2,821

Re: Blevyzgos...

;D o tavo sese manau tikrai ju nenoriu ;D ;D ;D
tai gal dar pasirodis...

2,822

nu zinok liepe isjungt "TA MYKOLAITI":D ziauri ji, ziuri tv apie Ostapenko hmm

2,823

oi tik ne tai...aaa:::a36 kakulia tas Ostapianko...man jis nepatinka//(beto zinau ka ziuri tv3) gerai kad zino kas ten dainuoja,vakar brolis juokes is mano visai patinkancios dainos Alinos Orlovos -paskutinio mamuto dainos smile ir niekada negrisiu smile

2,824

man zinok Alina nelabai patiko smile gal reiktu daugiau dainu pasiklausyt...va, isijunge savo skype ir as db be nieko big_smile nu negaliu negaliu...gerai, kad anksti miegot eisiu, nes neissimeigojus dar hmm

2,825

kas cia kam nepatinka... kas nori obuoliu big_smile

2,826

Evaldai>>kokiu obuoliu turi? :?
Ingrida>tai gal siaip reikia rasti akimirka jos klausantis...nes man ir kartais uj kaip ji man nepatinka o kita diena klausausi kaip megstama smile o tai ka nakti darei(taip Linas paklaustu)

2,827

labas vakarelis visiems wink kaip gyvuojate? wink

2,828

labas,visai gerai gyvuojam o kaip pati?

2,829

Evaldai, as noriu obuolio, pats megstamiausias vaisius smile
Vaiva, as ir taip pat manau, juk anksciau nesiklausydavau jokiu ten dainuojamuju poeziju ir pan. va, diploma rasant reikejo ramybes ir prilipo smile nakti ka dariau?praeita "geriau" big_smile o sia truputi sese mane kankino tongue
labas Violetuk wink tai ar judi i prieki su teisemis?

2,830

Laba visiems!!!
Ingrida, kiek zinau, Violeta juda i prieky tik su teorine teisiu dalimi... ;D

2,831

Ingrida>> juk yra uz obuolius ir skanesniu bent jau man vaisiu...o del dainojamosios poezijos tai man atsiunte toks ka zinau zmogus kuris pasake kad mano skonis ant muzikos kaip mazo vaiko... tai ten visokius Eltonus siusdavo kad isilavinciau ir taip atgarsiai su juo nekalbeciau big_smile

2,832

ka zinau dar tik du liko... o as dar vieno tikrai noriu... tai jus ten kaip nors dalinkites... big_smile

2,833

Sigitai, svarbu kad juda, o ne vietoj stovi tongue
Vaiva, kazkaip as negaliu be obuoliu, jei kelias dienas nera ju, tai jau blogai, bet pastebejau, kad db obuoliai brangesni nei melionai ar apelsinai..kazkokia nesamone smile
Evaldai, tai man neduosi obuolio? smile
ai, Vaiva, tai saunu pasnekova turi smile

2,834

tai jauciu tik tau ir duosiu... big_smile

2,835

;D;D;D bet tu ir issisuki tongue na, tai aciu labai :)kazko cia liudnoka...ka visi veikia, a?

2,836

hmz... sakai liudnoka... gal kazko tau reiktu su burbuliukais big_smile

2,837

as tai parejau ka tik smile as tai save linksminu bent tuo, kad ziuredamas i telika matau zvonke ir tai kaip ji dainuoja big_smile

2,838

Evaldai, dabar erzinsies ir prigaudinesi ;D na, nebent tu man to suteikiancio sparnus red bulio duotum tongue
Linai, as irgi ja matau, bet kazko juokas neima big_smile kur buvai? ;D

2,839

Ingrida, su velnio lasais red buli maisyt reikia, kad suteiktu sparnus big_smile Na panele verta milijono vis tik, vien del to juokinga big_smile parduotuvej buvau, nusipirkau marskinius smile

2,840

jei rimtai tai buvau cia kazkada nusipirkes to redbulio... blemba toks slykstus jis man... gerai kad dar fantos buvau nusipirkes tai biski redbulio biski fantos ir isgeriau siaip ne taip... ir tai isgeriau kad neismest visgi pinigus sumokejau... smile siaip as geriu battery big_smile