Re: Blevyzgos...
Tomai, ale ot jaunimas
taigi yra visokiu tu kelnaiciu...aisku, galima ir be ju, gi vedinas viskas geriau ;D
Kas tas viskas ir kaip vedinasi???? Nu papasakok man nieko nesuprantanciam... :V
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Tomai, ale ot jaunimas
taigi yra visokiu tu kelnaiciu...aisku, galima ir be ju, gi vedinas viskas geriau ;D
Kas tas viskas ir kaip vedinasi???? Nu papasakok man nieko nesuprantanciam... :V
Ingrida, 22 wrote:Tomai, ale ot jaunimas
Sigitai mars i "pasaulio pazinimo" pamokeles, kurios vyksta pirmoje, berods, klaseje
vedinasi tas, kas perkaista ( ;D;D;D ), o perkaista kiekvienam skirtingai
Sigitas, 25 wrote:Ingrida, 22 wrote:Tomai, ale ot jaunimas
Sigitai
mars i "pasaulio pazinimo" pamokeles, kurios vyksta pirmoje, berods, klaseje
Visviena nesuprantu.... :V Jei PERKAITO, tai jau kaip ir sugedo..... jei blynus perkaitini (sudegini) tau jau ir nevalgai.... ;D
Na buk gera tetute ir apsviesk mane bemoksly ir nesilankiusi mokykloje... :V prasau prasau prasau.... labai nuosirdziai prasau.... :V
Ingrida, 22 wrote:Sigitas, 25 wrote:Ingrida, 22 wrote:Tomai, ale ot jaunimas
Sigitai
mars i "pasaulio pazinimo" pamokeles, kurios vyksta pirmoje, berods, klaseje
Visviena nesuprantu.... :V Jei PERKAITO, tai jau kaip ir sugedo..... jei blynus perkaitini (sudegini) tau jau ir nevalgai.... ;D
Na buk gera tetute ir apsviesk mane bemoksly ir nesilankiusi mokykloje... :V prasau prasau prasau.... labai nuosirdziai prasau.... :V
na, ne visi nevalgo perkaitusiu blynu..sakoma, kad juose kaloriju maziau :D:D
apsviesiu..pradesiu nuo gilios kudikystes...pvz, berniukams sauskelnes reikia keisti mazdaug kas tris valandas, nes ten yra labiau kam sususti ;D tai va, o mergaitems nzn zinok, gal kas 4,o gal 5
isvada tokia, kad pas vaikinus ventiliacija turi buti geresne ...vadinas, merginos vaiksto be kelnaiciu...ooo...SUMASCIAU KODEL TEN PALANGOJ PO KRUMAIS DIEDUKAI BE KELNIU LAKSTO ;D;D;D
PAREDAGUOSIU
norejau pasidalint rastu graziu klipuku
http://www.youtube.com/watch?v=MDYHaAlpfrQ
laba vakareli visiems
jau gal koki simtmeti cia nebuvau kaip besilaikote? kaip pasirengimai vestuvems vyksta? (Ingrida, tas ruduo jau visai netoli
)
mm... biskuti pasiilgau
alia kas tik ruosiasi vestuvems, o kas jau ir medaus menesius akva parkuose leidzia
ps: zmona desertyravo, tai tenka paciam medaus menesi jamt uz ragu ;D
Violetukas pasirode!!!! Labukas mergaite, kadagi tos musu vestuves???? Aisku, dar ne vienose is pirmuju dvieju nepadalyvavom.... :V
Tai cia kaip supratau tik musu su ingrida geriausiai tos vestuves ir su planuotos... (ingrida tik neisduok visu planu) o kiti... ai kiti nesvarbu svarbu musu bus
tortas yra... kostiuma sena koki atrasiu
kregzdes dar nera... reiks pasigauti ziuriu kai kas del ju isprotejusi
(bus vietoj balandziu) dar vietos ir... dar kazko truksta
oij kaip smagu Siguti, va vienose jau tikrai dalyvausim
Auri, o kur nuotaka paleidai?
Evaldai, saunuolis tu, net kregzdes gaudyt pasiruoses
Violeta,o jusu su Sigitu jau buvo vestuves ar tik cia jos ruosiamos?
matai, Vaiva, pas mus salyga yra tuoksimes tik po to, kai atsoksim kitu 2 veselias
musu bus 3-iosios
ale kad Auris su Gabija slides patepe ;D
Violeta,o jusu su Sigitu jau buvo vestuves ar tik cia jos ruosiamos?
Alia ot nesupratlyva mergite.....
Sigitai>> gal viena karta pasitaupyki savo nuomone sau apie mano bukuma ir taip toliau..ok?
Violeta>> aisku tada,tai ka reikia kitu poru :?
oij kaip smagu
Siguti, va vienose jau tikrai dalyvausim
![]()
Auri, o kur nuotaka paleidai?Evaldai, saunuolis tu, net kregzdes gaudyt pasiruoses
as nepaleidau, cia supranti... gamtos desniai veikia vejas pucia, burias tempia... tai ir plaukia gi, o ka daryt?
Sustabdyt tas bures...:D gal jau ne tokia ir didziule audra
inkara mest, Auri....IIInnnnkaraaa
tai reik pirma pasivyt ;D ale toj zemdirbiu Lietuvelej ne taip ir lengva gaut valti su besisukanciu peleku :? :?
tai paleist nereikejo, tada ir vytis netektu... va va... cia kaip tai zirafai per ilga kakla
ne jau ne vienas taip ir neprisijungs...ar visi ziurit fule..
...dar beto pagalvojus i ta valti ir inkara italpint reiktu.. tai cia su tokia valtim toli nenuplauksi ;D ;D
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...