Re: Blevyzgos...
na, man viskas idomu, tik nezinau kiek tu gali pasakot :Dreiks jauciu tuoj i privata pereit tai vel sergi?ar persilaikei ta lietuviu kalbos egzamina?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
na, man viskas idomu, tik nezinau kiek tu gali pasakot :Dreiks jauciu tuoj i privata pereit tai vel sergi?ar persilaikei ta lietuviu kalbos egzamina?
ne nereikejo man persilaikyti lietuviu islaikiau is karto ji tai nuskilo...:)
taip deja ir vel sergu...mano kambario durys uzdarytos ir visi be kvapu tik mielai ileidziami nes kitaip mane pykina nuo kvapu...
o kaip tau?ar baigei savo sedevriuka?
oi, tai saunu tada, kad nereikejo perlaikinet.. o tai tave visad cia ta liga uzklumpa ar sezonine kokia?man zinok praeita savaite taip buvo su tais kvapais
galvojau koks apsinuodijimas...o darbas baigtas baigtas..ir atsiskaitytas ;)dabar jau vasaroju
nea cia kitur ta liga pakasta...parasysiu tau i privata...as jau ir vasaroju tikslaiu suku galva kur reikia stoti...siaube o niekas netraukia...
kaip netraukia tai gal isvis kokia pertrauka daryt reik 1 metu?nors..girdejau cia paskutiniai metai kai dar bus nemokamas mokslas
nzn ar tiesa, tad skubekim
tai visvien juk..mazdaug zinai link kurios puses?
oi nea.. tikrai nezinau ne i kokia puse nei ka... kaip visiems juokauju i vestuvinius batelius stosiu ;D mano brolis jau snd net klause tai ar bestosiu i juos tai pasaiule paciai pasipirsti ...:)
nors uzmusk netikiu, kad minimalaus sarasiuko neturi na, kad bateliai pirmoj vietoj tai aisku, o antroj?
:D:D o brolis..vyresnis ir nepriziuri seses, ot
priziuri, tik pas mus seima tokia kas kaip nori tas taip ir gyvena tik gyvenam po vienu stogu ir tai ne visada...
tikrai jokio neturiu sarasiuko noreau i kinezeterapija bet va mano ta geroji sveikata priestarauja tokiem darba ir beto nesu as jokia moksliuke...uj
jetau, tai "moksliuke" ir nereik but jei norejai toki dalyka mokytis, vadinas..padet zmonem..tai va ir imkis ko nors panasaus
kaip mano zmonele laikosi
taupom pinigus... auginsiu zirnius turguij parduosiu ir pirksim ant torto tuos jaunavedzius paskui valgisim juos
sveciai tai tegul net nesvajoja gauti
vajezau mano vyrelis apsireiske!!!
:* ...pasiilgau... simta metu nekalbejom
zmonele laikosi, antra vasaros diena svencia jau
na, taupom taupom...tik niekaip man sutaupyt nesigauna blyn
bet pazadu, tikrai pasistengsiu kur jau sugebesiu, pasispaust
o tuos jaunavedzius maniau, kad pasiliksim kaip prisiminima
p.s. ak, kaip pasiilgau to savojo vyrelio
nea tai jaunavedzius tuos kur ant torto lisk tai suvalgom ka, niu ka.... niu valgom be to gi kiti jaunavedziai MES liksime tai bus ka prisiminti
sakai jau sventi antra diena.. hmz.. o kodel as nepakviestas i ta svente a... cia kazkokie negerumai dedasi
na, jei jau taip prasai tai gerai
suvalgysim mes juos
tik db mastau..as valgysiu tave tu mane ar kaip cia bus?
sventimas...tai as patyliukais, kad taves neblaskyt ir neerzint :|ir prasyciau jokiu negerumu neissigalvot
nu gerai galesit ta torta tvarkyt kol as damusiu visus skyscius paziuresim kas kytresnis ant galo liks ;D
kad kai parduosime visas semkes ir kitas zemes gerybes... gerimams nelabai uzteks, net tortui neuzteks uzteks tik tiek dviem zmogeliukam kur ant torto dedasi.... tikiuosi jie is vaksto... mmmm vaskas...
hmm... Tai palaukit, kazkaip ne taip jus tas semkas pardavinejat as zinokites verslo administravima studijuoju tai visus ekonomikos desnius ismanau kaip 2x2=5 !
Tad pasikliaukit mano finansiniais sugebejimais, as tuoj tas semkas prakalsiu Fideliui Castrui kaip koki didziausia pasaulio stebukla uz pora trilijonu kubietisku cigaru, o tada cigarus ismainysiu i cukraus maisus meksikoj, tada leksiu i Venezuela ir Hugo Havezui uzkalbesiu danti mainyt cukrais maisus i naftos pora tanklaiviu ir tada mazeikiu naftoj prigaminsim guminiu slepeciu is tos naftos ir nutempsim i Burma, ir ten prakalsim visas slepetes basiems Burmieciams uz javu belenkiek. Tuos visus javus timptelsma i Rusija ir ismainysim rugius i naminukes backike, o tada su ta backike busma visi ilgai ir dziaugmsinai laimingi
)
)
Ka manot apie si plana xuligana? ~
pamirsai apie vaska
vaskas.. vaskas siais laikais bevertis ! niekur jo neprastumciau
APCY laba diena
darykit ka norit, bet rugseji turi but vestuves
Auri, a kodel tik ant naminukes tu prakalsi tas semkes?pats tai zinau tekilos megejas? ;D
Evaldai, prisiminiau kazkoks posakis yra...is ko ten ta vaska sako galima isspaust? :D:D
Sveiki sveikučiai pasiilgau
žiūriu blevyzgos pajudėjo
o vat aš pagaliau galiu švęst vasarą, šiandien paskutinis egzas buvo
džiaugiuos, tik vat gaila kad oras toks subjuręs pas mus Vilniuj, lyja stipriai, o aš galvojau kad kur išeisiu šiandien... Kaip ten pas jus orai? Kaip šiaip reikaliukai, ką db veikiat?
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...