsi prasta mama, tačiau gali būti geresnė mama negu dabar ) to nepamiršk
dovile vireja padaveja zinau gan nebloga spec bet pagalvok kiek tu laiko galesi dirbt ta padaveja kol jauna busi beto tokiose ystaigose nlb nori padaveju su vaikaikais beja kas alga bus minimum ar nuo apyvartos as tai zinau nes esu baiges tapaty plius dar barmenas bet vsteik toliiau mokytis galima kad ir stot y maisto tehnologija ir jau geresnis darbas garantuotas
jei nori tai kas trukdo?niekas ir namanau kad esi per jauna,... rekia juk gerinti lietuvos gimstamuma
gerai Martyna pasake, kad forumas tikrai ne geriausia vieta ieskoti patarimo tokiu klausimu.
pats pirmas zmogus su kuriuo turetum pasitarti yra tavo vaikinas. turi tvirtai zinoti, kad butent su juo nori vaikelio ir ji matai savo ateityje ir kad JIS NORI TO PATIES. abu turit pagalvoti kaip jusu gyvenimas pasikeis kai tapsit tevais ir ar tikrai ABU esat tam pasiruose.
mokytis toliau nera butina, jei tu to visai nenori, jei taip isivaizduoji savo gyvenima ir tuo esi patenkinta. bet panasu kad pati dar tiksliai nezinai. darbo nebandei ieskoti. be patirties darba sunku rasti, o jei vaikeli turesi dabar tai dar bus ir metu ar keliu pertrauka po mokyklos baigimo, kazin ar labai daug darbdaviu nores tave darbinti. manau turetum pirmiausia pabaigt savo mokslus ir padirbet kokius metus, nebent nori pasikliaut vien savo vaikinu ir gyventi is jo pajamu. beje jis dirba?
o amzius itakos neturi, svarbiausia kiek esat pasiruose tokiam zingsniui ir ar tikrai suvokiat ka tai reiskia.
Auste,jis dirbo praita wasara,o dabar uz poros saw gal net greiciau wel prades dirbti tam paciam darbe
viskas yra inmanoma,si situacija lb panasi i mano. as db laukiuosi,bet kaip tik baigiu politechnikos mokykla. jei isidarbini kur nors ir dirbi iki dekretiniu tai 3metus gali sedet laiminga. beto manau amzius pats tas susilaukti vaikelio,bet va turi lb gerai pazinti savo antraja puse,kad nenutiktu kaip man. manasis iki nestumo manim rupinosi ir saugojo nuo visko,o db jo beveik nematau ir dingo visas demesys(gal delto kad jam nestumas buvo netiketa ir nebuvo dar pasiruoses) tai va,turi labai gerai apsvarstyti kartu su savo mylimuoju apir si zingsni,ar tikrai galite buti tevai ir ar jis tave parems. nes patikek nestumo metu reikia labai didelio tiek moralinio tiek fizinio palaikymo
jeigu svajoji senei, butinai savo svajones igyvendink, manau kai svajone pildosi(kaip kudikio atejimas i pasauli) visos bedos atrodo menkos. tik aisku nesvajok turet lektuvo jei svilpia kisenej vejai ir nesiruosi nieko daryt, kad tu pinigu turet.
MarijaWytautai,aciu uz sioki toki palaikyma,nors kas mane supranta jog as apie leliuka jau seniai swajoju ir suprantu kad jam daug wisko reikia,bet kai jo labai troksti,tai ir tie sunkumai lengwesni atrodo....
Doviliuk siam zingsniui reikia lb rimtai pasiruosti,pagalvojus tai geriau buciau dar padirbus,pasimokinus ir ilgiau pagyvenus su savo antra puse,nes tik db isaiskejo visi trukumai. tai va dar karta abu gerai apsvarstykit savo sprendima
tai swarstysim,kai jis labiau isiwaziuos i darba,dabar galwojam buto ieskotis planuojam nuomotis Marija:)
ne tiek financiskai,bet labai moraliskai kai naktis bemieges,kai verkia ir nz kodel,tokiam zingsniui reikia daug stipribes
daug apie tai galwojau ir manau esu pasiruosusi
finansiskai?
nu dovile, pasakyk ir man
na bent jau pragywenti tai tikrai uztektu,kai pajamos 1000 ar daugiau net
Dovile, tave gamta apdovanojo labai stipriu motinystes instinktu, tai yra labai puiku, bet viskas turetu buti savo laiku... tu esi dar labai jaunute, o motinyste yra be galo atsakingas dalykas, todel manau, kad savo rupesti ir globa galetum kita linkme panaudoti ir save tuo paciu isbandyti. As dirbu su nesciomis moterimis, tad patikek visko esu maciusi, buna net ir taip, kad gimus vaikuciui viskas apsivercia ir SITAIP laukto savo kudikio, net i rankas nenori paimt...
Wita,o tu pati waiku turi jau ar nea?
Ne, dar neturiu, dar ankstoka.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Seima:)