Re: Blevyzgos...
laikausi..gerai kad tave paskutini ismete tai neskaitau kas atgal..nes nujauciu kad labai linksma kai zmones nesupranta to dalyko...kai mane rimtai nuo to krato..(kol jus apie kiausinius kalbat as foto susitvarkiau)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
laikausi..gerai kad tave paskutini ismete tai neskaitau kas atgal..nes nujauciu kad labai linksma kai zmones nesupranta to dalyko...kai mane rimtai nuo to krato..(kol jus apie kiausinius kalbat as foto susitvarkiau)
na, reik man atsiimt uz nebuvima, ciut speju, nu
tai va, Evaldai, jei nebevaiksciosi pas kitas, tikrai busi sotus na, aisku, jei apie valgi snekam...o visa kita tik po vestuviu, kaip jau minejau ;D
Violeta, tas alus sugadino visa ta kiausiniene ar ka tu ten su tais karnisonais (jei neklystu, cia mazi agurkeliai?)valgai
Vaiva, zinai, tavo vaikinas sakai irgi isalko po sporto..db man misle..nuo kurio sporto labiau isalkstama...ar nuo sporto ar nuo "sporto" ;D;D;D
neskriauskit Vaivos ir neminekit jokiu nacionaliniu patiekalu
ISEJO MOTERYS STURMUOTI BABILONO..BABILOOONASSS...
Ingrida.>nejau pas tave taip susukta galvoj kad tik kabutese sportas ir galvoja ?m? o del skriaudimo pratus kad visi megsta paerzinti..kai zmones suzino kad man priesiskai jie viekia
alus? netikiu kad jis gali kazka sugadinti
dievinu alu, as gi alaus kraste gimus...
pazadu neskriaust Vaivos (jei tik po velniu suprasciau kuo skriaudziu) :V
is pat pradziu noriu pasakyt, kad perskaiciau tema, ford klubas, kurioje Evalas taip parase, kad net db lydaus ;D;D;D bet ten nekomentavau, nes butu ne i tema
Vaiva, taip, as jau tokia...bet zinok ka rasau tai dar ne viskas ta prasme, nesuprask klaidingai
nesu tokia patvirkus kaip galiu kam nors pasirodyt
Violeta, na, belekoks alkoholis viska gadina, bent jau man
o Vaiva skriaudi minedama maista...zinai, gandrai jau buvao..db vaiksciojimas toks (ja pykina daznai nuo maisto..)
Ingrida>> tu snd prisisnekesi...
Violeta>>nekalta kad nezino kad man tikrai nepatinka kiausiniene
beje INgrida>>komentuok nes cia visada viskas i tema
Vaivu Vaiva, na, ka as padarysiu, kad siandien cia, blevyzgose yra Ingrid, o ne Ingriduliukas ;D va, nors suzinojau, kad toks vemiantis zenkliukas yra baisus kazkoks ...
na atsiprasau merginos, bet as tikrai nesuprantu
viena kalba kad is vis maisto minejimas kelia bloguma, kita, kad tik tam tikras (jei pastebejai as nepaminejau ), zodziu laukiu paaiskinimo (galima trumpai ir privaciai )
INgrida>>kad visia nieko tas paveiskliukas kartais atitinka mano realybe.. ka veikinejat ?
na, as veikineju
Violeta, nlb zinau ar isvis Vaiva ka valgo
taip katik vynuogiu valgiau...ar geriau?
Vaiva, gi nepyk tiesiog nezinau ko nevalgai
tilili tilili
nera ko atsiprasinet nes niekas nezino kas ko nemegsta...tai nematau nieko bloga
tai saunu, Vaivut kaip matau dviese belikom
aij davai keiciam tema, nes visai nebelinksma darosi
klausykit merginos, o kur dingo Aurelija, musu 4 nuotaka?
Violeta>> tai kokia tema cia keiciam?
Ingrida>> tai kad mes ne dviese dar ir Violeta yra
ooo ir Violetukas yra nukankino Sigita, o pati dar pasiliko su mumis pablevyzgavot
ar tiktu tema-ar svarbi jums kitu nuomone apie jus?
man tai nesvarbi..kas ka kalba paie mane,zinau kad labai daug realiam gyvenime apkalbu susilaukiu..nekreipiu net demesio..seniau labai kreipiau..kaip sakoma visiems neitiksi ir nepatiksi...ir niekada nesistengiau niekam pateikauti,kalbedama puikiai parodau ko nemegstu
einu miegoti...zmoniu visai nieko nebeliko...saldziu sapneliu...
na aplinkiniu demesio susilaukiu nemazai, spokso kartais net nepadoriai o mano reakcija.. kazkada buvo svarbi kitu nuomone, dabar jau nea, gal todel, kad zinau savo norus, savo artimuju, draugu nuomone, kolegu... o kiti.. dzin tie kiti
tai ka, miegot visi ruosias?tada labanakt susirasysim dar....mirt nesiruosiu
(kazkoks juodas humoras
)
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...