Re: sms pazintys
as manau kad galima per sms susirast pora
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → sms pazintys
as manau kad galima per sms susirast pora
Susipazinau su viena-nuostabi,demesinga,vienu zodziu susukanti galva iki savizudybes,o pasirodo kad cizofrenike!!!!
Bet...myliu ir vistiek negaliu,kad ja kur.
Parasiau i S+ viena karta su drauge "ant prikolo", ir ikliuvau. Tris metelius draugavom ir daugiau jau kaip metai esame susituoke. Todel sakau, kad viskas yra imanoma.
va va, imanoma neimanoma, snekekit jus kiek norit, bet realybe yra realybe. as per radija susipazinau su mergina ir draugauju jau pusantru metu. tiesiog mes nebutume susipazine kitomis aplinkybemis. koks skirtumas KUR susipazint, svarbiausia, kas buna po to.
Tai susipažinti bet kur galima, tik manau gerai,jei santykiai kuo greičiau pereitų į realybę.
as istiesu manau kad neimanoma.. nes jau yra buwe man tokiu atsitikimu...
manau kad galima bet reiketu ir susitikt bent po menesio kokio susirasinejimo. sakau kad galima nes kai kurie zmones negali susirast merginos in real nes pvz gyvena rajone kur visi elgiasi priesingai negu jis ir panasiai (bent jau man taip atrodo.).
pritariu visiem....
vadinas neturi savo nuomones
as manau, kad imanoma juk susipazint gali bet kaip, o po to jei zmogus idomus, bendravima gali perkelt i realybe
o as tai po metu ar daugiau bendravimo virtualiai susitikau ir ka draugaujam...dabar neisivaizduoju kaskaip kaip butu jei butu kitaip...labai gerai kad tokie dalykai yra pasauliuka sutraukia
gal kiti ir susiranda nzn..:) man tokios pazintys niekad nepatiko
Ta sms pazintis tai pradziai, o po to gi vistiek susitinki ir pamatai kas per zmogus.. visada yra sansas susidraugaut
Tai sudetingas dalykas : nes vienprasmieskai i tai atsakyti negalima...
Elena kad visada yra sudinga atsakyti ir buna ivairiu atsakymu...todel ir kuriami tokie forumai kur galetu padiskutuoti ir isakyti savo mintis... kitiems gali buti apsurdas kad zmogu galima pazinti per virtualu pasauli o kiti be to neisivercia...
visada malonu rasti kanors kai nesitiki :)paskui ir uzsikabliuot galima
INgrida>> ne galima o ir uzsikabliuoji...pvz kaip cia ateiti...cia yra labai didelis uzsikabliavimas...
jei su idomiais zmonemis bendrauji kablys ir ilenda, kaip pvz geriant skanu alu jei neverta cia lankytis butu, mazai kas lankytusi..kalbant i tema tai nelendu i telika su sms...cia bunant bent jau pamatai kaip kas atrodo...o sms pazintyse aklose buna visi grazus, be zalingu iprociu, atletiski ir etc.
zinoma kad su idomiais zmonemis...nes jau bendraujant su manim reikia kitiems zmonems turet daug kantrybes... beto kaip tu minejai kad cia bunant gali suzinot koks zmogus,bet ir per sms galima suzinoti koks zmogus bet ne visada
labas
as manau kad ne,per telefona neimanoma
Liucina> viskas imanoma... as taip draugu susiradus..jau praejo man sitas zaidimo periodas kad sitaip ieskociau draugu
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → sms pazintys