2,201

Re: Blevyzgos...

pajudejo, visi atsigaut baigia..zinai, lietus jei dazniau lis tai isvis suguzesim cionai big_smile sveikinimai sesijos pabaigos proga wink pas mane irgi lijo, bet nustojo, nuo pat ryto is radviliskio tas lietus keliauja, kokia desimta ar anskciau galesi eit pasivaiksciot, manau big_smile as tai sedziu, linguoju, dainuoju tongue ieskau pasnekovu wink

2,202

niu niu smile perėjo per visą Lietuvėlę tikriasiai tas lietutis, kaip norisi išeit kur nors, pasišokt, atšvęst smile pabūt su draugais, nia o kokie planai pas tave Jonynių naktį?kaip pas kitus?

2,203

aha, as taip pat galvojau eisiu atsvest gynimu..."atsvenciau" jau big_smile nusimato tik 30 diena...Jonines, kazka girdejau, kad pussesere rengia ten kazka, tai Jonavoj bus mano Jonines wink ji- Janina big_smile o kur tu?

2,204

niu aš nžnau, galvoju kur prisišliet big_smile nė karto Joninių nešvenčiau, tai galvoju gal šiemet pasiseks, gal paparčio žiedą rasiu, o kartu su juo ir savo Joną big_smile

2,205

Jona pirmiau rasi nei paparcio zieda, Aurelijuk big_smile tik paskui tas ziedas po 9 men atsiranda speju big_smile va, Jonavoj Jonines prie tvenkiniu buna, ten tokie miskeliai..tai as zinau, kad ten paparciu ner tai ir neinu zinok, prisibijau tongue tai su kursiokem baliavokit ;D

2,206

cha big_smile gerai čia pasakei su kursiokėm smile pas mane grupėj viena aš mergina esu big_smile na o kursiokių tai dar 9 yra iš 120 big_smile bet su jom tik taip persimetu žodžiais, reik kažką galvot, greičiau jau su grupiokais švęsiu :d

2,207

Ingrida, 22 wrote:

APCY big_smile laba diena tongue darykit ka norit, bet rugseji turi but vestuves big_smile Auri, a kodel tik ant naminukes tu prakalsi tas semkes?pats tai zinau tekilos megejas? ;D
Evaldai, prisiminiau kazkoks posakis yra...is ko ten ta vaska sako galima isspaust? big_smile:D:D

tai blemba... tu turejai omeny is s... juk mes juos suvalgyti turesime big_smile gal ne is s... darom big_smile

2,208

Aureliju Aurelija!!!! big_smile tai ko tu cia dar pergyveni??griebk visus tuos grupoiokus/kursiokus ir varykit i Jonines tongue jei tik pasiguosi, kad neturi su kuo jas svest berniukai iskart pasisiulys pagalbon...iskart jie prie reikalo eina tongue
Evaldai, gerai jau gerai, uzsakysiu tuos zmogeliukus kokiam ranku darbo sokolado fabrikely tongue tik tu nesijaudink wink

2,209

niu taip taip smile reikia jiems visiem parašyt į bendrą chatą, tikrai atsilieps kas smile
p.s. aš čia kažkaip vis junginėjuos, man internetas streikuoja sad

2,210

ingrida kaip liux... is kart akmuo nuo peciu nukrito big_smile

2,211

labas

2,212

Aurelijuk, svarbu, kad bent retkarciais tau leidzia tas diedas internetas pablevyzgavot tongue kai gausi daug pasiulymu pasidalink ;p
Evaldai, jei tie akmenys tik tokie bus tai visai liuks big_smile kokiu dar mes ten nesklandumu turim?
Vaiva, laba smile kaip sveikata siandien?

2,213

Sveiki, ka jus cia tiek pribendravot nepalaukdami manes????!!!
Ai, as gi kakojau, o traukinys kakojanciu nelaukia.... :V ;D

2,214

Ingrida>> galiu pasidziaugti nuo 3valandos jau valgau kaip zmogus big_smile
Sigitai>> tai kaip reikalas toleta pildei...

2,215

Vaiva, kas sake kad tuolete???? Beto, pati pradejai valgyt nuo trecios valandos, tai ruoskis ir tu rimtam reikalui... kad ir ne tuolete.... o kelnese.... big_smile Hmmm.... gal truputely ir persistengiau... :V

2,216

sigitai sigitai Sigitai Sigitai big_smile laukiau taves, o tu tik db sugebejai ateit tongue sake degtienes parupinsi musu su Evaldu vestuvems neutral
Vaivut, tai neblogai, reik i dvi savaites bent karta pavalgyt big_smile
ka chebryte big_smile ...veikiat si vakara? smile

2,217

Ingrida, kiek skaiciau foruma, nieko panasaus pasakyta apie degtines parupinima nepastebejau.... kazkodel manau, kad jau sugalvojai kazkoky kesla.... na bet nieko "atlaikysiu".... ;D
Beja, as degtine tik naikint moku, bet jos parupint niekas dar nemokino.... ;D

2,218

O taip Ingrida reikia big_smile juk mes tiek ir tevalgome smile
Sigitai>>manau kad tu labai blogai manai tongue as moku dar nusimauti kelnes nors jos ir su dirzu(bet ir taip kremta)

2,219

Ooooo Vaiva!!!! Butu visai ydomu pamatyti kaip tu krosuoji/sportuoji su tom smunkanciom kelnem.... ;D

2,220

eik is cia iskrypeli (nejau busi is mano gimines?)