13,901

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

tai ka pijokeliai... uz keliu valandzikiu mano kieme turetu atsirast sveteliai :::854

13,902

Auris, 21 wrote:

tai ka pijokeliai... uz keliu valandzikiu mano kieme turetu atsirast sveteliai :::854

kaip gerai kai sweteliai gali atwaziuot pas tawe ;D kada nustos pas mane wejaj swilpaut gal zinai ? ;D

13,903

tai ka, zmogai kaip tare, taip ir padare? :::b18 tinginiauja visi prie tekilos, kas gali? :::016

13,904

laba laba big_smile jus linksminates ir mes selstam va vakar iki 3 ryto buvome jorddunst festivalyje (cia truputi muzikos is to festivalio yra), siandien taip pat leksime big_smile dar jeigu idomu galit festivalio tinklapyje pasiziuret www.jorddunst.no yra siek tiek angliskai wink

13,905

Aš taip tingiu kad tingiu net pagalvot kaip tingiu ;D

13,906

kas dar tingi?

13,907

tik ne as big_smile ka tik su dviraciais pramynem apie20 km wink

13,908

:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432
manau, šitą istoriją pradėsiu pasakoti mano vienos draugutės :H žodžiais: "Ne žodžiais, o darbais mes tėvynę mylim" :::727 <<< ždž, mažiau taukškit čia big_smile o jei rimtai big_smile) tai čia visai netikėtai, neplanuotai ėmėm ir sugalvojom, kad reikia aplankyti Nidą (kadangi kai kas nebuvo ten :::818) ir tuo pačiu užkopti į raganų kalną. bet viskas kaip sakoma pamažu :-) kantrybės...
_______taigi... 5dienis....
kažkur apie pusę 11 pajudėjom iš marijampoliukės :::103 lėkėm tvarkingai, viskas gražiai :V (tarkim) net iki 160 išspaudžiau :::818 pasiekėm aukščiausią automagistralės vietą, pailsėjom, pavaikščiojom.. šuniuką pavedžiojom.. ždž.. tvarka.. judam toliau... kelias buvo tobulas iki tol, kol pasiekėm klaipėdą :V nuo čia viskas ir prasidėjo :::819 kaip ir prieš naujus, taip ir šį kartą kažkaip ties tuo posūkiu į klaipėdą (tam kely link palangos) tai mums nesiseka ;D kažkaip jis prasivažiuoja ;D nu nžn... nžn... ten kažkokia betvarkė :::011.. kažkaip užkeikta :V tai va.. apsisukom ir grįžom big_smile susiradom namus, kur toks nedrąsus ir kuklus bičiukas gyvena ir pasibeldėm (bar bar bar) jis džiaugėsi mus matydamas, bet :::750 manyčiau jį didžiai nustebino :::157 taigi, tęsiame toliau.. paskambinom mūsų sekretoriui ir pasakėm, kad visi darbai, kurie, jo manymu, šiuo metu yra labai svarbūs, nėra tokie svarbūs kaip mes ir jis atsibeldė iki mūsų... tiesą sakant, aš net nepamenu, ką mes veikėm, kol jis atėjo :V taigi, jam atvykus, mūsų planuose buvo nida ir raganų kalnas.... deja... man reikėjo važiuot per miestą... nu.. nekaip :::818.. nekaip :::818 bet jei dar parašiau čia, vadinasi viskas ok :::920 tačiau mūsų vaikai užsimanė valgyt... hmm... ir dar kažko akropoly.. hmm.. žinoma big_smile) aš nestačiau maškės prie akropolio, todėl jie pėdino ilgai ir nuobodžiai :::312 tai va.. grįžo vaikučiai sauliškai apsiakiniavę ir apsihamburgeriavę.. Rasa apskritai nevalgė, o aš bandžiau ieškot ten kažko valgomo :V pagal mūsų viską valgančius berniukus, aš tam hamburgeryje ieškojau inkų vazos hmm labai gražu.. labai... tačiau didelis pagyrimas, kad man jie nupirko spriteo, o ne colos :H tiesiog auksas :H taigi, užkandę (tiesa, pamiršau paminėti, kad jau kai išėjo į parduotuvę, tai kaip kokios bobutės... ilgai užtruko :-) ) mes pajudėjom link kelto, kuris mus nukėlė į kitą pusę big_smile tada jau vingiuotas kalnais ir kalnuotais vingiais išvingiavom iki juodkrantės.. Auris, kaip visada pradėjo maivytis :::b49 čia jo prigimtis big_smile) vaikas, radęs žolės, nežinojo kur besidėti iš tos laimės :? taigi, pamažu pamažu nurėpliojom iki raganų kalno. ten matėm visokių nesamonių, kėdžių... berniukams pasimaišė protas, tai jie dar su tomis medinėmis statulomis sumąstė kortomis sulošti... dar kai ką sumąstė... ..... ..... .... paskui matėm ir tokį drakoną panašų į dragon ball Z ;D nu typ top ;D labai panašus ;D taip pat matėm 2 (heidy) voveres ir galų gale, pasisupę ir nučiuožę nuo kalniuko mes apsisukom ir grįžom.. reikia judėti link nidos.. kaip kitaip big_smile) tai va. mes jau ir čia.. nusprendėm, kad reikia pirmiausia išsikelti foto (nes mažos talpos kortelė) o mano kompo batarkė nelaiko, + pamiršau Evaldo paprašyti pasiimti savo kompą.. ždž... mistake ;D nu nieko, kadangi mėlyna padangė, reikia išsikelti foto ir tuo pačiu užkąst, tai patraukėm iki čilės... berniukai nuėjo į vidų kad fotkes perkelt ir dar alaus sumąstė įsipilt :::742 << sad .... o aš su Rasa ir ciuckiumi likom lauke, tai sušveitėm koldūnų ir išgėrėm arbatėlės... kai visi sotūs, laimingi ir tuščia atminties kortele buvom, tai tada patraukėm link nidos kopų.. užkopėm į patį didžiausią kalną :::209 lipom ilgai ilgai laiptais tokiais.. lipom lipom ir užlipom :::b25 tada draugiškai visi nusiovėm batukus ir tapnojom per smėėėėlį (chuckle) jei atvirai.... tokio grožio nesu mačius :H tikrai :H tai va, pasikapstėm po smėliuką, pagulėjom, pažiūrėjom, kaip Auris nuo kalno bandė verstis big_smile paskui paklausėm, kaip jis nesąmones pradėjo pasakoti prie to saulės laikrodžio apie lietuvių istoriją.. ;D maniau, kad perkaito vaikučiui galvelė ;D neatspėjau smile taiva.. pasigrožėję, pasiilsėję, patraukėm link namučių.. visgi vėloka buvo... ir jau mums beeinant paskambino Evalduko mama.... tai buvo turbūt didžiausia mano gėda per visą mano kadenciją NIKe... dabar net svarstau.. šiaip į atmintį įstrigę 4 gėdos ;D pirmoji - 2 kauno meetas - sudegino Auris (turbūt, mielasis, neprisimeni, bet aš tai nepamiršiu big_smile) ir tikrai nesiruošiu primint ;D ) antroji - kelionė namo po Aurio gimšiaus ir toks tylus prisipažinimas Linukui "tai ką, aš ne lopė?" ... trečioji - hmm... viskio ir brendžio sumaišymas, kadangi spalvos vienodos ir man pasirodė per mažai ;D o ketvirtoji - tai pokalbis su Evaldo mama big_smile) turbūt daugiau gyvenime taip nedarysiu ;D niekada.. :V tikiuosi :-) tai va... nekomentuosiu, bet faktas... gėda.. tai va, sugrįžom link kelto tais pačiais vingiuotas kalnais ir kalnuotais vingiais ir jau judėjom namučių, kur mūsų laukė lovytė zzz..zzZZzz...zz... mergaitės pasiklojo lovytes ir nutopino liūliuko, o berniukai dar žaidė žaidimą.. ... labanakt :H
________ 6dienis...........
atsikėlėm.. tik nepamenu kada.. faktas, kad anksčiau nei mūsų gražuoliukai big_smile) ir nusprendėm, kad reikia apsiprekinti. tai palikę tuos miegančiuosius, mes išdardėjom pasižvalgyti po klaipėdą ir bandyti joje nepasiklysti.. ką gi.. pavyko.. grįžom, pavalgėm, dar pažaidėm tomis manosinėmis kortomis su super duper flyingais ir visokiais creatureais ;D ždž.. laimėjau aš ir Evaldas.. na, mes su Evaldu garsiai pasitarėm ir nusprendėm, kad laimėjom todėl, kad aš buvau toje komandoje ;D nes aš to žaidimo talismanas ;D ha ha... iš tikro tai pasakysiu tiesą, kurią sakiau Rasai >> ten labai gilintis į žaidimo esmę nereikia.. ten reikia žaist dėl grožio ;D nes ten ne žaidimas, o paveiksliukai ;D va.. pa-veiks-liu-kai ;D daugiau niekas :::b02 taigi, gavę penkis tūkstančius medalių ir dar kelias taures ilgai pasitarę su Karolytės nematomais draugais (kurie tuo metu atostogavo su mumis) mes nusprendėm kaip kiekvienąkart aplankyti olando kepkę < turbūt tai tradicija.. ir šiaip.. man ten gražu, ramu.. smagu :H taigi, pasiėmę vėl tas kosmines kortas, pasitiesę dekutį mes pasivartėm ant tos kepšės. vėl laimėjau aš ;D tas žaidimas, man rodos, tuoj pradės patikt ;D nu nesvarbu :::810 kaip ir praeitais metais, taip ir šiais metėm akmenuką nuo kepurės iki jūros... (Auris buvo dukart nulėkęs paimt akmenukų, o vienu momentu tai labai išgąsdino :::215, kai vaidino, kad šoka nuo to skardžio.. trenktas (fubar)) na, aš akmenuko nenumečiau.. hmm.. <<< tai dbr galiu pasakyt ir norą big_smile svarsčiau ar man tam "Nor" keliuke pasiseks.. tai va... žiūrėsim ;D akmenuko nenumečiau,... nieko gero .. šalta.. ždž nekas. dar šiek tiek pasisėdėję, pasikapstę po smėliuką mes nutarėm palydėti Evalduką namo, kadangi vaiką prispaudė neatidėliotesni reikalai nei mes hmm na, tiek to.. suprantama :H... tai va, įveikiau 4 žiedus visus bendrai sudėjus. kelionėje aplankėme ir LCC, o tada dar nubėgom į maximą << reikia juk pavalgyt big_smile) prie kasos truputį užtrukom, kadangi dirbo ką tik pradėjusi mergaičiukė... padėjom jai :::920 geras vaikas matyt ji wink ir susirinkę visas šmutkes mes grįžom namo. susėdom, pradėjom žaist žaidimus, šiaip beleką, smagiai ramiai taip :H paskui Auris mums pradėjo pasakoti apie 4 dimensijas. ir ypatingai apie laiko (ketvirtoji). nežinau, man ten kosmosas.. pradėjo jis ten burti, kad jei mūsų erdvėj atsiranda kažkokia įduba, tai ir laike ji atsiranda (jis ten pagreitėja, ar palėtėja) nu nžn... gravitacija turbūt veikia ir laiką ;D nu nieko nesuprantu... bet supratau, kad viskas čia pas mus ne šiaip sau big_smile) taip.. būtent! labanakt...
_______ 7dienis....
oi.. šiandien kėlėmės anksti (gal 9 ar kada.. nepamenu hmm) ... susidėjom daiktus, susiruošėm ir vėl... ėjom kelti mūsų vienintelio likusio berniuko big_smile) gražiai susitarėm, kad ateis po 10 minučių... atėjo (vėlavo, nevėlavo, nzn, neskaičiavom laiko).. big_smile na, pavalgėm ir jau laikas mums vykti buvo. atsisveikinom, o paskui nukeliavom dar mes dviese su Rasa iki palangos, ten pasibaladojom ir paskui pamažu palengva riedėjom namo...
tai va taip, mes savaitgalį šį ir praleidom...
p.s. nzn, kaip cia sita ivardinti .. manau meetas ;D bet koks :? poilsinis?
:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432:::432

13,909

tai jau aciu aciu uz toki zurnalistini apibrezima ;D tave reiktu idarbinti kaip pasakore ;D Ivardinsim tai kaip kelione i Nida wink

13,910

ilgai pasitarę su Karolytės nematomais draugais (kurie tuo metu atostogavo su mumis)  <<< o čia dabar kaip suprast? :? big_smile
Nida.. Aš irgi apie ją svajoju.. Ech.. :V

13,911

deja, pasakorius cia esi tu tongue
>> Karolyte, as nzn, bet siaip atsimenu is musu ano meeto, kad tu turi kazkokius isivaizduojamus nematomus draugus big_smile) nu nzn big_smile prisiminiau ir prirasiau big_smile) taip gavosi :-)

13,912

Karolina tai nebeprisimeni sawo isusvaizduojamuju draugu?? yikes dieve svenceusias ji pagaliau pasveiko!! big_smile~

13,913

kaciusia tiek praseta kas jau net 1393 puslapiai? gal kas gali tumppai mane supazindinti aie ka cia kalbos vyksta?

13,914

klausimas tau Vidai, tu lietuvis :? :?

13,915

Vidas, 25 wrote:

kaciusia tiek praseta kas jau net 1393 puslapiai? gal kas gali tumppai mane supazindinti aie ka cia kalbos vyksta?

Trumpai, jau tikrai niekas negales taves apsviesti..... nes tie 1393 puslapiai tik po 10 postu..... buk zmogus ir spek juos perskaityt per diena ar para.... ;D 1393x10.... ;D

13,916

Auris, 21 wrote:

Karolina tai nebeprisimeni sawo isusvaizduojamuju draugu?? yikes dieve svenceusias ji pagaliau pasveiko!! big_smile~

Nepasveikau.. Prisiminiau.. ;D

13,917

Vidas, 25 wrote:

apie viska big_smile) kas ant liezuvio galo tongue

Karolina, 20 wrote:
Auris, 21 wrote:

Nepasveikau.. Prisiminiau.. ;D

reikejo tau isiterpt.... butu Karolyte sau laimingai graziai gyvenus.. o dbr.. vel liga... negerai.. negerai...

13,918

Sigitas, 25 wrote:
Vidas, 25 wrote:

Trumpai, jau tikrai niekas negales taves apsviesti..... nes tie 1393 puslapiai tik po 10 postu..... buk zmogus ir spek juos perskaityt per diena ar para.... ;D 1393x10.... ;D

na, o kaip tavo skaitymas einasi, tamsta skaitovau ? big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile

13,919

Ir uzdavet jam darba be puses metu jo be ziburio cia ne bus ;D  ;D

13,920

tai reikia gi kazkaip darbo liaudi isnauduoti ;D