Re: nedrasiu ir kukliu moteru klubas :D :P :))))
viska tu gerai pasakei, as tik kaip kokia papuga kartoju tavo mintis praplesdamas ir pabrezdamas aspektus, kurie tau ir man labai patinka ~
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → nedrasiu ir kukliu moteru klubas :D :P :))))
viska tu gerai pasakei, as tik kaip kokia papuga kartoju tavo mintis praplesdamas ir pabrezdamas aspektus, kurie tau ir man labai patinka ~
Vaiva!!!! As juk Sigitas.... ne mergina.... as niekur nepriskirtas, as cia tik tam, kad visas forumas visai nenumirtu.... ;D
tik nereikia priisimti visu lauru kad darai dirbtini kvepavimui siam forumui
Sigitas, 25 wrote:Vaiva!!!! As juk Sigitas.... ne mergina.... as niekur nepriskirtas, as cia tik tam, kad visas forumas visai nenumirtu.... ;D
baik tu, jis mieliau moteriai atliktu dirbtini kvepavima
Vaiva, 19 wrote:Sigitas, 25 wrote:Vaiva!!!! As juk Sigitas.... ne mergina.... as niekur nepriskirtas, as cia tik tam, kad visas forumas visai nenumirtu.... ;D
Ir kas gi cia sneka uz mane????? ;D
Vaivute, liaukis "diorgintis".... ;D
fui tik ne Vaivute mane nuo mazens taip niekas nevadina ir nevadins..o apie diorginima tai jokio nera...
fui tik ne Vaivute mane nuo mazens taip niekas nevadina ir nevadins..o apie diorginima tai jokio nera...
Sakai nevadins???? ;D Vaivute!!!!
Austeja, 22 wrote:Vaiva, 19 wrote:Sigitas, 25 wrote:Vaiva!!!! As juk Sigitas.... ne mergina.... as niekur nepriskirtas, as cia tik tam, kad visas forumas visai nenumirtu.... ;D
Ir kas gi cia sneka uz mane????? ;D
Vaivute, liaukis "diorgintis".... ;D
padedu tau issakyti nutyletas mintis .....
pritariu[fl]4527[/fl]
ar buna dar ir tokiu paneliu? na bet ikalusios nedrasios pasidaro nebe tokios nedrasios....
buna buna na, ziurint kiek ikala..geriau jau kaltu maziau
o tu save tai kategorijai ir priskiri? daug pakeli?:D
tiesa pasakius as daug nepakeliu, po keliu gurksneliu purto gal nieks neismoke gert? beto, manau, kad ir kiek isgeri, galima susivaldyti...na, vyrams turbut sunkiau
tiesa pasakius as daug nepakeliu, po keliu gurksneliu purto gal nieks neismoke gert? beto, manau, kad ir kiek isgeri, galima susivaldyti...na, vyrams turbut sunkiau
Ytariu pakeli pakankamai daug.... tik gaila tiek daug isgert negali, kiek pakeli..... ;D
gerai cia suskelei :Dbet nera ko gailet, dziaugtis reik, kad daug nepakeliu (ne kaip kurie, pirstais nerodysim )
bet vistiek vyru nepaiimsit
visa laime, kad ir nesistengiam
na... as irgi daug neisgeriu ;D man gaila to viso gerio, tai as ji taupau tiems, kurie labiau istroske ;D Savotiskas kuklumas ;D ;D
Liaukis, juk atsiranda tokiu, kurios ir "paima".... ;D
Geriau nesusitikti ar nesusidurti su tokiom.....
Dieve..tikiuos tokiu nedaug siam pasauly ;D bo globaline sausra dar gali kilti del tokiu trinties su vyrais ;D
na... as irgi daug neisgeriu ;D man gaila to viso gerio, tai as ji taupau tiems, kurie labiau istroske ;D Savotiskas kuklumas ;D ;D
as irgi taupau ir kai lieka, visad ispilu i kriaukle daugiausia ispylus esu 12 kl po simtadienio ar isleistuviu...oi kaip gera buvo, tiek brudo sunaikinau
Dieve..tikiuos tokiu nedaug siam pasauly ;D bo globaline sausra dar gali kilti del tokiu trinties su vyrais ;D
sausra po trinties su vyrais?
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → nedrasiu ir kukliu moteru klubas :D :P :))))