2,681

Re: Blevyzgos...

Ingrida>> is kur tokie zodziai "svo Vaivai " m?

2,682

oi, na, tu ne jo, bet matai, tu arciau jo nei as big_smile

2,683

Vaiva, dekui dievui tu normali big_smile as apie kregzdes smile cia ne garbe, garbe butu jei medaliu tave apdovanociau big_smile
Ingrida, laboratorine pele tiks? ji tokia maza ir miela, o ir akys nuostabiai raudonos big_smile

2,684

Linai>> zinai isvaizda gali buti apgaulinga kad nenormali..
Ingrida>> gerai ivaldziusi isisisukinejima

2,685

kiek supratau is dvieju paskutiniu postu tai as esu NENORMALI ir MOKANTI ISSISUKINETI -------> nieko naujo apie save ir vel nesuzinojau ;D;D;D
oi, pele netiks, negaliu ziuret i uodega ir raudonas akis neutral zinai kas labiausiai man patinka?boruzes smile tai va, gali eit ieskot wink

2,686

Ingrida, vis per ta nenumaldoma nora, kad kregzdziu prigaudytu ;D P.S. boruzes negailestingos plesrunes, jos eda kolorado vabalus...negi ziaurus plesrunas tau mieliau uz svelnia ir pukuota pelyte? hmm
Vaiva, kas blogiausia gali nutikt jei paaisketu, kad tu nenormali? big_smile

2,687

Linai> nemanau kad tai greit paaiskes nes g\kol musu gretose dar yra Aukse.. tai greit neatsitiks..
INgrida>> juk cia komplimentas ;D
Man ir peliukai su raudomom akim nepatinka man  geriau Makaule ir pinkis krepšt ;D

2,688

Linai, bet manes ji juk nevalgys, o pele gali nosi nugrauzt big_smile Ingrida sako pelytems NE :::734

stebuklinga daili suknele neriniuota neriniuota ir marga! ar zinai, kad grazi panele buvo tavo buvo kazkada mama big_smile
:::435:::435:::435:::435

2,689

ot ir ne mano mama graziausia pasaulyje... big_smile ;D eik i sona negaliu ziuret ;D

2,690

Vaiva ;D kiek girdejau Aukse filmuosis dumb and dumbest lietuviskoje versijoje big_smile viena vieta dar yra big_smile
geriau nei pacas big_smile tas krepst tai geras, ketvirtadieni dar maciau lygtais big_smile

2,691

Linai, as tv neziuriu, nesuprantu apie ka tu cia smile na, bet issiaiskinsiu..juk Aukse rodys, reiks paziuret wink
Vaiva, komplimentas sakai, na, gerai tuomet tongue
Sonas? gal as ji kaip nors kitaip pazystu? ;D;D;D cia tas is "baywatch" gal? ;D

2,692

big_smile tas pats..;D
Linai>>tai bent gera zinia jai zinai drabo neturi,o dabar bus zvaigzdute vau...as ir neseniai maciau kaskokia diena simpsonai ir pasiziuriu smile

2,693

Ingrida, bent zinias pasiziurek, neskaudes zinok big_smile
simpsonai geris..Vaiva, noretum tokios sukuosenos kaip pas Mardze? big_smile

2,694

oi ne nemanau kad manau kad man tiktu...nes jie labai jau slistantis..(jei dar galva isiplaunu tai viskas nesurisu padoriai..kaip snd tokia kaip dziungliu mergaite ;D )
O tu tokio pilvo kaip Houmeris? ir garbanu?;D

Ingrida>>gal geriau neziurek ziniu nes per jas daug nelaimiu  pasakoja :?

2,695

kazkoks Linas priesiskas mano atzvilgiu smile supratau, kur du yra ten trecias nereikalingas big_smile
iki mielieji blevyzgu lankytojai wink

2,696

Ingrida>>ne tik ne tai sad nedaryk taip su mumis ...

2,697

Ingrida ne ta kazka supranti big_smile grupinis bendravimas man prie sirdies big_smile ir siaip as pacifistas, tai prasau atsiprasyt uz priesiskuma tavo atzvilgiu, o tai i dvikova pakviesiu big_smile
Vaiva, as jau toki pilva turiu, kaip Houmerio, tai man tik reikia palaukt kol prapliksiu ir liks keli plaukai big_smile

2,698

jo..tai gal parodyki savo pilvuka..ir tu visada eini pas Mo?

2,699

nu tai nuotraukose pasiziurek big_smile jei ne as Mo baras zlugtu big_smile

2,700

je kad nesimat ten nieko juk is akiu nepamtysiu tavo pilvo..:P matai kaip gerai kad tu esi..