2,281

Re: Blevyzgos...

Ingrida, 22 wrote:

Tomai, ale ot jaunimas big_smile taigi yra visokiu tu kelnaiciu...aisku, galima ir be ju, gi vedinas viskas geriau ;D

Kas tas viskas ir kaip vedinasi???? Nu papasakok man nieko nesuprantanciam... :V

2,282

Sigitas, 25 wrote:
Ingrida, 22 wrote:

Tomai, ale ot jaunimas big_smile taigi yra visokiu tu kelnaiciu...aisku, galima ir be ju, gi vedinas viskas geriau ;D

Kas tas viskas ir kaip vedinasi???? Nu papasakok man nieko nesuprantanciam... :V

Sigitai hmm mars i "pasaulio pazinimo" pamokeles, kurios vyksta pirmoje, berods, klaseje big_smile vedinasi tas, kas perkaista (  ;D;D;D  ), o perkaista kiekvienam skirtingai big_smile

2,283

Ingrida, 22 wrote:
Sigitas, 25 wrote:
Ingrida, 22 wrote:

Sigitai hmm mars i "pasaulio pazinimo" pamokeles, kurios vyksta pirmoje, berods, klaseje big_smile vedinasi tas, kas perkaista (  ;D;D;D  ), o perkaista kiekvienam skirtingai big_smile

Visviena nesuprantu.... :V Jei PERKAITO, tai jau kaip ir sugedo..... jei blynus perkaitini (sudegini) tau jau ir nevalgai.... ;D
Na buk gera tetute ir apsviesk mane bemoksly ir nesilankiusi mokykloje... :V prasau prasau prasau.... labai nuosirdziai prasau.... :V

2,284

Sigitas, 25 wrote:
Ingrida, 22 wrote:
Sigitas, 25 wrote:
Ingrida, 22 wrote:

Visviena nesuprantu.... :V Jei PERKAITO, tai jau kaip ir sugedo..... jei blynus perkaitini (sudegini) tau jau ir nevalgai.... ;D
Na buk gera tetute ir apsviesk mane bemoksly ir nesilankiusi mokykloje... :V prasau prasau prasau.... labai nuosirdziai prasau.... :V

na, ne visi nevalgo perkaitusiu blynu..sakoma, kad juose kaloriju maziau big_smile:D:D
apsviesiu..pradesiu nuo gilios kudikystes...pvz, berniukams sauskelnes reikia keisti mazdaug kas tris valandas, nes ten yra labiau kam sususti ;D tai va, o mergaitems nzn zinok, gal kas 4,o gal 5 big_smile
isvada tokia, kad pas vaikinus ventiliacija turi buti geresne ...vadinas, merginos vaiksto be kelnaiciu...ooo...SUMASCIAU KODEL TEN PALANGOJ PO KRUMAIS DIEDUKAI BE KELNIU LAKSTO ;D;D;D
PAREDAGUOSIU tongue
norejau pasidalint rastu graziu klipuku wink
http://www.youtube.com/watch?v=MDYHaAlpfrQ

2,285

laba vakareli visiems wink
jau gal koki simtmeti cia nebuvau wink kaip besilaikote? kaip pasirengimai vestuvems vyksta? (Ingrida, tas ruduo jau visai netoli wink )
mm... biskuti pasiilgau big_smile

2,286

alia kas tik ruosiasi vestuvems, o kas jau ir medaus menesius akva parkuose leidzia big_smile big_smile

ps: zmona desertyravo, tai tenka paciam medaus menesi jamt uz ragu ;D

2,287

Violetukas pasirode!!!! Labukas mergaite, kadagi tos musu vestuves???? Aisku, dar ne vienose is pirmuju dvieju nepadalyvavom.... :V

2,288

Tai cia kaip supratau tik musu su ingrida geriausiai tos vestuves ir su planuotos... (ingrida tik neisduok visu planu) o kiti... ai kiti nesvarbu big_smile svarbu musu bus big_smile tortas yra... kostiuma sena koki atrasiu big_smile
kregzdes dar nera... reiks pasigauti big_smile ziuriu kai kas del ju isprotejusi big_smile (bus vietoj balandziu) dar vietos ir... dar kazko truksta big_smile

2,289

oij kaip smagu wink Siguti, va vienose jau tikrai dalyvausim big_smile
Auri, o kur nuotaka paleidai?

Evaldai, saunuolis tu, net kregzdes gaudyt pasiruoses big_smile

2,290

Violeta,o jusu su Sigitu jau buvo vestuves ar tik cia jos ruosiamos?

2,291

matai, Vaiva, pas mus salyga yra smile tuoksimes tik po to, kai atsoksim kitu 2 veselias smile musu bus 3-iosios big_smile
ale kad Auris su Gabija slides patepe ;D

2,292

Vaiva, 19 wrote:

Violeta,o jusu su Sigitu jau buvo vestuves ar tik cia jos ruosiamos?

Alia ot nesupratlyva mergite..... big_smile

2,293

Sigitai>> gal viena karta pasitaupyki savo nuomone sau apie mano bukuma ir taip toliau..ok?
Violeta>> aisku tada,tai ka reikia kitu poru :?

2,294

Violeta, 29 wrote:

oij kaip smagu wink Siguti, va vienose jau tikrai dalyvausim big_smile
Auri, o kur nuotaka paleidai?

Evaldai, saunuolis tu, net kregzdes gaudyt pasiruoses big_smile

as nepaleidau, cia supranti... gamtos desniai veikia big_smile vejas pucia, burias tempia... tai ir plaukia gi, o ka daryt? big_smile big_smile big_smile

2,295

Sustabdyt tas bures...:D gal jau ne tokia  ir didziule audra smile

2,296

inkara mest, Auri....IIInnnnkaraaa

2,297

tai reik pirma pasivyt ;D ale toj zemdirbiu Lietuvelej ne taip ir lengva gaut valti su besisukanciu peleku :? :?

2,298

tai paleist nereikejo, tada ir vytis netektu... va va... cia kaip tai zirafai per ilga kakla big_smile

2,299

ne jau ne vienas taip ir neprisijungs...ar visi ziurit fule..

2,300

...dar beto pagalvojus i ta valti ir inkara italpint reiktu.. big_smile tai cia su tokia valtim toli nenuplauksi ;D ;D