Re: Blevyzgos...
Vaiva, nevaikyk manes, neduok dieve ir man kelnes prades smukti.... ;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Vaiva, nevaikyk manes, neduok dieve ir man kelnes prades smukti.... ;D
jo deduok Dieve tokiu giminaiciu... kaip taves
kazkoks seksodromas cia prasidejo Sigitai, atlaikyt atlaikysi, tikiu, bet tik kad ner ka atlaikyt, nieks neparupina ka gert..tai va, busimieji vestuviu dalyviai
kiekvienas atsinesa sau ka gers
:D:D ir dar jaunavedziams prie dovanos po butelaiti (veliau prakalsim kokiam uzsieny lietuviams
)
Ingrida >>o ka man daryt jei man nereikia gerimu?(tikiuosi vandenio paprasto bus?)
Vaiva, tai nieko tokio, nesinesk...o vandens bus, gi prie ezero busim
gerai tai galiu saltinio vandens parupinti juk netoli manes yra saltinelis ocia prie kokio to ezeriuko?
aha, tai sutarem, galonas tyro vandens juk antra diena visi tokie pertroske tiesiog bus
o kur ezeriukas?nzn, man blogai su geografija, Evaldo klaust reik
gerai paklausiu... butinai kaip nors suveiksiu
gal tinka toks kur seniau karvem vezdavo ;D ;D ;D ?
tai tinka tinka as tai negersiu is vakaro, man to tyrojo (gelezimi kvepiancio) vandenelio nereiks kita ryta
o tie, kas istroske patikek kaip rys
ir dar manys, kad su kokiais gelezies preparatais ten, pagerintas
kazkoks seksodromas cia prasidejo
Sigitai, atlaikyt atlaikysi, tikiu, bet tik kad ner ka atlaikyt, nieks neparupina ka gert..tai va, busimieji vestuviu dalyviai
kiekvienas atsinesa sau ka gers
:D:D ir dar jaunavedziams prie dovanos po butelaiti (veliau prakalsim kokiam uzsieny lietuviams
)
Gerai apžiūrim Vaiva :VGal prisidėsiu prie Sigito ketinimu :V
__
___tai gerai nebloga ;D
Ingrida>> tu teisi as taip nesugalvojau et ;?
Tomai>> ir kaip cia mane apziurejai?:?
Tomai, nespeju gaudyt taves kas cia, jedrystvailio, per apziurinejimai Vaivutes?
ir taip mergaitei tik stringai belike, o jus dar kazko tikites..sakes, tas siuolaikinis jaunimas..berods vedes, neturetum i kitas dairytis..bausme sugalvojau tau
skaitysi tema kazkokia ten...santuoka..baznytine santuoka
Vaibut, tai as zinai, vyresne siek tiek ;p
Ingrida>> tai kad as tu stringu net nenesioju ir jau tikrai daugiau is manes like baiki juokus
o taip vyresne ir patirties daugiau ir protas geriau dirba
APCY
laba diena
darykit ka norit, bet rugseji turi but vestuves
Auri, a kodel tik ant naminukes tu prakalsi tas semkes?pats tai zinau tekilos megejas? ;D
Evaldai, prisiminiau kazkoks posakis yra...is ko ten ta vaska sako galima isspaust?:D:D
taigi javus turesiu is javu as viska pasidaryt galesiu, ir tekilas ir naminukes...
)
Bet is kitos puses ka cia lyginti, namine su tekila... viena vos 40 sveria o trecia taupo visu musu laika ir sveria pakankamai kiekvienam is musu ;D
Vaiva, tai nemadinga blyn tu o su tuo protu mano tai zinai, gerai, kad ne viskas cia matos..ir ne visi pastabus
Auri, paskutinio sakinio, kaip naminukiu ir kitu laipsniu nemegeja, nesupratau zinau tik tiek, kad Vaiva galona saltinio vandens parupins, tu galvai po 2 butelius degtienes
;D oi zmona gera busi Evaldui visi pinigai is kart bus dar neuzdirbti jau reikalingai sunaudoti...
tai kad as senamasdisko sutepimo esu tai ir nenesioju ju sikna per jautri ;D
joa busiu gera, jei tik myles
zinok db labai juokas sueme, del tavo tos subines..galvoju kokie komentarai pasipils P V Z is Sigito
ei man jis nerupi jei rimtai taip yra...pvz galiu gera duoti kad puse metu vaiksciojau ant kojos su brolio raka nes mes zaidem zaidima perduot vienas kitam ant vienas kito pasideja ranka tai va...(turbut zinai si zaidima... nes kaskaip nerisliai as ji cia papasakojau)
Myles kur jis dings? kad tokia zmona prie sono
zinau ta zaidima, ten sukryziuoji rankas, tiksliau, grabalioji kito zmogaus slaunis tai kazkaip keistai tavo tas brolis..sakyciau koks nepazystamasis
nebent labai jau supykes kazko buvo
na,kaip bus taip, as nieko neplanuoju ;p
va, mama atejo, liepe uztildyt "savo laidotuves"
ir kokios tos laidotuves? patikek mano mama taip nesako niekada nebent as su tevu pradedam rekt kai ji Erlicka pradeda klausytis isivaizduok nuo ryto iki vakaro kelios dainos..uj
tai kad ne vieni su broliu ten zaidem bet as nuo jo taip gavau kad tikrai mazai nepasirode
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...